01.25

ligger i min säng. min hund ligger på mig. mina ben domnar snart bort. hunden snarkar. det är råvarmt. jag är mätt. huvudet dunkar fortfarande. mina ögon svider. nu ska jag försöka sova. jag är glad för att jag inte behöver sova ensam.


.

det känns som någon står på mitt huvud. står på det och sen hoppar på det. med klackar. eller kängor. det dunkar som om det vore en nattklubb som flyttat in i skallen på mig. mina ögon svider och det värker på ögonlocken. bilden i huvudet spelas upp om och om igen och jag känner mig svag i hela kroppen. jag vill sova men jag kan inte. jag vill inte tänka på det men jag kan inte sluta. jag mår illa, jag är mätt men ändå hungrig. fryser men ändå är jag varm. allt gick så fort, fan va sjukt, allt är så jävla sjukt. jag fattar inte.

Fleetwood Mac

Fleetwood Mac – Family Man - Remastered LP Version
Fleetwood Mac – The Chain
Fleetwood Mac – Dreams
Fleetwood Mac – Everywhere
Fleetwood Mac – Little Lies


Julia är nöjd. Hon dricker öl.



Öl passar varje dag i veckan. Kräftor är gott, hon åt det precis. Och bangade utekväll för true blood. Är rånöjd med sitt val.

Du är som jag när vi dansar

jaha, så här ligger jag i min rosa sidenpyjamas och känner mig oerhört brudig samtidigt som det skriker tönt i mitt huvud. men jag är nöjd, rå nöjd faktiskt. hungrig däremot. och vill ha té. men det är sent, jag är lite trött, borde sova, ska sova, vill inte sova, men borde. det är ju en dag imorn också..

imorn bär det av till norra t, blir lite festligheter. bor hos hanna tänkte jag då isak har dragit iväg för att jobba med paradise hotel. hon behöver sällskap och claras paranteser har ju kommit hem nu och snott tillbaks arons rum. stannar antingen till lörd eller sönd, beror sig på.

nästa helg, pass på för popaganda. kmr nog bli fett, som allt annat. och vad händer sen för kul kan man undra? jo jo jo jag vet! johannas födelsedag ska firas och dagen efter det blire kräftskiva för hela slanten. och sen då? joo ni, sen kmr nog patman hem, woop! oj så mkt vi ska prata, jag sitter på så mkt kul som bara längtar att få komma ut. überlång vinkväll på den tror jag.

nej nu, nu börjar ögonen ge vika (kan dom det?) så det är dags för slaggen. orkar inte göra mat. eller té. godnatt pirater!


I wouldn't call it schizofrenia...

är hos sara. vi har ätit gott och suttit och lyssnat på alla LP-skivor som finns. och såklart lite gnarls. nu ska vi kika massa filmer vi måste se, men först sons of anarchy. mamma har smsat mig hela kvällen, oklarare saker hela tiden. först kallade hon mig luffare, sen kmr ett sms då hon säger att vi drar till thailand om 31 dagar och att satan i gatan, nu blire åka av! det senaste smset lyder "visste du att noshörningens horn är gjort av tvinnat hår? sug på den du!".. du är rolig du mor. sover här inatt, skola imorn. börjar halv 1 så de är lugnt, hörs ba! hejpa!förresten, första onsdagen jag ej är ute och svirar, bra jobbat jullan! höhö

Mitt i stan bor en kille som heter Kalle och Kalle har ett träd

ost, kex och vin står på schemat ikväll. måste ju fira att skolan är igång igen....eeeller? kändes helt okej idag faktiskt. råbra schema så det här ska jag nog ta mig igenom. ska förbi hos syster en sväng först, kolla läget och dricka té. nu gick jag! hejpa!

saknar paulina.


Ni är inte vackrast i världen, världen är vackrast i er.

ligger på soffan och ska snart sova. systrarna boman har tagit min säng därav flytten till vardagsrummet. har kollat på film hela dagen och bara försökt återhämta mig ifrån de senaste äventyret. lyssnar nu på bland annat på jojje wadenius, cornelis och emil jensen.. tänker lite på allt och ingenting, så där som jag gör ibland. jag vill inte tillbaks till skolan igen, jag är inte klar med ledigheten. börjar dock halv 1 vilket är hur skönt som helst, så lite nöjd är jag. nej nu är jag trötter, godnatt vettja!

Jojje Wadenius – Kalles Klätterträd
Jojje Wadenius – Jag är det fulaste som finns
Jojje Wadenius – Mitt Sår
Cornelis Vreeswijk – Somliga går med trasiga skor
Cornelis Vreeswijk – Balladen om herr Fredrik Åkare och den söta fröken Cecilia Lind
Cornelis Vreeswijk – Till Julia
Emil Jensen – Inte Vackrast I Världen


true story

och så var det söndag och man ska försöka ta sig hem från göteborg då kneget väntar. way out west har varit fett och det kanske dyker upp mer om vad som skett i nått inlägg senare. men det känns ganska mycket som att what happends in gbg, stays in gbg. dansade med joel kinnaman igår, så mycket kan jag säga. och ja, det är helt sant. nu ska jag ta mitt pick och pack och röra mig till kronan sen styr vi skutan tillbaks till uppsala igen, i mitt fall iaf. på tisdag börjar skolan. skjut mig.
Fake Blood – I Think I Like It

haha killen i slutet..



