fredag.

sådärja! kvalborg och öl med kusinerna + mannen på magnussons. hejpa!


jesus didn't die for you

sitter hemma hos modern min och har precis fifflat klart med jespers present. den är så fin så jag vill ha den själv...satan.

snart kommer pia
över och då blir det middag och vin för hela slanten, får se om mannen dyker upp också.

borde plugga, borde sova, bara massa bord överallt!! vart fan är stolarna?! (jääättetråkigt ja)

kanske, bara bara kanske blir det även studentskiva ikväll. plånboken är inte med på den och inte heller sömnen och faktumet att man ska upp sinnessjukt tidigt imorn bitti. får se om man vågar trotsa...rebeeellleeen...........

hade precis sönder golvet. måste laga, hej!

slänger upp en bild från uf-mässan i brist på annat snyggt (standardbilderna på mig själv) såklart julia urbán i fokus.


torsdag.

yo mazzafakkaaahz! händerå?
jag dricker vatten och väntar på en buss som går vid 10. låååång väntan känner jag. har varit uppe med tuppen, närmare bestämt sen kl 6 då mannen skulle upp upp och iväg. skola, hem till mor, middag med pia och fix med mannens sista födelsedagspresent står på schemat för den här soliga dagen. vill ju gå på mickes skiva ikväll också men plånboken ekar och det känns sådär...och snart är det valborg också....jisses.. men men sånt där löser sig alltid så vi får se! hejpa hej!

onsdag.

kul att man försov sig så att man missade den enda lektion man hade idag...... har dock pluggat och ska nu ner en snabbis på stan och luncha med patman. sen hem igen och plugga vidare. dags å ta sig i kragen. hasse ser ut som en dödfisk och jag ser ut som hasse. tack å hej

påsk med bergelin & pettersson














bilder tagna från fröknarna bergelin & pettersson


uplands nation 21/4






idag skall jag uträtta stordåd!

hej hej hallå! är uppe bedrövligt tidigt och är inte den piggaste i uppsala. idag blir det skola och sedan smörgåstårta hos petterssons då erik äntligen fyller år! dregglar bara av att tänka på det.....tårtan alltså. gårdagen var soft, först till bergelins där jag kanske inte var alltför närvarande och sen ut till farsan där det vart grill i kvällssolen. allt är så jävla fett! nästan allt iaf. tack å hej

söndag.

hej mina vänner! gårdagen var väldigt mysig, påskmiddag hos bergelins där även petterssons var på besök. kvällen avslutades på skeppet med samma gäng(nästan alla) som snart drar till bilbao, festival i spanien, lär bli grymt! idag har jag och mannen hängt i solen hela dagen, ätit bakispizza och blivit röda. nu sover han och hasse innan vi kilar ner på stan, jag ska knega och sedan blir det nog en sväng förbi framfickan/magnussons där pojkarna sitter. bra söndag. ledig imorn. hade brade för det ska jag de

Up from below

Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – 40 Day Dream
Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – Janglin
Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – Up From Below
de tunna pjucken är på och så även skepparjackan!
ut i solen! sushi, öl å fina vänner, pusshejje!




tuesday randoms.


tisdag.

varit vaken sen 6. druckit en smoothie. kikat big brother.
ska träffa carlsten och hansson runt 2, blir sushi i solen förhoppningsvis, och en öl.
imorgon vill jag fika med patman, äru game?
på kvällen blir det troligtvis middag ute hos far. tacos gärna, tack.
johanna ringde. torsdagen blir av, julia utan kår-legg står på listan, fett!
ska försöka få med mig mannen på de också, får se hur det går.
hej då mina vänner!

försökte ta en bild på mig själv för att visa alla hur snygg jag är som nyvaken, men såklart kommer hasse och förstör. hatar när det händer...

vill bli brun....


måndag.

idag har jag uträttat ärenden! hämtat paket, hängt på mammas balkong, handlat, städat, diskat... ja ni hör ju, vilken hemmafru! (hahah vad hände?!) nu sitter jag och lyssnar på movits! medan jag kikar på bilder från thailand. fyfan va fett det vore att åka dit snart igen, behöver sol och värme. tur att sommarn sakna smyger sig på här i u-town. har blivit lite röd om kinderna idag trots allt... blablablablala osv, ikväll lagar jeppe specialpasta å jag har hyrt Cornelis filmen som jag hoppas han vill kika på. skepp å hojj!

