är det här de nya barca?

sitter hemma hos min syster, är mätt och trött. gårdagen var sjukt rolig med god mat och en manlig strippa. jag tackar först och främst födelsedagsbarnet madeleine för allt men även resten av människorna som gjorde kvällen värd! somnade vid 5 till starwars med jet och bulten som sällskap och vi vaknade vid halv 9, så dagen har varit extremt seg. åkte hem till patman runt 4 där både viggan och shaho var och sedan mötte vi upp andrea för att käka kebab. nu är jag helt död och väntar på att melodifestivalen ska börja. sover här inatt då jag ska upp och jobba imorgon bitti för att sedan bege mig till emelie som ska ha födelsedagsfika för snart är hon 19 barre! nu pallar jag inte skriva mer, hade bra hej!



haha, jag måste verkligen plugga nu..



them drummachines aint got no soul

backseat



backseat med staygold, robyn, spank rock och damian adore. och vet ni vad, damian adore är egentligen salem al fakir. jag tyckte de lät jävligt likt när jag lyssnade men nu, efter att ha sett videon, så är jag 100% säker. det är salem. man undrar ju om han hade tänkt satsa på en karriär som damian?

när man är lack och bitter är kent passande



pluggpluggplugg

jag sitter och försöker skriva en uppsats?!?!?!?!???! nu?!?!?!? på lovet?!?!?!? den ska vara inlämnad idag?!?!?? idag?!???! på lovet?!??!? hur fan tänker du människa!?!?!??!

jag är lack.

urbanears



dessa finisar fick jag med mig hem igår, även en stickad tröja, en blus, en bikini(bra säsong haha), riktiga lösögonfransar(mina håller ju på och går av), ett halsband. jag är nöjd.

PAYDAY!

hallihallå! idag har jag varit på staden med jessica, och även ida en stund, och fixat och donat inför imorgon bland annat. fick med mig massvis hem men är nu även lite fattigare än innan, men jag är inte bitter för det. jag är då mer än nöjd med mina inköp hihi. åkte hem runt halv 4 men drog tillbaks till stan för att fika med patman. och fika det gjorde vi, i fyra timmar! var skit skönt att få snacka och bara umgås med dig kompis! nu är jag hemma efter en lång dag på stan haha, ska försöka få ihop min idrottsuppgift som, hör och häpna!, ska vara inlämnad imorn. imorn?! fredagen på lovet så är det inlämningsdag.. hur tänkte dom här? aja, man är väl så illa tvungen. usch.

nej nu tar jag mig i kragen och gör det som ska göras, med såklart mysmusik i mina nya monsterlurar! hadä bra folks!

nemen titta vad jag hitta!

hade fröknarna boman på besök för några dagar sedan. dom lämnade tydligen lite snygga spår efter sig.. så snygga så jag tänkte att jag skulle dela med mig av dom.






nu förstår ni varför jag inte vill ha några ungjävlar


jag kan inte sova.




move your feet - junior senior

tisdag

klockan är snart halv 2 och jag vaknade ganska nyligen. är hemma hos patman som fortfarande sover. hur kallt var det inte att gå hem igår? men patmans fötter var varma iaf, kul för henne.. idag ska jag hänga här tills ja orkar gå hem, sen ta en varm dusch och fixa lite i rummet kanske..vi får se. lugnt blire iaf. nej nu är jag hungrig..PATTIIII VAKNA, FRUKOOOOST!



FIN PROMENAD JAAAAAAAAA

nu ska jag och patman gå från salabacke hem till luthagen..

first day of the week

ska ner och fika med peeps'n nu jag, tudilooo

nytt tillskott i garderoben


skulle inte tacka nej





supersöndag!

sov hos systrami inatt men är nu hemma. har satt på spotify på maxvolym och plockat fram mina gamla oljefärger. här ska målas! har även tagit fram alla gamla fina kort som jag tänkte smacka upp på väggen. gud så kreativ man kan bli av det fina vädret (jag talar definitivt inte om snön, utan om solen). idag är en bra dag.


Tingsek - Proud to be a part of these days

hemma hos patman

sitter hemma hos pät och gör ingenting för tillfället, vi (pat) har gjort tacos och bara tagit det lurran. viggan är här också och har sprungit runt i en batmandräkt hela kvällen haha. ska snart dra till syrran där jag blir kvar hela kvällen. puss på er

på lördag på lördag på lördag

har jobbat och ska nu bege mig hem till patman som har viggan på besök. hänger där ett tag och sen blir det nog melodifestivalen hemma med syster yster. hadä så kul ikväll vänner!

torsdag

idag har jag badat isvak tro det eller ej, riktigt jävla kallt var det men nu såhär i efterhand är jag faktiskt lite stolt över mig själv. har även pluggat matte med padre idag och jag känner att jag har lite koll på läget tills imorn iaf, vi får väl hoppas på det bästa(prov imorn). har hängt hos patman såhär på kvällskvisten, så jävla kul med chatroulette hahah! imorn hoppas jag på bio - shutter island med patman och på lördag blire väl melodifestivalen som den nörd jag är haha. nu ska jag kila, godnatt!

cool guys don't look at explosions, they blow things up and then walk away.


ska man slå till?


