jag och run dmc

nu drar vi ner på stan, jag och grabbarna. hörs sen!

ENSAM MAMMA SÖKER




måste bara hitta ett barn...

jag kan vara som snyggast när jag ska till affären


och i affären... smygandes bland hyllorna.


tuesday

började dagen med att gå på rättegång. fallet var grov misshandel men kändes mer som grannfejden. uffe påstod sig blivit misshandlad av ståhl som påstod sig sitta hemma och surfa. dock hade hans polska bärplockare lånat bilen och kom hem med ena sidan av bilen uppskrapad. ståhl fick endast veta att det förekommit något slags tumult och nöjde sig med det, dom hade ju faktiskt lovat att dom skulle betala skadorna! uffe kallar då in sitt vittne, en full tant, som precis dragit i sig lite soft vodka som hon slängt på toaletten(denna tomma flaskan alltså). hon drog eden men glömde antagligen att man därefter måste speak the truth and nothing but the truth, då hon fortsatte att neka hennes onykterhet gång på gång. i detta kaos, eller nej jag väljer att använda ordet tumult, alltså, i detta tumult så fanns där dock en sak(person) som lyste upp och visade vägen(vart då?)...THOMAS! thomas thomas thomas. denna underbara åklagare som fick hela vår fjolliga tjejklass på fall. eller åtminstone mig och olivia. sen får jag ju såklart inte glömma den andra thomas. thomas martinsson! världens mäktigaste kändisadvokat. han va på hugget kan man säga, helt klart! kunde sin sak, satte dit, köttade. vi blev rätt bundis där på slutet så nu har jag ett säkert kort också nästa gång jag gör ett brott.........nej jag skojade bara pappa. det blir allt för nu, ska käka!

på återseende!

8 minuter in på tisdagen

ikväll flyttade jossan hem till mig. bor här tills på fredag troligtvis. just nu ligger hon och snarkar och det är ungefär det här jag kmr behöva stå ut med resten av veckan. imorgon ska jag hem till patman efter skolan och hälsa på julez som kommit hem från spanini :) thats all for now. hej!

totally mud

vaknade kl kvart i 5 av mig själv. drog upp och duschade och somnade sedan om igen. vaknade sen vid 10 och har nu suttit och pluggat till rättskunskapsexaminationen idag. har druckit 4 koppar té och låtsats som att det inte regnar. lyssnar på fina listor på spotify och går runt och dansar för mig själv i min lägenhet. bra dag, trots prov och regn. idag blir det en fika med fröknarna hansson & carlsten, sen hem å plugga till nästa prov. nej nu drar jag, hej!



somewhere in the skog, 08.00


I'm out




drar till jobbet. sen tar jag bussen hem till michelle som ska firas som aldrig förr.
blir dock en ganska tidig kväll för mig då jag ska upp monstertidigt imorgon. allt för dig mamma!
lulligalördag. hej!

fixar moi



ge mig sommar









When nothing goes right... go left.




det går bra nu. kompis, det går bra nu.

eller?


fredag



I keep it cool like Eskimo chicks on Discovery Channel


grum - heartbeats

värst va många låtar jag slänger upp då! sitter och lyssnar på spotify och det dyker upp så mycket bra så jag känner att jag måste dela med mig. sen att jag gör allt för att slippa plugga är en annan femma..

Ratatat - Wildcat



har precis käkat och sitter och lyssnar på musik, bra musik. ska snart sätta igång och plugga och ringa patman. eller så ringer du mig? (om du ser detta)

jag känner mig ganska nöjd. helt okej nöjd iaf. lite sommarn nu ba så skulle allt va ultimat.

hänt - slagsmålsklubben


josephine boman har militärfetisch!

ja ni hörde rätt! denna dam berättade nyligen för mig att hon tänder till lite extra på militärer. hon tänder så mycket så att hon till och med åker längre än va hon ska om en militär sitter på samma buss som henne. hon vet vilka tider på söndagar när dom flesta militärer ska tillbaks till ärna och försöker oftast åka bussarna som går dessa klockslag. detta anser jag som en ganska stor grej och är faktiskt rent utav chockad eftersom jag fick veta detta igår. igår?! vi har känt varann i snart 18 år.. och jag får reda på att fröken har en fetisch..igår. aja, vad ska man göra? förutom att garva satan.. men jag önskar henne all lycka. verkligen. ska köpa ett busskort till dig i 18års present!



the nosebleed section - hilltop hoods


I looked around, the places I know, I fell in love with the people in the front row

en hyllning..

