För dig Aaron.

Helgen har varit bra, fin och oerhört jobbig. Fredagen bjöd på modevisning som paulina och astrid ordnat på Lingon, fruktansvärt bra jobbat tjejer! kände mig lite småstolt faktiskt :) hem efter lite drinkar och somnade fint och gott för att sedan stiga upp jobbigttidigt för att åka och knega. och det är nu det jobbiga av helgen börjar...styr sedan skutan mot norrtälje där det varit gråt, minnen, och skratt med mina fina fina vänner. På lördagen hängde vi alla bara, kollade fotbollen och gick ut en sväng. allt kändes så konstigt, som om hela norrtälje var avstängt. vi skålade för Aaron med whiskyn han skulle få från matte på sin 23års dag och lyssnade på hans favoritlåt och lufttrummade precis så som han gör. På söndagen mös vi bara och åkte sedan in till sthlm där minnesstunden skulle hållas, så mycket människor var där för dig Aaron. över förväntan och bara det gör en ju gråtfärdig. efter tusen kramar och tusen tårar åkte jag iaf hem till uppsala igen, möttes av världens bästa mamma som skjutsade hem mig till världens bästa pojkvän som överraskade med presenter och fina ord. Ni är dom värdefullaste jag har och det har man verkligen insett efter den här tragedin, jag älskar er alla.
Den här är för dig Aaron.

om jag var rik..

..skulle jag bjuda hela världen på kräftskiva, köpa tusentals LP-skivor, ge alla barn såpbubblor och tvinga dom blåsa tills hela uppsala var fylld med bubblor, köpa ett hus där jag och alla mina vänner kunde bo, köpa en häst till mamma, ha fest i en trädgård med alla sorters blommor i, fylla jespers frys med glass, köpa en hund, skänka bort till välgörenhet, köpa ett riktigt starwars svärd.

<3

Ni som har facebook och känner er extra givmilda idag får gärna gå in och skänka pengar till Aaron Caceres familj. Facebook -sidan hittar ni här.
Och här hittar ni en av alla artiklar om vår älskade Aaron.

dagdrömmerom enskär och att sitta och äta kräftor på den lilla bryggan utanför mitt lilla fina hus med alla fina människor som jag saknar något så obeskrivligt.


om att ha en symaskin och kunna sy roliga saker.


om att även kunna laga mat och att kylskåpet helt plötsligt ska vara fyllt med goda dyra saker som en student annars inte har råd med.


om att min plånbok är fetare än bert karlsson så att jag kan göra vad jag vill utan att behöva tänka på pengar.


om att folk som man tycker om får leva så länge som de faktiskt förtjänar och inte blir änglar för tidigt.


om att göra allt jag vill men som jag för tillfället inte kan.


den här reklamen är fin på något konstigt sätt.


såhär ser det ut när man har borstat ut tovor från julias hår. tur att hon ska till frisören idag...


A.C.

förstår fortfarande ingenting. du syns överallt, går inte att undvika. alla är ledsna och mina ögon svider men tårarna är slut. kan inte sluta tänka på dig, på din familj, på alla dina fina vänner, alla saknar dig. vill bara vara med er nu men det här är smällen man får ta när man inte bor så nära. sträckan till norrtälje har aldrig känts så lång som den gör nu.

Vila i frid Aaron.
Klassens räkmacka.
jojjo 24 år!

resan började och ett stopp i china town gjordes.
där hittade vi den ultimata presenten till jojjo!
och även den här spontanhandlades!
jojjo härstammar från Norby, är med i ett motorcykelgäng.
vi grillade.
och körde gäster med gester.
sen vart de utgång och häng med luuksoup rockers dagen efter. trevligt!
bilder tagna från jojjo och matilda.

jag är hungrig.


hehehej


snart börjar fnitterdrickan ta snurr

tjena hej hej hej! sitter hemma hos mannen och ska snart hem till carlsten där det skall föras inför kvällens skiva på flustret. ska inte dricka mkt utan lämnar det till sara istället, lika bra de om man ska klara morgondagen. vi ska bli hippies om nån timme och lyssna på bra musik, tycker de är soft ja. hej hej hemskt mkt hej

måndag.

kilar till skolan. trött. seg. sovandes. fin dag ändå, hej!

.

håll bara käften så är jag nöjd.

tisdag.

nu har spotify gått och blivit gay så nu kan man tydligen bara lyssna på en låt 5 ggr. vad hände där?! man får väl ta och köpa spotify premium då antar jag....
ska nu iväg till skolan och fixa och trixa, sen hem till jossa och kika på filmer som jag ska skriva uppsats om, alltid lika roligt..
det snöar typ och dagen suger, har ont i huvudet osv. DOCK fyller min kära vän Clara Kron år idag! Woop Woop! firas i helgen, treeeevligt!
hej å hå, nu ska jag gå!
Urban xider är den bästa cidern! vi gillar ubbe jaaaarå de gör vi!

valborg.

bilderna är snodda av damerna pat, jojjo, emma och elin.

jag vet hur du ser ut i inga kläder.


play.


RSS 2.0