var på port de soleil igår och kikade på felix da housecat. var fett, allt är fett och wu tang ikväll kmr va ännu fetare. faan asså, göteborg. där snackar vi! nu, påt igen!

och vart ska jag nånstans?!



yes yes yes, bestämde mig idag för att åka till gbg imorn och besöka denna trevliga festival. boka biljett, prata med lill-kronan å sen vare klart. typ. så imorgon, tidigare än brödbudet, så drar vi en roadtrip till goare platser och gubbar så får vi hoppas på att vi kommer hem levande. kmr bli fett! aron har bjudit dit hela norrtälje så drag kommer det nog allt bli. wu tang clan, iggy, fake blood, M.I.A, i blame coco och en jävla massa fler kmr va där och vi ska se dom live. ojojoj, den som inte blir avis nu är det något stort fel på. nu äre dags för slaggen, hade gott mina vänner så hörs vi när jag kmr hem om inte innan. hejpa!

crazy tuesday

sitter inne hos clara och kollar läget under tiden hon dammsuger hela lägenheten. ska snart bege mig till stefan och typ bosätta mig på soffan med godis, té och film. är lite små sjuk men det gör ingenting. ikväll blire avskedsöl för isak som drar iväg och jobbar med paradise hotel i två månader. får se om jag slaggar kvar i norrtälje eller om jag drar hem redan ikväll. min kusin fyller år idag så jag kanske drar förbi där en sväng om jag nu bestämmer mig för att ta bussen hem efter ölen. vi får se vart jag hamnar, som vanligt. har varit här sen torsdag och allt och ingenting har hänt, berättar kanske mer när jag kmr hem. brukar ju säga de rätt ofta och sen orkar jag aldrig, men det  kanske är lika bra de. what happends in norrtälje, stays in norrtälje. nu ska jag glida för fröken kron verkar vilja dammsuga här inne. hejpa!


tjoflöjt!

nu tar jag mitt pick och pack och drar ner till linné och fikar med paulina och drean. efter det blir det den vanliga bussresan till norra T, blir där hela helgen. hörs då!


annars då?

jotack. trött, tråkig, törstig.
men imorn bär det av till norra! vi får se vad som väntar men en sak som är säker är iaf att det vankas årets kräftskiva på lördag. kmr bli fett!
urf börjar imorn och jag är lite ledsen att jag missar faktiskt, hade varit nice att va där när det är 10-årsjubileum och allt, men det får va..
paulina åker på söndag också, blir borta ett bra jävla tag. jag kmr sakna dig kompis! och du känner ju mig, jag saknar inte folk. så ja, du borde verkligen ta det som en komplimang. men vi ses om en månad igen!
så vad gör jag? jag ligger i min säng, lyssnar på spotify, smsar lite, facebookar lite, gör ingenting vettigt med andra ord.. man kanske ska sova så det blir torsdag.. crazy thursday, eller döpte vi det till insane thursday nu Bädmän? aja, det räcker med mig. hejje!

kan man trycka på paus så huvudet får vila en stund?

vem är jag? vem är du? vilka är vi? hur ska jag få allt att gå ihop? hur ska jag finnas där så det inte blir för mycket eller för lite? vart köper man mer tid nånstans? gärna på rea då jag spenderat alldeles för mycket pengar. vad händer nu? kommer det nånsin bli bättre? hur kan jag hjälpa dig? hur mår du? och du? och du? och du? hur visar man att man tänker på någon och bryr sig så enormt mycket? varför går allt så jävla fort? men samtidigt så sinnessjukt sakta? vad händer sen? vad håller jag på med? vill jag ha mer té? eller är jag kanske hungrig? jag vill flytta. men samtidigt inte. kommer jag klara det? skulle jag kunna klara det? vad vill jag göra? vill jag jobba? varför trasslar jag alltid in mig i saker som jag har svårt att komma ur ifrån? hur kändes allt idag? tyckte jag att det var jobbigt att se dig såhär? är jag kanske van? borde jag vara van? kommer någon någonsin förstå allt? kan man göra det, förstå någon annan människa fullt ut? är det kallt ute? ska jag gå ut? sätta mig på balkongen? ta luft? ge mig luft, jag vill andas. jag har inte träffat er på ett tag nu, jag vill ju träffa er? varför ses vi inte? är det pga av mig? eller dig? eller dig? eller dig? vad vill jag? vad gör jag här? varför är jag inte där? eller där? eller kanske där? du ska väl inte lämna mig igen? eller försöka? snälla, lämna mig inte. jag älskar dig.

dricker té, inlindad i mitt täcke och lyssnar på...

..dethär:
Duran Duran – A View To A Kill
Hercules And Love Affair – Blind (Full Album Version)
Toots & The Maytals – 54-46 Was My Number
Various Artists - Shanachie Records – Bam Bam
John Holt – Police In Helicopter
Eek-A-Mouse – Ganja Smuggling
Dub Pistols – Gangsters
Urban Tribe Stockholm – No Solution
Toto – Hold The Line

jag har hört att kundvagn är det bästa färdmedlet.


fall in love


RSS 2.0