har var det liv i luccan!

viva italia, ses snart kompisar!

hemma den 4e januari.

drar till italien med snubben här nedanför. ska hälsa på heroinez och ha det allmänt bra tänkte jag. blir nog fett. kmr sakna er som saknar mig, hej!


saknar dig redan.

tisdag. skolavslutning. krama patman. packa. norrtälje. krama clara. flygplats. italien.
puss, jag tycker om dig.

okej

nu skiter sig allt allt allt allt allt och jag orkar inte. öroninflammation? ja hej, de var jag som fick de ja. kände väl att det var någonting som fattades. hinner knappt med i någonting jag gör, allt skiter sig med företaget precis när man tror att det ska bli bra, skolan slutar lite för snabbt även fast jag bara vill bort därifrån. hinner knappt med att träffa någon. jag gör ingenting. ska till italien och börjar undra om mina pengar ens kommer räcka. kmr jag ens komma hem? vill jag ens komma hem? klart jag vill. självklart vill jag det. jag vill ju träffa dig, och dig, och dig. och alla andra. jag tycker ju om er. det gör jag verkligen men jag oooooooorkar inte. varför är jag sämst för? är det här ett skämt, dolda kamera, ngn driver med mig? snälla säg det. kan inte någon bara hoppa fram och säga smile, your on candid camera! hur mkt jag än hatar de programmet så vore det min räddning just nu. tur att jag har humorn kvar iallafall även fast jag vet om att, om jag är rolig eller inte, är en tolkningsfråga. jag är kul, okej. jättejättejätterolig. långt ord dedär...
kan ju inte ens skriva, vet inte vad jag skriver, vad skriver jag? stressad. nu måste jag packa en väska för att sedan packa upp och packa en till. det är de mitt liv går ut på tror jag, packa. packa är mitt kall. kanske borde söka något sånt jobb i framtiden, har ju ändå livserfarenhet. starta flyttfirma och börja packa ihop andras saker innan dom ska bosätta sig någon annanstans i hopp om att de blir bättre, lättare, mer trivsamt tills dom inser att nej juste, de här stället är ju lika dåligt som de innan..synd. eller varför inte bara bli programledare för packat å klart. ska döpa om det också, packad och klar. bättre så.
någon som har en större resväska dom vill packa ner mig i? ni kan packa upp mig igen när allting har lugnat ner sig, tack.

i brist på annat


bild från i måndags. releasefest i sthlm med jesper och adam. rädd och arg..?


Irish coffee från någon mysig kväll på psyket.

jag kidnappar julias sparkdräkt



jag är så körd.

får inte glömma väskan...


releasefest i sthlm

styr snart min skuta mot hufvudstaden där det vankas releasefest. clara, ida och kajsa står som förband så detta får ej missas! får sällskap av bröderna schwieler och får förhoppningsvis med mig tönten också. blir nog en drömkväll. hej så länge!



Andreas Grega – Älskling

i min lilla hjärna är det hysteri


fredag

grattis i efterskott till min kära syster som fyllde år igår. middag för henne ikväll ute hos far. nu ska jag handla upp mina pengar, hejpa!

har tråkigt. kom hem nu.


Förlåt för att jag stängde av din dator, innan du hunnit spara ner.

den 22a december drar jag till Italien. förstår ni hur soft jag kommer ha det eller? blir borta två veckor och ska leva på rödvin och poesi under den tiden. hah......

har hittat en sån sjukt billig resa så det var ju givet att dra. 83 kr. och sen vipps så var man i Italien. skulle nån banga den? neeeeeej. har hittat en helt okej billig resa hem sen, den 4e januari. går i och för sig på runt en tusing men då flyger jag med SAS direkt från Florens. känns lite tryggare än att jag ska försöka ta mig till Milano själv, kan ju sluta hur som helst det. bortrövad, bortgift, eller borttrollad.

ska till norrtälje på lördag så då ska vi kika lite närmre på hela fadderuttan. kmr bli stört! på lördagen är det även finalen i musiktävlingen som alla mina vänner varit med i nu de senaste helgerna. den här gången blir det svårt, man vill ju att alla ens vänner ska vinna.. aja. blir nog kul! shotgun, förra årets vinnare, ska spela lite också så det blir fett!

