blablabla

dagen har skitit sig men nu börjar det lugna ner sig. nu drar jag ut till skäret där det vaknas grillfest. imorn spöar vi alla i finalen och lördagen avslutas med fest, i vanlig ordning. min mobil är död, jag får se när den vill vakna till liv igen. ifall någon skulle undra varför man ej får tag i mig osv.. ja det var ungefär det, hejpa!

crazy wednesday

ja, så vare dags igen! vi ses på trädgårn ikväll, hejpa!



nu är vi vakna.






så clara, vad gör vi idag?

hajar och pingviner

sitter med linus och clara och dricker öl. något ska vi väl hitt på, tycker man. slagsmålsklubben dundrar ur högtalarna och jag är råseg men festlig ändå. kanske blire titanic med alternativt slut senare inatt, vore nått. idag har vi mest facebooklanat och gått lös på rusta då nikke P hade en femhunka där. kebab har vi ätit också. nog för nu, hejpa!


bild från första helgen, skärgårdscupen - 10

sparkdräkten och fickpluntan var given. enskär ligger bra till, ser ljust ut, luktar vinst.

högre än ribban

vi söndagskalasade igår. drog en på G också och avslutade med statoil. räddade borka från comhem-judit, så vi är numera ett par varenda gång judit befinner sig på samma område. råkul.


hos krons

hejje! nu sitter jag här, nyvaken, jag är varm och hungrig. jag och clara ska idag försöka ta oss ut till ön. bussen som vi borde tagit gick halv tre..då vaknade jag. nästa går tio i fem och vi siktar in oss på den. först en sväng förbi systemet och kryddan(inte linus old spice utan ica). igår var vi ner på åtellet och kikade när fröken natur spelade, sen drog vi på bio och sedan till trädgårn. efterkaka hos borka och axel med allt ifrån scatman till hold the line. ikväll blire träningsmatch mot gisslingö och det vet vi ju alla hur det slutade förra gången, mer kosken än fotboll. precis som det ska vara! så nu försvinner jag en vecka mina vänner, kanske hörs vi under tiden, kanske inte. hade bra iaf och gör ingenting som inte jag skulle göra! peace ooooout



här är damen som jag befinner mig hos, clara kron.

grill grill grill

nu kilar jag till luthagen och grillar lite med mina fin vänner. hörs sen!


nyss hemkommen ifrån stan med en tom plånbok och tusen kassar.




kan någon berätta för mig hur man håller i sina pengar? är det pga mina små händer som jag alltid kommer hem pank efter en dag på stan?

knegar

sitter på jobbet och ska snart börja fixa, men först tänkte jag bosätta mig ute på den sjukt stora terassen. det känns som jag sitter i en bastu...

senare blire till att hooka upp med paulina och shaho för en lugn utekväll? eller? vi får se vad som händer helt enkelt. nu kilar jag. hej!

bussresa en och en halv timme.

om cirkus 20 min så drar jag till norrtälje där det vankas inflyttningsfest hemma hos hanna och isak. sthlmsäventyret berättar jag mer om imorgon, då jag kommer hem igen. hadä små flygfän!


fredag

sticker ner till stan och dricker drinkar med jessica då hon fyller år idag. berättar om gårdagen imorgon, den va helt galen. hejja!


Just remember to fall in love, there’s nothing else

The Chemical Brothers – Swoon (Radio Edit)

idag har jag mest tagit det hur lugnt som helst. planen var en liten loppisturné med min kära mor men eftersom jag missade alarmet som jag ställt kl 10 och vaknade därför kl 3 istället så sket det sig ganska grovt. har fått middag hos bomans och tagit mig ett glas vin med pat, drean och brasi. nu är jag hemma och ska försöka sova trots min kolossalt skeva dygnsrytm. imorgon bitti bär det av till frissan, närmare bestämt kl 9 har jag en tid. skön sovmorgon... sen drar jag med tåget till vår huvudstad för att hänga med anna innan hon börjar jobba. då byter jag till adam istället som jag inte har träffat på år och dar. lite senare på kvällen drar jag nog till kungsholmen där anna knegar. där har jag bestämt dejt med lillebror jompa (inte min lillebror, annas). sen vad som händer därefter är ännu oklart, sover gör jag hos anna iaf och jag kmr hem igen på fredag. hörs då mina vänner, hörs då!



kladdkaka är gott.




