ikväll är det min tur


lite söndagsfint sådär


nej jag är bara hemma, självdå?


karriären is going down down down

för maria montazami från serien "svenska hollywoodfruar". nu är det nämligen hon som står för reklamen för MAX hamburgerrestaurang.. det går nog bra för henne, nu är hon i toppen på karriärsstegen.


cindy trikå


skulle kunna tänka mig det här just nu





om en kvart

blir guldbaggegalan. jag är bänkad, som den galatönt jag är.

you should see their faces

sitter i skolan nu. klockan är typ 8 och jag börjar 9. det är bara jag här, förutom lärarna och ni skulle sett deras ansiktsuttryck när dom såg mig glida in en timme tidigare i jensens lokaler. hade tänkt försöka plugga lite men när jag märkte att mitt té kallnat så vettefan om jag är så jävla sugen längre..

efter skolan så tänkte jag försöka träffa pät på en fika, sen ikväll blire guldbaggegalan. jag tycker om galor. jag vill också vinna priser. eller åtminstone bli nominerad. kanske i mitt nästa liv, vi får se.

julia urbán har nu ett förhållande med johnny depp

ska titta på filmen chocolat nu tänkte jag. och låt mig bara säga(med risk för att låta som en typsikt tjej) att huuuuur snygg är inte johnny depp i den här filmen? oj oj oj.. jag kmr drömma sött inatt, det är en sak som är säker...


hej pappa

fick precis reda på att min pappa hittat hit. jag hälsar honom såklart välkommen och även hans fruga carina. detta innebär alltså att jag numer älskar mitt jobb, att höjdpunkten i veckan är lördagmornar när jag ska iväg och städa och att jag såklart känner att jag är i toppen av min karriär.

kom hit runt 7 efter att ha jobbat hela dagen på mitt fantastiska jobb. jag och pappa har planerat vår resa som kommer ske efter min 18års dag. nu äre bestämt, det blir london.

vi har suttit och tittat på hope for haiti, galan för att samla in pengar till jordbävningens offer. riktigt bra och fint måste jag säga. det blir verkligen mäktigt när så många är med och hjälper till.

till sist slänger jag upp en bild på dig, farsan, från dina yngre dagar.


back to bizz

fyfaaan va sent jag vaknade nu då.. mina arbetstider är ju endast till 3 så jag får hoppas att det inte är någon som hade tänkt jobba efter där. förhoppningsvis vaknar pätti inte så jävla sent heller och förhoppningsvis så är hon tillräckligt pigg för en fika på stan, för sedan runt typ 6 bär det av till pappa. usch nu hinner jag knappt packa.. blää hatar att vakna för sent. varför väckte ingen mig?

freedäg

helg idag då och tanken var typ middag hemma hos drean.. vet ej vad som hände med det men jag har iaf tillbringat hela dagen/kvällen hemma hos min syster. vi har kollat på paradise hotel-avsnitt och lyssnat på spotifylistan "90-talet..två". druckit julmust och ätit pannkaka hann vi med också, inte helt fel. drog hem runt 10 och har sedan dess bara degat på soffan. somnade till "you got mail" som gick på ettan och när jag vaknade kände jag mig helt plötsligt jättepigg. så jag tänkte logga in och skriva ett inlägg och såklart även ändra facebookstatus, som den nörd jag är. nu när jag väl varit inloggad ett tag börjar jag bli trött igen, så snart äre dags att krypa till kojs. imorgon ska jag iväg och jobba och sen ska jag försöka få ner paulina på stan, ta en kopp té och snacka lite är planen. min plan. hon vet inte om det än. och sen bär det nog av hem till min padre. har inte varit där på ett bra tag nu så jag känner att det börjar bli dags. vi ska se snabba cash i veckan också tror jag så jag blir nog antagligen kvar där hela veckan, känns skönt. men sånt där kan alltid ändras, men det är det som gäller för nu iaf. nej nu har mr.bean börjat på tv och jag blir så äcklad så jag spyr. en sak måste göras, och det är att stänga av. först och främst tvn så ja inte svimmar pga hans fulhet, men sedan även datorn. för nu äre time for me to sleep och jag har provat det där med att sova samtidigt som man facebookar..ingen bra kombo. det är är julia urbán som signar ut. slut.

looptroop fail

jag älskar looptroop, dom har gjort jävligt mkt bra och jag är en flitig lyssnare kan jag säga. MEN när jag var inne och skulle styra looptroop till nya listan så ser jag att de har gjort en cover på living on a prayer. klickar på play och när låten är slut så undrar jag bara "var detta ett skämt?" så sjukt jävla dåligt. jag skämdes nästan där ett tag. hur kunde du mårten? nej usch, håll er till det ni kan och skippa bon jovi-tramset..

