pätti!

igår drömde ja att jag och mamma satt på paulinas på nyårsafton, cirka 7 tiden.. ni gled in där och fick en chock och sen stanna vi en vecka där med er! hur fet dröm va inte de då? saknar dig knubbis och jag hoppas kvällen blir grym!!



har inte alls varit taggad till nyår känner jag. har inte ens haft koll på vad det varit för datum.. men nu börjar ja faktiskt se fram emot kvällen, jag tror det kommer bli kul! har fortfarande ingen mobil och jag tycker det känns jävligt skönt faktiskt, det är ändå ingen som kommer fram på nyår..

aja nu kör vi, får se hur 2010 blir.. det kan väl bara bli bättre? vi hoppas på de.

hade bra fjollor och ta de lugnt med alkoholen!


bara två år kvar till jordens undergång

vare bara jag som trodde nyår va om typ en vecka?

juste!

vad fan är grejen med att britney har gått och spelat in en julllåt? och som om det inte var nog, refrängen börjar "Santa can you hear me? I have been so good this year".........årets skämt.

höll på att sätta mackan i halsen när den här, på julaftonsmorgon, spelades på radion.

I bought no gift this year and I slept with your brother

sådärja. då var julen avklarad.

julafton om cirkus en timme

och här sitter jag.. i köket i länna. pappa och mamma (ja, ni hörde rätt) är ute med jalle (hunden), och carina sitter i fåtöljen bredvid mig. jag och mamma sover här inatt och vi har precis klätt julgranen och slagit in alla julklappar. när pappa och mamma (gud så konstigt det känns att säga så..)kommit in igen så ska vi göra skinkmackor och té. är det uppesittarkväll så är det. men jag är ingen riktig julmänniska. det har jag nästan aldrig varit.. men carina är, så hon fixar och donar. och om det inte var för henne så skulle jag nog aldrig fira "riktig jul". ni kan kalla mig grinchen..



god jul allihopa!

för tidigt. för kallt.

nu: skola från 9 till 5. hej!




08.46

tisdagmorgon. det snöar. jag dricker té. idag ska man va utklädd till robban halva dagen då - långkalsonger och en urtvättad tisha. nice. bussen går om 20. jag fryser redan..


jacob här.

but u can call me gullefjun.

fredagkväll

sitter hemma och har precis gjort klart min bokanalys som skulle va inne innan 12, med andra ord - jag hann! har jobbat hela kvällen, så det har jag också avklarat. drar till enskär imorgon där det vankas julbord på fejan senare på kvällen. ska bli kul att träffa allihopa igen och sova i min lilla fina stuga, längesen nu. har varit med patti hela dagen och hon åker ju snart iväg den lilla råttan. hur avundsjuk är man på tre veckor i spanien? skapligt.

nej nu ska jag packa lite och sen sova, upp tidigt imorn! hadäää



på jobbet.


psalm 2005



tjo!
idag har jag kört lasergame för första gången. grymt kul får jag lov att säga, det ska göras om! i början va jag världens pussy men sen vart jag fan cool..synd att det tog slut så fort (20 min). dock var det ngt fel på min pistol (eller?), för filip lyckades träffa mig 18 ggr. jag blev mer träffad än vad jag träffa andra, och på lappen man fick efteråt med resultat stod det: "oh well, someone has to die". kändes ju helt okej, hahhaha sämst. men hey, de va första gången.

idag fyller min syster år också, så efter lasergame bar det av hem till henne där jag har varit nu hela kvällen. imorgon börjar jag 8, då är det luciatåg som lärarna bjussar på. kan bli intressant haha! ska försöka träffa patti också, har inte träffat henne på hela veckan typ.. sen är det middag här hemma med laaksos.

nu är ja så jävla trött och ska väl för engångsskull försöka ta en tidigt kväll.. sen om jag lyckas får vi se, men man kan ju alltid hoppas.

för att  alla ni som inte förstår rubriken inte ska tro att jag gått och blivit überkristen helt plöstligt, så slänger jag upp låten till er med spotify.
Fibes, Oh Fibes! – Psalm 2005

sov gott nu allihop (speciellt jocke tamp), hadä

i skolan

sover inte alls hos syster längre. jag är arg. hon fyller år idag. grattis.

godnatt


dehär kallar jag riktig poesi


tagen från rikauteliggare

måndag

drar till syster nu och blir kvar där till onsdag då hon fyller år.






vad tycks?


lördag

sitter hemma och typ väntar på att paulina ska vakna.. skulle ha jobbat idag mellan 11 och 3 men jag vaknade vid 1 och har bara varit allmänt seg så jag ska dra dit senare. jag får verkligen hoppas att det inte är någon där då, men lördagar brukar va lugna. sitter och kollar på idolreprisen och westlife sjöng nyss.. gud så svårt jag har för pojkband, helt sjukt. tycker inte det finns typ något bra med dom alls.. och deras skrikande fans..nej usch. jag va på melissa horn igår, och de, de va grejer det. väldigt fint allting och hon spelade alla dom låtar som har betytt en hel del.

nej nu så ska jag ringa pat igen, klockan är 20 i 4, dags att vakna.. hadä

kära tomten

jag önskar mig kanal 6 i julklapp så jag kan titta på paradise hotel.

onsdagkväll

är hos syster och gör ingenting. hon sover. inte jag. uppenbarligen.

julia urbán tycker det är ganska kul....

...att thåströms nya album heter " be-bop-a-lula hela jävla dan".

reklam för skivan dök nyss upp på spotify och reklamen inleddes med låten "fan fan fan", då han upprepar ordet fan ett visst antal gånger (läs: sjuuukt många ggr). att hans röst låter nerknarkad och hopplöst deprimerad gör inte saken bättre. jag garva bara när jag hörde reklamen såhär innan midnatt. och hela skivan känns väldigt...bekant. väldigt... deppig. väldigt... thåström. det känns som att den där grabben alltid kommer va 'nere  i skiten' så att säga, men det är väl så han tjänar sina pengar. för hur skulle de se ut om thåström blev nya gessle? nej usch, äcklig kombo.

nej men man kanske skulle tänka på refrängen..



godnatt

RSS 2.0