43 minuter in på valborg

dagen började med rugby med det nyskapade laget "bröderna". vi brottades i leran och spelade spelet läskigt bra. vi vann dock inte....konstigt dedär. vår skriktaktik som var så bra! käkade med patman, midjem och evelina efter skolan innan jag drog iväg till jobbet. knegade ett bra tag och åkte sedan hem och deklarerade. vuxet som fan. imorgon, valborg, blire till att gå upp med tuppen och fira andreas födelsedag men såklart också fira valborg eftersom man bor i uppsala, staden som är bäst på just denna dag. nu är jag så sjukt trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen....jo sängen vare ja, höres och synes mina vänner. Gnatt!

imorgon är det inte bara drean som fyller år utan även pinglan till vänster, olivia. vi gillare. grattz!

godnatt

skickade in samhällsuppsatsen, bokanalysen och författarporträttet prick innan 12. hur gick det? jag vill inte ens snacka om det. fyfan, det här ska jag aldrig göra om. jag har haft ont i magen hela kvällen och jag vet inte om de beror på stressen eller vad det kan vara. jag är så jävla trött just nu och har ångest för att jag börjar tidigt imorn. jobba ska jag göra på kvällen också. vaaaaaaaarför ballar allt ur för?! låt mig sova nu och väck mig aldrig.

hur kul har jag.................



låt mig gå hem.

nu drar jag ut i det fina vädret. hörs sen!


we shine like gold in the air of summer

lyssnar på salem, kings of convenience, looptroop, lisa ekdahl och pluggar jäääääärnet. hur bra är jag? okej att jag är ute i sista sekunden jämt men fan jag fixar det ju alltid. ska dock försöka ändra på det papi. gick upp råtidigt trots det att jag börjar 20 i 1, sinnes så duktigt! det ska in innan 12 inatt och nu gäller det att ligga i, tänk boris ba, då blire ligga av. haaaaaah skoja... solen skiner och jag funtar på om det blir jordgubbar idag igen...ja nej ja nej, lätt!
time for take off. heppåré

HAHA JUSTE!

var det någon mer än jag som inte missade rollerblades-grabbarna som gled fram på gågatan idag? fyfan så kul, dom gav järnet och åkte som aldrig förr. när åkte man inlines senast? riktigt roligt när dom försökte ta sig fram bland kullerstenarna. för alla er som missade detta så hoppas jag att dom återkommer imorgon, värt att ses. vart är facebookgruppen om det här?

Förlåt, vad sa du? Jag tänkte på hästar.

ojojoj säger jag bara...dagens hetaste samtalsämne var ju lätt boris. VILKEN MAN! det är de som är det nya asså, män. män är det nya svarta osv. i skrivande stund sitter jag och kollar hans bilder (dom ja inte sett förut) och asså andrea..du får honom. inte för att va sån men ah..han är din! im gonna find my own boris.

drog hem efter skolan och gick ut på en promenad, och kom på världens idé för mig och patman. längtar tills den sätts i verket, går av stapeln och allt sånt där. kan bli grymt!

har pluggat en massa, försökt få slut på den här skiten men den tar tyvärr inte slut förns efter imorgon. torsdagen kommer alltså bli nice. dagen innan valborg också. ska jobba på kvällen så man har det klart å betart. fredag innebär inte bara valborg utan då fyller även drean år, ska såklart firas! lördag blire till att dra till norrtan då stefan och DCP ska spela. får ej missas då det blir första gången jag ser stefan å bandet in action. blir nog bra dedär ska ni se.

söndagen är fortfarande oklar. blir väl kvar i norrtan ett tag om jag känner mig och bussarna rätt. min planerade avgång skjuts alltid upp så varför skulle detta bli ett undantag? ja sen vare ba hem å plugga igen, till nästa jävla vecka som är fullspäckad med prov och dylikt. fan va kul allt ska va då..

dock inte bitter nej, hej!


the struggle continues - looptroop

anna! du är alkoholpåverkad! gå ner!



drar till frissan, sen skolan. yadayadayada. kul att man är lika blek som sitt hår........