(här hade jag kunnat säga att ni gärna skulle gå in och lyssna på den, men nej gör inte det, ni kommer bara bli irriterade och fulla med ånger)

torsdagkväll

sitter och styr upp listan som jag delar med mr.jet och jag måste bara säga, är det här de nya barca? den kommer bli grym, det är en sak som är säker. imorgon äre fredag och såklart fredagsmys, hoppas inte föräldrarna stör. fick reda på lite t-unit gossip av en viss insider nyss, så imorgon kommer bli en rolig dag, för mig. nej nu smakar min rumpa trä, eftersom jag suttit på en trästol alltför länge nu. dags att säga adjö till både er och stolen, och bänka mig i soffan istället. så från mig allah till er alla, en riktigt trevlig kväll!


när börjar jag imorn och vart ska jag någonstans?

någon som vet? var vänlig kontakta mig snarast!

älska facebookgrupper!

det finns så jävla många sköna, jag sitter nämligen här och småfnissar för mig själv då det bara dyker upp sjukare och sjukare grupper på fejan. fast jag går dock inte med i alla, bara dom där allra bästa. aja, det var väl mest det jag hade på hjärtat såhär på morgonkvisten. klockan är kvart över 11 och jag drar snart till skolan. tare lugnt, hej!

måndag kl. 21.31

jag köpte en kopp igår. och ett fat. även carolina gynnings drinkbok. nöjd.

jag såg avatar igår. hade för höga förväntningar men den var bra. att jag var kissnödig och trött efter halva filmen tror jag kan ha bidragit till varför den inte var breathtaking. men jag ska verkligen se avatar 3D, tro inget annat.

nu sitter jag och tittar på idrottsgalan eftersom det är de närmsta jag kommer att sporta. sitter självklart och dricker té ur min nya kopp också, och den smakar lika gott som alla mina andra 16 unika egenköpta tékoppar. det är de ända jag kommer äga när jag flyttar hemifrån. tékoppar. och ett fat.

till sist vill jag bara säga grattis till pät & shaho som firar ett år idag. hadä!


in the middle of nowhere

fredagkvällen spenderades hemma hos spliffen i lagga. riktigt kul till en början, då vi alla dansade och sjöng så det stod härliga till, men tyvärr så förstörde en taxichaufför slutet av kvällen. för att sammanfatta taxiresan kort: betala 200 spänn för 5 min bilresa, blev utslängda utan anledning, taxichauffören kör iväg med mig och vägrar stanna, han kör iväg från de andra och gasar på när michelle försöker öppna dörren, han ringer polisen och kommer undan. polisen som sedan kom försökte vi snacka med så att man kunde få pengarna tillbaka, men eftersom polisen inte heller kunde sköta sitt jobb så sluta det med att de lämnade oss mitt ute i ingenstans så att vi typ skulle få gå till stan. efter mycket om och men så kom iaf en ny taxi, då det var en brud som körde och oj så mycket dricks hon fick! efter den helvetesresan var det inte mycket som var kul inte men det sluta iaf med att man kom hem runt 4. nu är det lördagmorgon och det är meningen att jag ska dra och jobba..har sovit 4 timmar och det känns skapligt kul att behöva dra iväg och dammsuga i det här tillståndet. men knegar man så knegar man..tyvärr. efter jobbet så ska jag hjälpa till att baka en massa tårtor då det ikväll blir tårtkalas för en nyfylld 18-åring. imorgon, söndag, så funtar jag på om du & jag ska gå på bio päti P? Avatar 3D, vad sägs? eftersom vi två är de ända som inte har sett den än så tänkte jag att det var dags. nej nu ska jag kila även fast det tar emot BIGTIME..hadääääää

det var på den tiden jag kunde mörda för mina turlesgubbar

det skönaste albumet med samma namn som rubriken ligger nu uppe på fb! det består av bilder från förr, mestadels typ mellan 2005-2007 om jag inte missminner mig. pät kom på idé med ett oldschool album och jag är skaparen. och vet du vad pät? du är med på sammanlagt 34 bilder och jag själv står för 32.. alltså är det typ vi som gör hela albumet sevärt. så det ska va. bra. men nu ligger det uppe iaf, så för er alla som umgicks med mig den här tiden kan kila in och spana om ni blivit taggade. (för er som inte är med men umgicks med mig, va bara glada! det betyder att min kamera inte fångat er på bild från back in the dayzz) så fort jag hittar mer bilder i mitt arkiv, som jag tycker passar, så läggs de såklart till. men sitt inte kvar här nu och läs den här skiten, in och kolla fb istället på ännu bättre skit! hadääää


spana in

www.botellon.blogg.se

bohemians won the series and the little guy joined the band

rubriken är alltså namnet på napoleons (totos förra band) nyasläppta skiva. finna alltså nu ute på spotify och har spelats flitigt under söndagen. klockan är nu så mycket som 3 och därför är det tekniskt sett inte söndag längre utan måndag, även kallad - sista dagen på lovet. känns inte helt okej måste jag säga. söndagen har iaf gått ut på att bara kolla på mina älskade serier faktiskt. kändes som jag sovit bort hela dagen när jag vaknade kl 3 så jag tyckte det var lika bra att inte göra nånting. nu kan jag däremot inte sova, så utvilad som jag är. känns inte heller helt okej faktiskt. jag vill sova. jag är trött. men det går inte.

