jomenvisst sörru

sitter hemma hos patti, utan patti. hon och jules drog till staden för att spendera pengar. jag sitter här och väntar på att kusinerna pau & steffi, även simon tror jag, ska komma hem till kusin emil. vi ska nämligen käka lite middag och sådär ikväll. kmr nog bli jätte mysigt eftersom vi inte setts på ett bra tag.

idag kmr fröken carlsten hem och idag är det pengabrorsan på katalin. men jag ska inte dit. men en god nyhet som jag ska föreslå för min kära vän när hon kmr hem, är att pengabrorsan ska komma hit igen för en extraspelning. så än är de inte försent!

ligger i soffan och kollar på hells kitchen. har aldrig riktigt gillat det programmet för jag tycker gordon ramsey är lite små läskig sådär.. men jules låg och kollade på det och nu orkar jag inte byta kanal. ganska kul faktiskt, lite action.

nu kom ricke hem (pattis pappa) och han fick en liten chock när hans två döttrar precis drog och här ligger jag och tar upp hela deras soffa. haha, älskar den här familjen asså. mitt andra hem.

nu får de va nog, ska glida härifrån om ett tag. puss puss

sover hos den här bruden inatt, G-G-GANT


29 september

börjar 10 över 2 idag och hade världen sovmorgon! trodde jag ja.. såklart så kom jag på, i sista minuten som vanligt, att jag idag ska lämna in artikeln på svenskan. har julia gjort den? nej. så duktig som hon är gick hon upp kl. 08.00..fast där ljög jag..jag snoozade till 9. iallafall! har sedan dess suttit och sökt och sökt och sökt fakta till den här djävulska artikeln.. skrev klart den nyss, läste igenom den och det gick precis upp för mig att den sög. den sög riktigt rejält och det lär ju suga ännu mer när vi idag, om jag inte fattat det hela fel, ska presentera vår artikel och typ prata om hur vi kom fram till det vi skrivit. det kanske låter lätt, men faktum är att jag har ingen som helst aning om hur jag kom fram till det som nu står på pappret, om det ens finns någonting som styrker ett ord av det jag påstått. så på frågan "hur har du kommit fram till det här?" som min lärare så snällt kommer ställa till mig efter att jag så smidigt som möjligt försökt undvika just att behöva berätta det, ja..då kmr jag svara helt ärligt. jag har inte en jävla aning. sådärja, då va man körd. men är jag bitter? nej, inte än iaf.

ska försöka hooka med min vän patti efter skolan också men fnasket har ju ingen mobil så hur man får tag på henne får nog ödet bestämma. nej, nu är ja trött på allt som heter dataskärmar och tangentbord. so long fuckers!


hahahhah, patti provade att göra den här skiten på mig.. och det roliga och mest läskiga är att jag ser exakt ut som min mamma. vi har en bild från när hon va ung hemma, den ser typ ut såhär. så jävla het.

28 september

sitter i skolan nu och just nu är det samhällskunskap som gäller. är sjukt trött och känner att jag inte fått tillräckligt med sömn den här helgen. överraskningfesten för schwieler blev riktigt lyckad och hans min när vi dundrade in för dörren är obeskrivlig, han är nog nöjd med kvällen. bilder kommer!

idag ska jag på teater med carina och några av kusinerna. ska försöka hinna med 10 över 5 tåget, annars blire bråttom. ska bli riktigt kul faktiskt, kmr känna mig extremt kulturell och sofistikerad. haha eeeller..

sitter här bredvid min fru (en av dom) olivia, hon hälsar så glatt till alla mina fans där ute.. och jag får ju inte glömma min man, carl. vi har nämligen hakat på dedär med polygami (giftermål med fler fruar).  länkar olivias blogg också, som den snälla fru jag är. www.ollies.blogg.se

nej nu måste jag fortsätta jobba.. eller iaf se ut som att jag jobbar. tjo!

och så kör vi igen..

förra helgen var det fest för sofia på tjockö, mkt trevlig kväll må jag säga. ikväll blire även kalas för någon som fyllt år, schwieler 20 barre. så nu bär det av till edsbro. tredje helgen med firande av födelsedag.

men först, lunch med patti farmarn! hadäääää


en helg i nortälje

tänkte slänga upp lite bilder från en helg. närmare bestämt den 5 september.
bröööööööööööööööl

sitter i skolan och gör ingenting, absolut ingenting. alla jobbar som fan och det borde jag verkligen också göra..men gör jag det? nej. ska typ va klar med en artikel nu men jag har inte ens bestämt vad jag ska skriva om. om jag hade varit som jag typ var igår då hade jag haft lite små panik..men nu bryr jag mig typ inte alls. jag skiter fullständigt i det här just nu. ingen som helst motivation.

malin känner i och för sig likadant, hon sitter här bredvid mig. vi deppar tillsammans.

nu ska vi på PP och diskutera det vi har gjort hittills.. lång diskution.

fjöl av.

snapsskiva

drar till norrtälje nu på snapsskiva hos danielle. det blir nog karlssons och lite strö folk som kmr va där. ganska nice. missade därimot bussen så nu får jag vänta till den som går om typ 2 timmar. kul.

tidigare idag så åkte jag hem till patti. skulle hämta lite grejer och så, stannade och käkade och snacka..

igår va vi hemma hos manne och tog det chill, jag drack saft hela kvällen och höll mest på att somna, men det var väldigt mysigt.

nej nu ska kila, gud så dålig jag är på att skriva..ack och ve.

PYSS

RSS 2.0