..till tanten på stan som står och spelar dragspel, dag ut och dag in. nu tänker ni säkert att "men det är väl inget märkvärdigt?" men joho ni! hon står nämligen och spelar samma låt, om och om igen. och hon står där länge, ja, hela dagarna. tröttnar hon inte? nej hon kämpar på. samma tempo (segt som fan). då kommer nästa fråga: "vilken låt spelar hon?" och hör och häpna nu mina vänner.. hon spelar gudfadern. gudfadern. av alla låtar? så kan hon...gudfadern? jag har pratat med vissa människor om hur det skulle vara ifall varje person hade en egen låt. typ som en egen anthem. som sattes på tex när man entrar en fest osv. vad förjävla mäktigt det skulle vara! det känns lite så ibland när man går på stan nu när hon har dykt upp. min "gå-på-stan-låt" är gudfadern. den förföljer en liksom, hela dagen. jag går ju i skolan på stan också. faktum är att hon står inte långt ifrån fönstret till vårt klassrum. hon finns alltså där, 5 dagar i veckan, månad efter månad...

snart startar jag en insamling, köper en tågbiljett för pengarna och skickar iväg henne till en annan stad.

idag fyller midjem 18 år, grattis kompis!


det snöar....igen.

är det här ett skämt? är det någon som tycker att det här är kul? snälla snälla snälla hör av dig isånafall. för jag är riktigt less på det här nu. jag går i ide, helt klart. punkt slut.

så sugen...

detta mail fick filippa idag av vår fantastiska lärare.


Tja Filippa! Fortfarande sugen?

Med vänliga hälsningar

Filip Jornefelt
Lärare i idrott och hälsa, mental träning och historia
Coach för SPE08


JENSEN gymnasium Uppsala
Svartbäcksgatan 6, 75329 Uppsala

jaha...så det är därför du har så bra betyg sala...

long time no seeeeeeee

efter denna helg har jag kommit fram till att
-kosken borde bli norrtäljes nationaldryck
-red red wine är som bäst när den är på repeat
-det är soft att slagga
-det är bäst röj utanför på G, inte där inne
-eken släpper inte in folk kl 2 på natten, hur mkt man än ber
-varför äta när man kan dricka?
-vissa blir bögar på fyllan
-köksroast är fan så mkt bättre än roast på berns
-vår blev till vinter över en natt
-det är varmt i spanien
-man krigar jävligt mycket i bandy
-jag har fina vänner i norrtälje

long time..

jensen education AB

sitter i skolan och går igenom all musik på andreas mobil. man hittar en hel del gammalt och grått, men ack så bra! har matte, men det räknas inte alltför mycket...lika bra de. var tidigare och käka lunch med patman och drean på storken, har typ ont i magen för att jag garva så mycket. drar till norrtälje dirr efter skolan och blir kvar där hela helgen. ska träffa heroinez ikväll, vi ska dricka té och snacka skit. jag ska även få nycklarna till lägenheten så jag har någonstans att ta vägen när solen går ner (eller upp, beror på..) vi hörs på söndag kanske om jag inte är alltför trött. jag ska ju jobba då också...kul.

och pappa, om du har kommit hem, ring mig! jag har mobil nu.
ha en bra helg people! hadä


den här är tillägnad min kompanjon fantomen

Casper og Mathilde


trött torsdag

bepplon är här och leker frisör, dock är det inte jag som blir klippt. jag är trött som en sate och mår så jävla konstigt. idag igen. har iaf fixat boende nu för helgen så nu kan jag koppla av haha! imorn ska jag äntligen få träffa heroinez och vi ska dricka té på åtellet och prata skit. blir bra! hoppas även på att få se niklas & calles nya lägenhet. stannar ända till söndag är tanken, skönt att åka bort ett tag. nej nu pallar jag inte mer, ska ringa patman. puss!


beppi lillasyster

annars då?