jag längtar till sommarn. helt sjukt mycket till och med. är jätte trött på all snö och att man typ dör när man går utanför dörren pga att det är så kallt. inte alls min grej. vad hände med att typ den globala uppvärmingen (eller vad vare?) skulle göra så att det skulle bli typ varmare och varmare? jag känner då inte av det iaf.

sitter och kollar gamla bilder och mindre gamla bilder eftersom patti har bett mig styra ett oldschool album på fejan. hade egentligen planerat att göra det idag men jag citerar paulina - "sveriges lataste människa" har inte orkat. så så vare med det. men imorgon kommer det förhoppningsvis upp! finns så många guldkorn i mina arkiv så ni ska bara veta. vet dock inte om patti kanske kommer ångra att hon faktiskt bad mig, man vet aldrig vilka bilder som man kommer taggas i. förutom jag själv såklart. I got the power!

nej nu ska jag försöka sova då klockan är kvart över 3. har tagit mig för långt tid att skriva detta eftersom jag har en tendens att stanna upp mitt i allting och göra något annat. sååååååå nu ska jag glida och slänger till sist upp en bild på mig och niklas från förra sommarn tror jag att det var. den gör så att sommarn inte känns allt för långt bort. plus att killen har nyligen skaffat lägenhet, good job man! drar antagligen dit nästa helg och checkar läget, godkänner. nu babblar jag för mycket igen. så. nu räcker det med mig som linkan skulle sagt. tjo!

 


godnatt fuckers

the beauty needs her sleep


blää

julia urbán gick idag upp klockan 8 för att hon ska jobba hela dagen. vad hände där? det var väl lov? nej juste.. barnarbete.

music takes you back were you belong

och här sitter man. på golvet. i en hög med kläder. igen. har försökt städa i nu ca. 2 timmar och har inte ens hunnit halvvägs. jag hatar att städa. det är inte min grej har jag kommit på. har ingen lust alls..hur mkt kostar en städerska? jag om någon borde väl i och för sig veta (för alla ni nya och obefintliga läsare - jag städar min padres jobb) och på tal om det, jag har en storstäd som väntar..kul! jag hatar att städa. och det har börjat en film nu som jag vill se.. men får jag se den? nej.."inte förns man ser golvet"  mm just så sa hon. diktatorn. även kallad mamma. men ah det måste bli gjort så snart ska jag verkligen göra det. ta mig i kragen. kanske skriver ett inlägg om de sen, om hur jag tar mig i kragen. nej såklart jag inte gör. städa var det ja.

iaf, imorn kommer min kära kusin gabbi från göteborg. hon tar även med sig en kompis och dom ska bo här några dagar. kommer bli nice, har inte träffat henne på länge.

idag har jag lagat köttbullar med min fina farmor. shit vad jag måste fortsätta med det. helt sjukt bra. tänk när jag flyttar hemifrån, bara dra dit, laga farmors köttbullar och både fylla hennes och min frys. så bra. och så gott. nu kan jag ju i och för sig laga dem själv men det blir inte samma sak om inte farmor är med, det blir inte på riktigt. aja, bra framtidsplan har jag iaf, och det är nice.

nej nu ska jag fortsätta med vad jag nu gör.. ja städa..och slänger såklart upp en bild på mig själv, ego som jag är(läs: snygg som jag är) så ni får se hur jag ser ut här och nu. för det vill ni va, klart ni vill. måste sluta skriva nu...he...j...d..å......usch ja orkar inte.


MMS



gott nytt år önskar simon (3 dagar försent)

nu blire barabappabaaa

köttbullelagning med farmor! efter idag kan ni kalla mig för julia ramsay..

jag har gjort något hemskt..

igår..tanken var jag & miike snow..men det slutade med att jag hamna i säng med hela jävla band of horses!! va ska jag säga till miike? han kommer ju så hårt att dumpa mig. fan. jag vet att jag inte borde säga det här men...det var värt det, dom va bra.

when you walked in, the air went out

säsong 1 & 2 - true blood/CHECK!
té & black sabbath/CHECK!
nöjd med nyår/CHECK!
imorn: laga köttbullar med farmor/CHECK!
missin pat (när kmr du hem!?)/CHECK!
& sara, kom hem från thai (regnet kom/CHECK!)
nu: gå till sängs med miike snow (vi lääär ju ligga)/CHECK!

nighty night ma'fakkas

RSS 2.0