prins ali vilken magi aliababa

kom precis hem efter en promenad i det fina vädret. var tvungen att stanna på vägen och glida ner till bryggan och sätta mig. det är så jävla fint där så jag ösnkar nästan jag bodde i det lilla brygghuset. nej nu ska jag plugga. blä

annars då?

började tydligen 2 och har spenderat hela morgonen på balkongen. ska börja glida ner mot stan nu, handla lite jordgubbar och sedan bosätta mig på skolans terass. solen skiner och jag är glad. så det ska va. balladali, hadä gott folk!

bamboleo

nej nu får det räcka med mig tror jag. det bästa som hänt den här kvällen var typ att patman, midjem och kevin kom förbi en snabbis. paus i pluggandet. jag suger på att plugga. hur kunde jag bli så dålig? blir lite the dirt innan ja blundar tror jag. imorn - upp tidigt, hoppas på fint väder och om så är fallet så blire frukost på balkongen. en promenad kanske? fortsättning av plugg och sedan skola från 20 i 1? eller äre 2? när börjar jag? ja ni hör ju.. hadä bradä freakzzzz

dricker té och väntar på bättre tider



tiger lou

I met horatio five years ago
outside of munich on the way to rome
it was 45 degrees and i could barely breathe
He waved and said hey come sit by me
I was scared at first cos when he spoke it wasn't very soft
he told me about the life long love of his heart
had a t-shirt on that said we're all gonna die alone
I still believe that's true oh i truly do


u go glenn coco!

indisk mat och champagne till frukost, okej start på dagen. blev sedan en fika med peeps'n och nu sitter jag hemma hos mi madre. ska försöka få någonting gjort, hur nu de ska gå. funtar på att gå ut å knata en sväng...aaaaja, vad jag nu gör så kmr de bli nice. eller? den som dör får se

det är en fluga i mitt rum och den surrar.

vaknade upp hos steffi och emil. jobba. snabbfika. sol. långpromenad. brygghäng. kvällssol. altanhäng. dusch. mat. fix å don. varm choklad. här är jag nu. kl 03.50.

den osminkade sanningen




jag vill springa och aldrig stanna.

ibland så är jag såhär. såhär som ingen vet.

herre vad min kompis är schnygg!


så länge moralen är galen

tar mitt pick och pack och flyttar hem till farsi över helgen. tänkte försöka få lite plugg gjort och sådär.. hade svenska nationella idag, 5 timmars skrivande. alltid lika kul. har sovit hos patman de två senaste nätterna nu och middagen i onsdags blev väldigt lyckad! nu kommer padreeeeeeeeee, hörs sen!


lägger in en ruuuuush



toodles!

im just slappin' the bass

jokk, nötter och mgmt's senaste album. helt okej. om det inte var för dedär jävla talet...

nu kilar jag över till doc doc doc doc doctor P




Mylo vs. miami sound machine - doctor pressure


justin nozuka - after tonight


joråsatteeh...

blev till att spendera natten hos patman, då vi kikade film in på småtimmarna. efter mycket om och men lyckades jag flörta till mig ricke & kickans masterbed, trots julez ogillande, och cyklade sedan hem vid 7 imorse. ska snart cykla vidare! téet ska ba svepas och några böcker ska man väl försöka få med sig. solen lyser i u-town. hade brade katter!

va äre för feeeeeeel på er

jag orkar inte med nån just nu, låt mig va, jag klarar mig galant. jag hör av mig. jag fixar. det är lugnt. är irriterad på allt å alla och jag ber om ursäkt för alla er som det går ut över, verkligen. jätte synd.

har haft en fin dag med fröknarna hansson och carlsten. nu ska jag diska och sen cyklar jag över till doctor P. jag kommer komma hem i bra tid och jag låser dörren efter mig. ringer om det är nått, bra tack hej.

jag älskar er dock, det är inte de.