idag ska jag nog bara ta det lilla lugna, bosätta mig i soffan och kolla serier hela kvällen.

hejdå skitungar.


tisdag

sitter hemma i soffan, lyssnar på las palmas och väntar på min mor som borde komma hem snart. vi ska kolla serier innan hon ska iväg på möte. och så vart man lämnad igen...äre inte lillebror(hästen) så är det något julbord. ge mig min mamma tillbaka!! (skojar såklart morsan, lugn). aja, drar nog till psyket då så så synd är det inte om mig. (kul, folk som inte känner mig lär ju tro att jag är psykiskt störd. ligger väl något i det kanske....fast nej. inte inlagd på rikt. där jag hänger är det softare. hahahha okej allt jag säger låter fel, tyst nu.)

igår var en soft kväll, hängde hos carlsten och senare på kvällen dök två tomtar upp och började laga chicken kebab. slutade med att jag och sara stod och dansade och fnittrade till robyn. eller okej, jag gjorde det medan sara va så rolig och facebookade sönder sin granne.

idag har jag ätit lunch med paulina, fikat en snabbis med förstnämnda och drean. skönt att ses, tänker ju på dig!

jahaaaa men hur kul har jag då? jag är hungrig. ska laga mat. nej juste synd, jag kan ju inte.. får värma ngt..om de finns....inte lätt å va mig asså. äsch pallar inte mer nu, ni suger, jag med. soft. hörs då!

nu ska jag spela game boy.

Julia Urbán har lagts in på psykhem

jahaja, tänker ni. det var på tiden!
okej, klockan är 8. julia är vaken(???) vadan detta?
blev väckt klockan 6. eller nej förlåt, menade blev väckt 3, 4, 5 och 6. har i princip vaknat varenda timme av antingen snack om kyrkans gator eller att någon har kliat sönder sig själv. allting i sömnen då såklart. och imorse när man skulle va så snäll och väcka lite försiktigt, ja då fick man höra att man borde söka grov hjälp. (som om jag inte visste det redan? jag är ju förfan på ett psykhem...)
neejrå, jag är inte bitter. jag är mest glad :)
ligger och kikar på vakna med the voice och funderar på om jag kanske ska bre en macka. säger man så förresten? bre?
igår drack vi irish coffee, råvuxet. och idag är det fredag mina vänner!! kul ju! dock är jag sjuk...inte lika kul..får se vad som händer ikväll, blir nog rätt lugnt eftersom halsen min dödar mig.
imorgon blire filmmys hemma hos patman, längesen man träffa den bruden, saknar 'na.
söndag kmr mest handla om kusinbak på förmiddagen och sen förhoppningsvis lite lussebullar å glögg på kvällen.
ska klämma in jobb nångång här också...ska nog bli bra!
nej nu ska jag kolla repriserna på paradise hotel och rebecca och fiona. sjukt töntigt, men å andra sidan är jag en tönt så...
och tro inte att ni slipper undan bilder på mig. icke! det är ju dom jag tjänar mina bloggpengar på.........
godmorgon!

ni kommer garva läppen av er!


va är det för dag idag?

onsdag? torsdag?

aja, ligger hemma sjuk. har i princip legat på samma ställe i två dagar nu. kollat på serier och druckit té. ikväll fick jag dock sällskap så nu är jag glad och nöjd å ligger nerbäddad i min säng med jordens fjolligaste leende. det får man göra tycker jag!

handlade massvis med nya LP skivor med sara i måndags, käkade sushi på psykhemmet gjorde jag också. bra måndag! helgen var soft, norra i fredags. kikade på james och co som gick vidare till final, woop! var sinnessjukt bakis hela lördagen men va på't igen vid middagstid då vi skulle ner till katalin och kika på eldkvarn. fortsatte kvällen med öl och efterkaka på psykhemmet. söndagen var mest mysig och läskig på samma gång. pizza, bakishäng och spökhistorier. och sen lite jobb på det, oj så segt!

ungefär som nu, segt. nej, ska sova. blir hemma imorn med. lika bra! måste ju va frisk till helgen! hehe....

pusshejje

RSS 2.0