söndag.

rosé, grillat, kvällssol, öl, plock, magnussons, korv och till sist tequilabar stod på lördagens kvällsschema. mycket bra kväll som slutade med sista nattbussen hem till mannen där hasse låg och chilla. vi snacka lite och sen vart det slaggen. sov länge, för första gången på ett bra tag, jävligt soft. ska snart iväg och jobba och ikväll ska jag bara söndagsmysa. ledig en vecka framåt nu, ingen klagar. hej hej hemskt mycke hej!

lördag.

gårdagen var jävligt rolig måste jag säga, firade astrids födelsedag som började med champagne på lingon och sen vidare till oasia. har legat och lökat hela dagen, helt ensam då mannen drog till sundsvall imorse. ikväll blire till att grilla med resten av familjen bergelin och sen drar jag och johanna ner på stan och dricker öl. fett! har på mig min nya sparkdräkt och känner mig überblond. ses å hörs mina vänner, hejpa!
The Congos – Fisherman

torsdag.

sitter och lyssnar på jossas ihopknopade 90-tals lista. om du vill göra detsamma, tryck här
pratade precis med min fina som är på arlanda, alltså snart hemma. detta innebär att jag nu äntligen kmr få äta riktigt mat och ej svälta, inte sova själv(med hasse) och slippa städa, iaf slippa göra det helt ensam. det kan vara det absolut tråkigaste någonsin. men vad gör man inte om man är världens bästa flickvän?
idag har jag umgåtts med patman och astrid, har pratat om morgondagen som jag tror kmr bli sjuk. jag hade tänkt att tappa det och hoppas att dom andra är med på det. patman är given. på lördag blire öl med johanna och enligt henne kmr det bli succé, kan inte göra annat än att lita på bruden. tror hon vet vad hon pratar om.
nej nu ska jag nog göra en kopp té och lyssna på sinnessjukt hög musik innan bossen kommer hem. hejpa!

grattis mitt hjärta!


bing bing bing the band! hon bärsar, han bärsar, bing bärsar, alla bärsar!

foton tagna av fröken clara kron

bilder från helgen.

fredags
lördags




söndag.

mysig kväll igår, lite folk var över men drog sen vidare. jag som knappt sovit och som fortfarande var bakis-skakis valde att stanna hemma. idag skiner solen och jag ska iväg och jobba. jossa och felix kmr förbi senare med bullar å kaffe, trevligt! tror jag får med mig jossa tillbaks hem också så man slipper sova själv. oboy i glaset, hejpa!

lördag.

hallelåja! sitter hemma i soffan med hasse och har precis kollat ikapp två avsnitt av big brother. dagen har bestått utav loppis, kl 9 då ett antal skivor och även en domarklubba inhandlades, och häng i norrtäljestad. var och kikade på bing the band igår på pubhörnet och måste säga att jag hade sjukt kul. grabbarna är roliga och bäst som vanligt och fick även hänga med efterlängtade föräldrar, dock inte mina egna. föräldrar älskar mig, jag går verkligen hem i alla föräldrahjärtan där ute. nöjd som fan. efterfest till kl 5 och sen som sagt upp 4 timmar senare. ikväll blire lite häng i uppsala med fina människor. blir en lugn nivå för min del då man fortfarande känner av gårdagen. imorn blire kneg och fika med jossa+tillhörande man. felix ha bakat bullar hoppas jag annars åker han på däng. bra helg kan man tycka, ja så kan man ju också se det... saknar mannen. hej!

onsdag.

jahaja, då var det bara jag och hasse kvar i lägenheten. mannen har flytt landet en vecka vilket betyder att det nu är hasse som får stå för matlagningen...
och nu kilar jag iväg och har gympalektion för 5-6or.......

31/3 studentskiva i sthlm


tisdag.

kolla min nya kopp morsan!

måndag.


The xx – Basic Space (Jamie xx Space Bass Mix)
Marcus Price – Bubbelgum - Original Mix

RSS 2.0