jotack det är bra med mig om man bortser från att jag, tills imorn, ska kunna allt om rökning. när jag själv inte röker och då min lärare är galet taggad på allt han gör, så gäller det att gräva djupt i dehär ämnet om jag ska ha någon som helst chans. jag mår lite halvkonstigt också, vet inte va det är.. lyssnar på han som är gay iaf, han marvin, och småfixar lite här hemma. lugn kväll. ska kila till affärn nu, är rastlös och måste köpa bär..eller måste och måste.. ja är rastlös som sagt. hej så länge!


julia meckar

ska försöka få igång den där jävla mobilen igen men jag håller fortfarande fast vid att det nog inte är meant to be för mig att ha en telebobo. jag försökte få igång min gamla, det visade sig att knapparna hade gett upp så om man kunde svara när det ringde, ja då hade man tur! lånade även en mobil som faktiskt fungerade...i ett dygn. sen behövde den laddas! hade jag någon laddare? nej. när jag väl åkte tillbaks till norrtäljestad för att hämta min laddare hos inez & stefan (och såklart hänga) ja, då hade hon tappat bort den! har gett den gamla mobilen alltför många chanser nu så nu skrotas den! ny laddare införskaffad till den nyaste, fungerande telefonen och jag har exakt samma nummer som förr. hur mycket den får vara på får vi se, värt ett försök iaf. fröken urbán is back in business!

we are your friends



sitter på balkongen och dricker té i min nya kopp.
solen skiner och jag är nöjd.
mycket nöjd.

hata är ett starkt ord..

men jag använder det ändå! jag hatar att gå på stan utan pengar. i vissa fall. som idag till exempel. dagen jag såg allt jag ville ha men även allt jag inte kunde köpa.. hade glömt pengarna hemma. bra jobbat! eller ja, det är bra, beroende på hur man ser det.. jag borde ju faktiskt hålla i pengarna. köpte dock en ny tekopp idag till min fina nördsamling. måste spara pengar inför helgen också, om jag ska kunna ta mig till norrtäljestad där oscar ska fira sin sista helg som norrtäljebo innan han flyr mot hetsigare miljöer (stockholm). vi får se vart det här slutar, jag är lika förväntansfull som ett barn på julafton. eller det var kanske å ta i.. för att byta samtalsämne helt vill jag önska ett trevligt tisdagsparty till mina knivstabor som precis hörde av sig i ett väldigt dimmigt tillstånd. själv ska man försöka sova, och det vet vi ju hur det brukar gå..

all makt åt tengil vår befriare

jag kan ha gjort det största misstaget på länge...att länka bloggjäveln på facebook. nu är det ju faktiskt folk som läser den här skiten. nu har jag ju press på mig. fyfaaan..

lika bra de

jag städar imorn..

jag kan va sämst på att städa..

jag ska också bli hollywood fru. så slipper jag städa själv. sitter på golvet och bara tittar på högen av kläder. tror jag att dom ska hänga upp sig själv? nej, så dum är jag inte. jag gör allt annat förutom att städa. börjar läsa en bok, kollar kort, pratar med folk, fixar mina spellistor på spotify, tar tusen bilder på mig själv som jag sen pepprar den här jävla skitbloggen med. men det är lugnt, jag har hela natten på mig pga min omvända dygnsrytm. vänta er fler ovärda inlägg med bilder på mig, this is not the end mina vänner. braaaaaaaaaa tack å hej, för nu.




it's the guy to the left.



daft punk - face to face

såhär kul har jag när jag städar


name the pet

har varit och fikat med patman, drean, midjo och även manne ett litet tag. sitter nu hemma hos syster som filar naglarna. vi pratar om hur stolt hon är som har gjort två egna spellistor på spotify. dricker té gör vi också.. såklart. jag hittade inga nya tekoppar idag, så det blir ny jakt imorn haha.. imorn är det dessutom tillbaks till verkligheten och jag undrar hur jag ska klara av detta nu när jag vänt mitt dygn upp och ned? det återstår att se. om det snöar imorn då tänker jag inte lämna min säng. det är en sak som är säker.. får se om syster hade tänkt att bjuda på middag annars kilar jag nog hem snart. cilla vila i frid, vi kanske ses i vårt nästa liv

jag vaknar upp aaaah solen skiner igen

imorse när jag vaknade trodde jag att jag låg på stranden. så varmt var det. drömmen hade varit att vakna upp med glajjerna på. tänk dig, kliver upp med morgonfrillan och mina röda raybanzzz, hur bra? nu väntar jag bara på att dom ska sopa gatorna (helst innan göteborg) så jag kan gå utan att gruset gör ont under mina fötter. på tal om gå, det ska jag göra, snart. jag hoppas jag inte går vilse idag som förra gången. gick vilse i min egna stad, i mitt egna område, irra runt i 2 stabila timmar. ganska duktigt. nej nu räcker det med mig, hej!