tar min cykel och drar mig mot luthagen



jag smälter......

sov jätte länge idag. och jag blir lika arg varje gång jag vaknar. först pga att jag typ sovit bort hela dagen, sen blir jag ju arg för att jag inte får sova längre. och för att de är så varmt så jag vaknar upp helt kokhet. nu har jag mest gjort ingenting. sitter hemma på balkongen och funderar på att städa. funderar..  jag har ringt paulina också men inget svar, hon är antagligen och badar. jag längtar tills kvällen då man faktiskt kan vistas ute utan att försvinna bort, smälta till en pöl. jobbigt att ta sig fram när man är pöl...kul..

på torsdag drar jag till estocolmo, ska träffa anna som varit borta allt för länge nu. ska försöka få en skymt av adam också när jag ändå är där. blir nog bra det.

nej nu är datorn varm och jag ännu varmare. kalldusch i fosterställning? aaaaaaah, hej!


hittade lite bilder från roskilde










invaders must die.



funtar på att göra en sallad. käka lite. jag börjar bli levande igen. och livbojen ligger fint kvar på golvet. funtar på att putsa den och smälla upp den på väggen. jag är ju trots allt kapten på den här skutan.

viva España

hahah igår igår igår... vart börjar jag? jo, vi började på framfickan med fotboll och öl. och såklaaaaart vann spanien och hur lycklig vart man inte då? riktigt kul. nu är dom världsmästare, kan inte bli bättre. blev kvar där till stängning och sen drog jag till statoil för lite nattmat. väl där träffade jag på jossa som var ute och knallade och skulle träffa leon och hans vänner. jag hakade på där och vaknade imorse upp med en livboj på mitt golv. kan någon snäll själ förklara detta för mig? vad gör livbojen i mitt rum? jag är iaf nöjd, rånöjd. tror jag.. den ska upp på väggen! eller ska man kanske ta med sig den till skäret.. hmm tål att tänkas på. en livboj kan ju alltid vara bra för framtida blöta kvällar så jag håller mig vid liv och håller tempot som nyfylld 18åring. idag ska jag bara äta sallad i solen och träffa fina människor, hejje!


nu drar jag ner till framfickan!


nyduschad brud på balkongen



ska börja fixa och trixa snart för ikväll blire spanien-holland på framfickan!

vaska skumpa

ikväll har jag och mina galna vänner suttit på pats gård och druckit öl och rötjut. snackat och planerat, skrattat å ätit godis. nu sitter jag hemma hos pat i soffan och skrattar åt lillgarcia som videobloggar och leker stekare från östermalm. jag pat och drean sitter mest och garvar medans shaho kikar på tv. jag är übertrött men kan inte somna nu, för kul. ska strax börja pallra mig hemåt, så fort lillgarcia har härjat klart. jaha å där blev man kallad slav också, bara för stråhatten är på. jaaaajaa de är den vi kör. nej, signar ut. hej!


nu ska jag överraska!

nu ska jag bara klä mig för att sen bege mig till ica för att köpa öl å massa annat smått och gott. sen drar jag hem till pat och myser på hennes gård. hon vet inget än. och jag hoppas innerligt att hon inte får för sig att läsa min blogg inom den närmsta timmen. och om du gör det paulina, spela överraskad och lycklig när jag dyker upp. deal! hööööööörs

jisses amalia

hur bra är prodigy? sinnes. jag orkar knappt sammanfatta allt jag varit med om de två senaste veckorna, kul har jag haft iaf och roskilde var bland det sjukaste jag varit med om. har varit å solat med pat, drean å brasi och nu ska jag ta en dusch för att sedan bege mig ner mot staden. ska ta nån öl å prata lite me mina fina vänner osv. blir lugnt känner jag eftersom jag druckit alkoholhaltiga drycker sedan den 22 juni. igår kikade jag på nikke och look när dom spelade med fröken natur på åtellet. drog även till stefan en sväng där han stod å skötte ljudet till ett annat liveband. mysig kväll, öl på bryggan med simon my man! clara drog till norrland igår så vi kalasade lite i hennes ära i onsdags och jag är nöjd med kvällen, spanien vann ju så de var ju givet. neeeeej nu pallar ja ej, heppa å sådär så hörs vi kanske, eller inte. den som lever får se.

check out this badboy

julia urbán lever, konstigt nog.

RSS 2.0