drar ner på stan och fikar med hansson och carlsten. solen skiner oj oj oj va bra



balladalidila balladaladali


lörday

kom nyss hem från pati. seg dag trots att min kväll slutade skapligt tidigt igår. bäst så höhö. ska hoppa in i duschen och sen dra iväg och jobba. ikväll blir det lugnt, film hos patman scoop. hej!


fredag

hur virrig är jag? la in mobilen i kylen, tänkte diska i badrummet och springer runt i lägenheten som om någon jagar mig. är jag stressad eller bara knäpp?

ska iaf börja dra mig mot skolan nu. möta upp hansson på stan för hattbyte, köpa leggings till patman, lunch med andrea & förhoppningsvis jessica och sen börjar dagen.

ikväll blire till att fira fröken levine som fyllt krogen höhö, nu kör vi!





hallå eller

jag har två filmer jag vill se. jag vet inte varför men har hört att dom ska va något att hänga i julgran. breakfast at tiffanys och clockwork orange. nu är frågan...vem vill se dessa(en av dom) med mig? ni får té på köpet.

herregud så sorligt om jag inte får några kommentarer.. vilket jag antagligen inte kommer få.. eftersom ni suger på att kommentera...idioter.

Everything's nothing, and nothing is ours

dagen D inleddes av ett sms från fröken westin. jag hade såklart försovit mig (lugn pappa, jag hann!). vi skulle givetvis ut och springa.... drog iaf hem efter det, duschade och drog sedan ned mot stan för att käka lunch. min plan var att sedan bosätta mig på jensen's fina terass men icke! vädret, som först var dåligt och som sen blev bra och som sen blev dåligt igen, förstörde hela grejen. det började regna... drog hem till patman och hängde lite efter skolan och fick sedan skjuts hem av shaho. och nu sitter jag här....och skriver en massa skit....som vanligt. soft ju!

återkommer....

för jag drar, jag drar, jag drar




nu drar jag till skolan och hänger på terassen! heeeeeeeej

I hate it when I want to apologize and Timbaland tells me it's too late.

Over and out.

kvällscool utan kvällssol



emelie goes bananas

va uppe med tuppen idag då jag skulle sitta hår- och sminkmodell för emelie. vart sämst bilder, men ändå. soft med spegelbilder hahhaha, gud så längesen man körde på de.



fin kväll.

Var? balkongen
När? nu
Hur? tända ljus + filt
Dricker? baileys
Gör? skriver ett tal om kärlek

här blir jag sittandes hela natten. lyssnar på fina spotify-listan och njuter av att sommarn snart är här. gatorna är sopade och solen lyser in och väcker mig varje morgon. då jossa verkligen ska tro på mig så får ni en sketen bild. titta jossa hur bra jag har det!

har varit hemma hos patman idag, fina du.


daft punk is playing at my house


LCD Sound System - Daft Punk is playing at my hoouse

there's something in the air / do what you want with me


Two Door Cinema Club - Something Good Can Work (The Twelves Remix)


Shitdisco - 72 Virgins (Bloody Beetroots Remix)

tisdag

nyss hemkommen ifrån systrarna boman där emelie har gått bananas på mitt hår. jag ska nämligen sitta modell för henne imorn då hon ska bedömmas i smink och håruppsättning. det blir nog bra det där! ska dock upp kl 6 för att hinna dit i tid och undrar hur fan det ska gå till, men lugn emelie jag lovar, I'll be there! direkt efter drar jag till skolan och jag undrar vad folket kmr tänka när jag kmr dit fixad som att jag skulle på bal. fin-onsdag!

nu är tanken (tanken som räknas) att jag ska skriva klart mitt pm inför talet jag ska hålla på torsdag. ett tal om kärlek och relationer. kul ämne....... jag tänkte snacka om facebook. för om man inte är tillsammans på facebook så gills det fan inte. eller.... aja, har iaf 2 timmar på mig innan det ska in! (jagvet pappa, sent ute... igen.) så det är bäst jag sätter igång. hej så länge!


klart grabben är en single lady!


såhär kul har jag..........





thats deep man

Life is like a penis. It's short, but seems so long when it gets hard.

solen skiner, shades on!





visst känns det som att kärlek väntar

sista låten ut för ikväll!