curtis mayfield - move on up

men vafaaan

somnade till slut efter mycket vridande och vändande och vaknade nyss.. klockan 3. fan va ovärt allt ska vara då. drar iväg till jobbet nu och fixar det sista, sen tror jag att jag kanske plingar på min syster eftersom det inte vart något häng igår. vi får se. den här bloggen börjar alltmer likna www.riktigabitterfittor.blogg.se men det skiter jag i. hade brade

varför tröttnar jag aldrig?

klockan är 05.05. jag är inte trött. ska ge det ett försök iaf. kanske somnar jag. kanske inte.

ge mig sommar. nu.


förresten!

äre bara jag som tycker att plura är en mysgubbe?

I'm a legend, you should take a picture with me

klockan är halv 4. jag är vaken. är jag förvånad? nej.

så vad har jag gjort för ointressant idag då, undrar ni..jo men det ska jag tala om för er! dagen började hemma hos systrarna boman. traska hem runt 3 men drog fort ner på stan för en fika met patman och drean, hann även träffa astrid och isabel en snabbis. sen bar det av till jobbet.. lika kul varje gång..eller.. måste tillbaks dit imorn igen och fixa det sista, känns ju också skapligt kul.. jobba på en söndag..bitter.. vart var jag? jo! gled hem till patman när det blev mörkt ute och vi har i princip tagit det jävligt lugnt, vilket behövdes. jag är helt slutkörd nuförtiden, vettefan vad det är.. där hemma var det lite peeps och kvällen kan summeras som mysig. kom hem för cirkus en och en halvtimme sen och kan såklart inte gå och lägga mig. nej jag funtar på om jag skulle typ baka eller ngt, måla kanske.. eller kanske plugga? nej det sistnämnda kommer inte hända, det vet vi alla. men gud så bra det hade varit! har pratat med fulla människor på fbchatten också, det är ju......värt. nejmen fy vad gör jag uppe? nu blir jag typ sur. herre så trött jag blir på mig själv, fast inte sådär trött trött, utan bara trött. jag vet knappt vad jag pratar om. lika bra de. jag undrar vem som faktiskt läser den här skiten..vilka är ni? show me your face, all you laddergoats!

pladder pladder pladder............ vi ses i marshallens skugga.

grön av avund




vårväder, inga kläder

nu glider fröken Urbán ner på stan och fikar med patman.
sen jobb och häng med syster yster.



fredagsmys

vilket jävla väder det har varit idag! jag vaknar upp och det snöar(????).. helt sinnes vad bitter jag blev! jag tänkte helt seriöst att jag skulle ligga kvar i min säng hela dagen men icke sa nicke, uppdragen blev jag! som tur var så slutade det snöa och solen kikade fram, dagen visade sig bli riktigt fin. när jag satt på bussen hem kände jag hur jävla bra livet är, trots det att busschauffören och en knubbig tant med barnvagn stod och skrek som aldrig förr. jag bara lyssnade på min ipod och satt och smålog för mig själv. när jag kom hem vände jag i princip i dörren för att gå ut och gå i cirkus 2 timmar. såg solen gå ner och när jag kom hem var jag sådär härligt lugn. ska nu snart iväg och jobba med emelie och jag trodde jag skulle va död men jag är helt okej pigg, tror att det kommer bli kul. såklart är jag försenad så nu får jag tacka för mig återigen, hade brade!

