Ses om ett halvår snygging!

 

 


Fredag!

Pass på för avskedsfest för Hansson som drar till australien ett halvår! Hejja!


Är så kär i min LP - spelare!!!!


press play


Saknar er grabbar!


ikväll skrattar jag åt allt.


onsdag.

ska iväg till tandläkarn...........det tar emot så sjukt mkt, förstår inte varför för jag har aldrig tyckt att tandläkarn varit jobbig. aja!! man lär ju passa på innan saker och ting börjar kosta! snart kostar ju besöken skjortan, sjukt ovärda pengar.

resten av dagen är oklar! solen skiner iaf så jag kanske går lite, eller nått hehe...

var och handlade med syster igår, massvis på rean å annat som ej var på rean. nöjd är jag! kvällen avslutades med te och fruktsallad hemma hos hanna för att sen cykla hem när det blivit mörkt. bra tisdag!


tisdag.

varför vaknar jag kl tio, eller innan, varje gång som min plan är att sova ut ordentligt?! blir så irriterad.. har jag gått och blivit en morgonmänniska helt plötsligt??

aja, kladdkaka till frukost. igen. hahhaha har bakat två ggr nu på en vecka, varför?!?!

jag börjar förvandlas till en sån där bakmorsa som vaknar kl 6, av sig själv, och som lägger sig vid 9 för att få den perfekta sömnen. jisses...

jajajajaja, planen för dagen är:
- soffan.
- carola kmr hit å fikar när mor kmr hem.
- möjligtvis stan en sväng.
- ringa ringa massvis med viktiga samtal....
åå vill inte, idag är ingen bra telefondag. önskar den var sönder.

hejhejhejLördag

Godmorgon! Sitter på tåget mot Sthlm, ska knega i Kungsträdgården hela dagen + imorn! Kom å häng vettja!


justja!

har ju glömt berätta att jag fått jobb i åre, på hyddan (mitt i backen), så de blir till att spendera hela vintersäongen där uppe! hur fett är inte det?! drar upp i början av dec skulle jag tro och svänger förhoppningsvis förbi sundsvall på vägen!

hejja!

Fredag

Beppi sover. Kladdkaka till frukost. Ikväll ska jag hem till världens bästa bergelinare, Jesper är hemma!! Hejja!


Torsdag

Te och dålig tv. Snart kommer Beppi. Fult väder. Ont i huvudet. Lugn kväll. Imorn kommer Jesper hem!!!!


Godmorgon!

På väg mot storstaden! Rättegång månd - tisd. Slaggar hos Waldenströms! Hej hej


barn jag gillar!


drar upp till åre igen då! hej hejså var helgen över...

fredag


lördag

blablabla

tittar på debatt och mår illa. är trött som en gorilla. om jag reser mig upp kmr jag trilla. fan va illa.bild från när vi var upp på åreskutan senast. jag hade klättrat hela vägen upp och väl uppe på toppen stod ju alla journalister och fotografer redo för att fånga det viktigaste ögonblicket i världshistorien!!!!!!!


eller ja, jag tog liften.

människor jag saknar.


Onsdag.

Hejhej hemskt mkt hej! Provar att skriva från mobilen haha går ju bra dehär! Hohoho ska snart ner på stan å dricka öl med bra peeps! Ha de så länge!


tisdag.

vart varken tandläkarbesök eller lunch med johanna idag. trodde jag skulle svimma imorse så det har fått bli lugnt hela dagen. ligger å lyssnar på danger å annat bra, funderar på att äta nått kanske...blablabla imorn blire lunch med johanna då man drog bangen idag å kvällen bjuder på öl med gamla klassen. fint å se dom igen!

Danger – 11h30
Danger – 4h30
Danger – 14h54
Danger – 3h16

okej... igår vare 38 peeps här igår, kom igen nuråååå vilka är ni?!?!?!?

äh slänger upp en bild på min trevliga farsa istället! hade gott folk!


mycket text och liten verkstad!

hej alla mammor som läser min blogg!!!! hehe, vet typ bara morsor som läser den, resten av folket är lite oklart känner jag. och det är ingen idé att jag ber er skriva vilka ni är i kommentarsfältet för det är det aldrig någon som gör ändå. då ser det bara ut som att man är fruktansvärt mobbad + att man tror att man själv är storbloggarn a la kissie som kan avsluta varje inlägg med fraser som "vad gör ni idag alla fans?" eller "vad vill ni att jag ska skriva om? för det är ni som får mig fortsätta" hahahha skulle aldrig funka.

nog om det.

har en sån bedrövlig huvudvärk som har hållt i sig så sinnessjukt många dagar nu. börjar bli lite less. vill ha mjölk hemma så jag kan dricka té!! inge té utan mjölk. orkar. inte. röra. mig. klockan 7 ska jag dock göra det. ska ta mig ända ner för den mesiga backen om man ens kan kalla det för de? en mindre sluttning kanske. de lutar iaf!!!!! ner till sara. vi ska dricka té(hoppas hon har mjölk) å snacka skit.

försöker planera i mitt lilla huvud!!! går säkert bra men jag har så svårt att förstå hur jag ska hinna med allt jag vill göra. blir norrtälje i helgen som kmr iaf. veckan efter det blire nog åre en sväng och sen hem igen för att jobba med event i sthlm några dar. fram å tillbaka. jag är så bra på att resa! borde göra det mer mer mer. vill ju till jeppe också. men då vore de ju soft om han var hemma... annars känns de lite värdo, som man sa när man va liten.

idag blir det sara, imorn johanna, onsdag blire öl med gamla klassen och någonstans här vill jag klämma in pat som jag aldrig kan få för mycket av. ordnar sig nog.

lyssnar på bon iver och jonas alaska å äter ostbågar till frukost. vill köpa nya plattor. ska nog ta mig ner till LPaffärn innan jag drar till sara. vore perfekt med lite nytt i lådan, så att säga.

hej hej hemskt mycket hej!

Bon Iver – re:stacks
Jonas Alaska – In The Backseat
Jonas Alaska – Tonight

First Aid Kit

When I grow up, I want to live near the sea
Crab claws and bottles of rum

First Aid Kit – When I Grow Up

söndag.

hej hej hallå! kör en snabb sammanfattning av helgen!
fredag:
riktigt kul utgång med mestadels pat men även lite annat folk som kom å gick.
lördag:
låg i soffan ungefär hela dagen då jag kände av gårdagen lite väl mycket.
söndag:
idag kommer jeppe hem!!!!! en sväng iaf. men först ska jag åka och jobba.

hade brade!


RSS 2.0