TV on the Radio - staring at the sun

någon som minns?


rollergirl - superstar

dance party people and party people dance

fanta euro mina vänner, kmr bli stort! håll ögonen och öronen öppna!

God made Heaven and Earth, and the rest was made in China.

nöjd med helgen? klart jag är. har varit lite överallt och gjort lite allt möjligt, precis som vanligt. tackar helgmamman & helgpappan för att jag alltid är välkommen och även grabbarna karlsson som får mig att skratta hur jävligt jag än mår.

the knife - you take my breath away


N-town

drar iväg till norrtäljestad och bor hos inez & stefan. kmr hem söndag, tid oklar. men först jobba!


she's still here.................

och nu tvingar hon mig äta massa kladdkaka och titta på disneyfilmen Anastacia. save me?

för övrigt, dom sjunger sånger som "I den mörkaste natt ska hon dö" i denna "barnfilm"....
soft budskap.

ehm...

vem är den där jossa? hon skulle komma hit för att tvätta fönstrena (jag flydde såklart från lägenheten när mamma berättade detta)... när jag kommer hem, 7 timmar senare, så är hon kvar? om någon är eller känner hennes ägare, var vänlig kontakta receptionen.

jossan är på besök!

hej bloggen a la julia!

Julia är en riktig bitterfitta nu! Vi har ätit en halvkladdkaka och hennes bittra energi smittar av sig! Nu blev hon självmordsbenägen och ber mig att trycka en kudde mot hennes huvud. Jag kan nog stå för alla när jag säger:
vad försigår i julias huvud?
Hon tycker inte smiliesar borde finnas? vad är grejen mot det?! vad har dom gjort henne? dom skänker världen glädje,är det vekligen fel?
Hon ser att det står "haha" innan hon läser något jämt även fast det inte gör det? det är ju normalt... eller?
ja ni, jag tror jag talar för alla igen när jag tycker att man borde göra ett test på hennes hjärna för att se vad som inte står rätt till?

men ja mina (läs julias) vänner , visst älskar vi alla denna lilla knäppa, negativa energispridaren med sitt bittra glada leende ändå? där fick jag nyss henne att framstå som schitzofren, men det är hon nog också....

Julia är lite som kalles kaviar pojken! vet ni vem jag menar? Han sitter på kaviar tuben och chillar med livet med sitt psycho leende med bittra tankar! Precis som julia!

jag talar nog för alla (som vanligt) när jag säger att det är dags att sluta!

nej nu ska jag få julia att sluta leka hund!
på återseende mina vänner... (ja ni blev mina vänner nu).. SYND!

coolingen själv säger tack och hej!

tryck på bilden om ni vill vara coola

 

p.s så fort julia ser det här kommer hon fixa till mina stavningsfel och grammatik fel! d.s

UPDATE: det gjorde hon också!





drar iväg till tingsrätten och spanar på thompa



en vanlig torsdag.

00.48


patman är söt


jag är en vampyr


bild från halloween.

fan att man inte ser mina tänder, dom va klockers!

jag sitter och leker lite i picasa...



jag ser vindögd ut...soft

kom precis hem

och sitter nu på balkongen med en kopp té och the dirt. det enda som fattas är att solen skiner sen vore det ultimat. nu skiner tyvärr inte solen men jag är faktiskt inte bitter för det. jag har lindat in mig i mitt täcke för jag ska kunna sitta här. det är inte för tidigt. jag strejkar mot alla dessa jävla moln. dom kan gå hem.

sponsored by destiny


















cupcakes och té hos fröken carlsten






sociala klubben

sitter hemma hos emelie och jossa. emelie sover och jossa sitter vid en annan dator, precis bredvid mig. vi pratar inte. vi har inte sagt ett ord till varandra på jag vet inte hur länge? känns som vi lanar...vilket vi såklart inte gör. har jobbat innan och hamnade här på vägen hem, kändes så långt att gå hem till mig så jag kikade in på en kopp té. sen fastnade jag här.. men ska väl kanske börja röra mig hemmåt snart, eller nått.