I'm out




vad är väl en bal på slottet?

prov idag. pluggade hela natten. gav det resultat? osäker. men vad gör det om 100 år? stötte på bananerna senare på dagen, men fler bananer blev tillslut en, guess who? patman. bra fika som alltid, kul att snacka som alltid. har varit seg hela dagen, gått på halvläge..undra varför? kommer antagligen somna sent inatt igen, har fått jävla massa problem med dedär nu..men inte är jag bitter. nej tack å hej för mig så länge. signar ut, slut.


friskolekampen

jag skrek, jag löka, min kropp blev klen.
men vem reagerar inte så, när jensen spöar thorén?


jaaa

nu har salems nya album släppts på spotify, så nu ska jag checka det och hoppas att det är lika fint som de innan. han är alltbra fin han, min salem.

ghosts n stuff - deadmau5


Johanna Hanssons dokumentär om humlan


håhåjaja

fyfan va roligt jag hade igår, jag har inte garvat så mkt på länge! arash fyllde år i onsdags så vi styrde en överraskningsfest åt honom. paulina mötte upp honom och satte på honom hörselskydd och igentäppta skidglasögon. alla som skulle dit mötte upp dom vid bussen och var helt knäpptysta. paulina börja snacka en massa skit om att hon och arash skulle på tokio hotel i globen och att dom åkte helikopter och dum som han var så gick han typ på de haha.. han blev glad iaf och jag tror alla hade kul :) lyckad kväll helt enkelt. i slutet vare bara jag, patman, drean å midjo kvar..och såklart så spårade drean å patti ur, hahahhaha ni är så jävla roliga. hälsa rick & patrick från mig!

nu är jag iaf vaken, trots att jag typ fortfarande sover. ska iväg och jobba för att sedan dra till staden med knivar, där det vankas ytterligare en 18års fest. kul helg!

ses och höööööörs partypeople!

det stämmer ju...

hahahahah kom på precis samtidigt som jag publicerade inlägget nedan, att jag gick med i gruppen "jag är schizofren och jag med" på facebook nyss.

går det bra eller?

nej, tackar som frågar.

det svänger ju katten

Du kan kalla mig utanför för
att jag inte gjorde som dom
andra gjorde när dom gjorde
som man gjorde förr

Movits! - Fel del av gården


hallihallå

jag borde sova nu egentligen eftersom jag sovit så jävla dåligt hela veckan.. men kommer jag somna? antagligen inte. det blir väl till att göra min femte kopp té och läsa de nya numret av people som jag fick av farsi.

känner att jag skrivit så jävla mycket ovärt på denna blogg idag. men vet ni vad, frankly my dear..i dont give a damn! jag tycker för övrigt att jag skriver sjukt ovärda grejer mest hela tiden men ah.. ni hajjar. vilka 15 var ni som läste all skit idag? snälla kom fram! SHOW ME UR FACE all u laddergoats.. ur so random...

helt sinnes va snygg jag blir på bild förresten.. har tänkt på de ganska ofta..


hej folk

ligger i skrivande stund i min säng och har precis avslutat ett 45 minuters samtal med fröken P, har catcha't up litegrann vilket känns skönt. har hittills hunnit titta på alla glamouramavsnitt så nu är jag med i matchen igen! har fått höra tissel om att madde, som också i skrivande stund taggar inför första krogrundan, är påväg mot en däck!? ryck upp dig förfaaan maddeeee! kör ingen robin nu och somna på krogen första gången! hahahha make ur mama proud. aja, nu ska jag kila. pussel!

sitter hemma hos padre

och tänkte bland annat börja läsa min nya fina bok jag fick av pappa & carina. the dirt - mötley crüe's självbiografi. har gjort en kopp té och satt på mig myskläder. borde plugga men jag tror inte jag hinner..måste ju kolla alla glamourama avsnitt som jag missat, och det kan ta tid mina vänner!

patman om du ser detta, antagligen så är du hemma, och om du har tid och ork så ring gärna tillbaks till mig! nu ska jag kila, har så jävla mycket att göra...hahhahah eeeeeller.. skön dag iaf. toddles!

blablablablablablablabla

blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla
blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla
blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla
blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla
blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla
blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla
blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla
blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla
blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla
blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla
blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla
blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla
blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla

nu skall jag kika på sons of anarchy

med den här hunken i huvudrollen: Charles Matthew Hunnam


jag har så förbannat ont i halsen

men det gör inget för igår så snacka man ju lite med jonas brothers..



RSS 2.0