Fibes, Oh Fibes!


gissa vem jag såg idag patman?!!?

fötter i face...LIVE

gårdagen

efter skolan drog jag hem till patman och hängde där en timme.. utan patman herself... varför kom du aldrig hem flicka lilla? aja, kul att träffa familjen igen. mami kom och hämtade mig runt 6 och sen åkte vi till ikea. har inte varit där sen dom byggde om och helt seriöst så tyckte jag inte att det kändes större. jag fick med mig fina galjar hem och jag vet att många säkert undrar varför jag köpte galjar? haha, mina är fula och dom här va fina så thats why. jag börjar köpa massa nya inredningsgrejer nuförtiden, jag håller på och förbereder mig inför min flytt, som i och för sig kommer hända om ett par år men ändå. jag tycker det är kul faktiskt. dock hade dom inge fina tekoppar på ikea, bara fula opersonliga.

ska till pappa idag för han ska hjälpa mig med matten och imorgon bitti ska jag till fjällnora och bada isvak. ska tillbaks till pappa efteråt för att träna matte igen och sen kommer mamma och hämtar mig. brao brao.

gud så konstigt inlägg..nu skiter jag i det här. hej!

nu beger jag mig..

..till skolan. idag så är jag där, tare lugnt! men först ska jag till carina(jobbet) och hämta lite grejer. sen blir det fekkeredovisning och annat trams med madde och andie. efter skolan drar jag hem till patman, so u better be there doctor BIG P! tror jag och mami ska svänga förbi ikea också, kolla runt lite. nej nu går min buss, hadä!

supertramp - dont leave me now


Upptäck Bali

Greppa snoppen och knacka på den lille mannens huvud med den. Strax dyker en stor man upp, redo att tillgodose alla dina behov.

hittade en bok om Bali och började bläddra lite. börjar läsa om höjdpunkterna som man borde se när man besöker detta fina land och jag förstår inte riktigt de första raderna, alltså de ovan. höjdpunkt 7 inleddes nämligen med dessa rader och jag läste de om och om igen för jag fattade inte vafan dom menade, fattar fortfarande inte. rubriken är även "njut, rumla om, spänn av". efter jag läst vidare så handlar resten av texten om att resaturangpersonalen på Bali är mycket trevliga och avslappnade.. inge konstigt med de, men vafan menar dom med de första 2 raderna? tyckte det var kul..och konstigt.


sylvester och té - perfekt söndag


DEN HÄR BOKEN VILL JAG HA PAPPA!


har jobbat och drar nu och fikar med patman


................................................................................

jag vet inget, jag såg inget, jag var inte där
och om jag var där så sov jag..

im headin' for school


Don't you just hate it when your turban unwinds and Voldermort is unleashed?

jag älskar facebookgrupper

yo!

- långpromenad med min fina hund
- äta sushi
- the hills
- the city
- glamorama
- sons of anarchy
- ett bad
- sova

ungefär såhär ser min tisdag ut. snart bockar jag av det tredje.. hej!


det är nog inte meningen att jag ska ha en mobiltelefon

va som sagt i norrtälje från lörd till sönd och skulle bland annat hämta min laddare till mobilen. väl hemma hos kokainez så kommer det fram att hon tappat bort den. jag har nu gett upp och accepterat de faktum att mobil inte är min grej. men vi får se, kanske glider jag och köper en så att jag kan använda den när jag verkligen behöver den, men som det ser ut nu så känner jag inte att jag vill lägga pengar på det.

lördagen var trevlig även fast lill-farsan balla ur i slutet. jag är nöjd med kvällen iaf. söndagen var seg som alltid och jag hann hänga med både inez och linkan & robin. dom två sistnämna herrarna och jag stack och köpte pizza, hyrde film och degade mest hos robin innan jag kastade mig på bussen hem. eftersom jag kom hem senare än tänkt så drog jag till mamma. vi drack jokk och tittade på reprisen av melodifestivalen och salem va ju helt klart bäst! kände dock att de inte är en bra grej av honom att ställa upp, då jag trodde att han skulle förstör karriären, men det är nog lugnt..han klarar sig.

idag har jag fikat med pät och drean och gud så trötta och skrattiga vi vart i slutet. "brödet" kan ju ha varit bland de roligaste idag. ni som inte fattar, ni va helt enkelt inte där.

nu sitter jag hemma hos pappa och ska snart börja titta på en ny serie som mamma skicka med mig. en kopp té också kanske. okej bra tack och hej!

norrtälje it is

idag fyller carina år, så jag gick upp vid cirkus halv 8 för att sjunga och göra frukost på sängen. nu har jag precis duschat och ska bege mig, när jag är klar, in till stan för att jobba. hoppas på att paulina är tillräckligt frisk för att ta en fika med mig på stan, och sen vid 5 åker jag snålskjuts med linkan. ska bli så skönt att slippa sitta på den där skitbussen i en och en halvtimme för en gångs skull. ikväll styrs det hemma hos hertigen då hans bror precis fyllt år och för calle äntligen är hemma! ska bli kul att träffa alla igen, längesen nu. söndagen ska spenderas med heroinez då vi ska utbyta skitsnack och även mobilladdare. nej nu äre dags för mig att kila om någonting ska bli gjort. stay cool! /julezz



den här bilden är från perioden då jag och paulina spenderade dagarna poserandes i badrummet. och nej, tapeten är inte kvar.

fick med mig den här hem idag


och en annan finis tröja från H&M. dock är jag inte nöjd förens drömjackan hänger i min garderob. och vi får inte glömma lurarna som jag väntat på i en evighet..

fötter i face

det är en kille som seriöst vill betala för fötter i face. och ja, det är så han kallar det.."fötter i face". han började på 2000 men gick bara högre och högre upp i pris. när ja fortfarande bangade på att stoppa mina fötter i hans face, så höjde han budet till 4500 för 30 sek med mina fötter i hans knä.. när jag fortfarande nekar så avslutar han "skulle ändå vara trevligt att ta en fika nån dag när lugnet har kommit till urban".

skulle inte tro de vaaaaaaaaa

pati, jag är rädd. han ska bort. nu.

RSS 2.0