vaknade vid typ 2 idag, blev väckt. kändes som jag skulle kunna sova hela dagen. somnade dock vid halv 6, jag var så jävla pigg och funtade på att dygna tills jag tillslut tvingade mig själv till sömns. gjorde iaf iordning mig och gick och fikade med patman. alltid lika skönt att träffa dig kompis! ska med henne på stan imorn igen då galningen ska köpa kläder. kul att nån kan göra det iaf.. själv så måste jag hålla i pengarna. ska senare hem till fröken carlsten där det blir lite hejdåhäng innan hon drar iväg till warszawa (av alla ställen??).

nej det får bli allt för nu. man kanske borde börja traska hem...själv...i mörkret...

varning på stan

babben har gjort så att jag fått magnus uggla på huvudet, då hans mobil bara innehåller uggla och enya... inte okej! ska iaf iväg och fika med patman nu och sen drar jag till jobbet!
lets go, lets go, lets go, lets go, lets go ner på stan

right on, alright

påskharen lever och i mitt ägg fanns det godis, inte skit. calle höll sig alltså i styr denna helg..lika bra de. vädret var på vår sida och jag fick riktiga sommarkänslor när jag var där ute och solen lyste. jag har druckit té och läst min sjuka bok om mötley crüe. grabbarna karlsson har stått för gitarrspelandet och lerduvorna. vi har eldat och ätit påskmat till både frukost och middag. sena men bra nätter. ni är fina. puss

drar till enskär över helgen




om påskharen är skjuten och någon har skitit i mitt ägg... ja, då är allt calles fel!

back in the days


long time no see

sitter och pratar med my man adam tensta för andra kvällen i rad. alltid lika kul att höra ifrån grabben! han lever livet och verkar må bra. och så länge han mår bra, så mår jag bra. MY MAN!

jag drar, jag drar, jag drar



ner på stan för en fika med patman. hej!

1 april

idag får man luras.

sist jag blev lurad bigtime, var när min mamma lurade mig att markoolio hade ringt och sagt att jag vunnit en tävling (jag var liten). när det kom fram att det var rent påhitt så började jag storgrina. jag har fortfarande inte förlåtit min mamma för det här. kommer jag någonsin glömma? den här dagen är alltså ingen rolig dag. den påminner mig bara, gång på gång, om hur hemskt det var. dock är markoolio på min sida i det här. vi har träffat honom efter detta, då min mamma faktiskt berättar historien, i hopp om att han ska tycka det är kul. det ända han svarar är "du är en hemsk mamma". men då blev jag faktiskt lite lack, min mamma är inte hemsk. hon har bara jäävligt dålig humor. iaf, jag har väl gått vidare någorlunda och både jag och markoolio har kommit överens om att det är bäst att bara glömma händelsen. så idag är det inte 1 april för mig. mer torsdag.. så försök inte lura mig gosse!

vem vet, idag kanske är dagen då jag ger igen?

nerkyld.

har precis spenderat de senaste två timmarna på balkongen.
jag är kall och trött.
nej inte trött, glad.
kall och glad.
ska dock försöka sova nu.
klockan är ju faktiskt 4.
men det spelar ingen roll för nu är jag ledig.

jag är inte sjuk i huvudet.
jag är klok.
godnatt.

så jävla soft

Anonym igår, 19:39
Du är så jävla ful..Alla i våran skola tycker det. Du är APFUL lilla du


loggade in och möttes av det här. jag har alltså fått min första hater! woho, kissie here i come! dock undrar jag en sak... vilken skola är det vi talar om här? jag funderar nämligen på att byta.. mitt apfula ansikte passar inte in på jensen längre.. och ni verkar ha så bra sammanhållning på er skola eftersom att du känner alla! hahhah gud så roligt

julia urbán förklaras härmed som ledig

idag:
farmor
utvecklingssamtal
unico med tjejerna
hem till patman
surf's up
trött
pigg
trött
pigg

imorn:
patman

helgen:
enskär

RSS 2.0