Little Dragon

Little Dragon – The Last
Little Dragon – Twice

nu drar jag till skolan. segt. berättar mer om helgen senare... kanske. heppa!

är i norra T

clara sover. vi har varit på trädgårn. snart stänger mobergs, då kmr nog andra delen av kron hem fast man vet aldrig. vi kanske drar på efterkepa. jag och clara. hon som sover. hörs imorn om ni har tur! heppa kompisar!

testing testing

idag ska jag prova gå till skolan. hur vare man gjorde nu igen? filmpremiär står på schemat och sen ska jag försöka få tag på patman. ikväll får jag besök, woop woop! pusshejje

ett till skäl till varför jag vill va fransk ibland



Soko - I'll kill her

hohojaja

har precis kikat klart på sista stieg larsson filmen, luftslottet som sprängdes. fysatan så bra dom är...synd att snubben kola. han började ju på den fjärde boken men den hann inte bli klar och nu har frugan hans, tror jag att det var, sagt att den ska förbli oklar, ingen får fortsätta på den och verkligen inte göra det till film. synd. noomi rapace är helt galet bra, hon lär ju tjäna storkovan. men det ska hon ha! höhö. iallafall, äre nån mer än jag som tänkt på att han som spelar åklagare i filmen, niklas hjulström, är samma kille som kallade sig själv för "Cue" och sjöng bl.a. låten Crazy och Burnin' för flera år sen? jag vet inte om ni känner igen det, så här har ni honom. jag själv har lite svårt för snubben iaf, han får alltid lite smådryga roller i filmer han medverkar i. och tydligen gick väl inte musikkarriärer sådär jätte bra...



nej nu blire Narnia! hehehehej

såhär har jag suttit i snart en och en halv vecka...

inlindad i mitt täcke. nu kom mamma hem med mer halstabletter och film. så nu ska jag fixa mitt specialté och glo lite på televisionen. när alla vettiga filmer på konsum börjar ta slut, när man hyrt alla som finns.. då äre dags att bli frisk känner jag. har legat å kikat på folk som pratar franska och jag vill också kunna. jag vill bo i min egen lägenhet med en balkong med blommor på. högt upp ska jag bo! och nedanför ska dom sälja färska grönsaker och baka bröd. fin musik ska spelas och en hunk ska ligga i min säng. som på film, det händer bara på film.. och i frankrike. blablabla aja, jag borde plugga. men jag orkar inte.. gör det sen...hejdå och hela fadderullan


nu är jag trött på det här.....




det är inge kul å va sjuk längre. jag erkänner. åh jag har massa plugg också. jag erkänner. bläbläbläbä. jag erkänner. ligger fortfarande i sängen. jag erkänner. erkänner är vad jag gör.

mms från herr kron


handen på höften som i alla tider och som alltid vill jag ha dig



det är söndagkväll. eller natt kanske man säger. måndag har det i och för sig hunnit bli också. så ja, måndagmorgon kanske? klockan är iaf strax 3 och jag är vaken. sedär! julia kan inte sova. konstigt... ligger och lyssnar på claras spotifylista "vägghångel". råbra lista. man blir verkligen sugen på att vägghångla. nyss vare babben by night (ulf lundell) som stod för kärleken men nu äre barry manilow som kör copacabana, kan det bli bättre? knappast. haha vilken kväll.. har inte gjort något ansträngande överhuvudtaget vilket bara är bra, så kanske man blir frisk nångång. har mest pratat med krons, klokat mig med clara. hon har gjort en tavla till mig som jag bara får om jag är rar i helgen och oj så rar jag kmr va då, tavlan är snart min. min helg har varit världens mysigaste. fint väder och stugan med patman  & co. slår aldrig fel! synd ba att man fortfarande febrar och har sig, men blir hemma imorgon med så jag hoppas på att krya på mig tills tisdagen då premiären av HAFFA MERA AB's reklamfilm äger rum. får ej missas. ska försöka få något vettigt gjort imorn, får se hur det slutar. man borde väl schlagga antar jag så man kommer upp imorn...ah det ska jag, schlaagga.. sov gott kära vänner! det här är julia urbán som signar ut, slut.

livet suger inte alls.

jobbet avklarat. nyduschad. glad.

livet suger.

jag är fortfarande sjuk...............

nu drar jag ut till patmans stuga

och rehabar mig där! på måndag ska jag va frisk. det blir riktigt lugnt, lite grilla å sånt ba. mysigt värre. vi hörs folks! tare lugnt och allt sånt där vaa. heppa!

borde väl börja tänka på refrängen....



eller? vet inte om det kmr gå alltför bra.. jag sover ju inte som ni kanske vet? inte min grej. så...vad har jag gjort idag då? jo, morgonen började med balkonhäng så de hette duga. sjukt varmt vare, feber å sol. bra/ingen bra kombo. plus att jag fick för mig att koka té å dricka på ballen också. DET va varmt kan jag säga! sen då.. jo sen gjorde ja ingenting, ingenting och återigen ingenting. jossan kom över med film å sådär lite senare eftersom hon inte kom hit när mor min fyllde år. hängde här ett tag tills ja tills slut blev lämnad ensam igen. fan va tråkigt jag har och har haft de senaste dagarna. ja avlider sakta med säkert här hemma i min ensamhet. dock vart jag glader när ja fick min fina biljett idag, woop woop! har suttit å knåpat ihop en roskildeplayslist idag, juste de har jag! är inte helt klar men imorn så. blir hemma imorn med, ja hoppas på sol. så man gör nått vettigt under dagen iallafall (sola alltså). förhoppningsvis hänger jag med patman ut till stugan imorn också, eller om de blir på lördag i dont know. hoppas imorn. mycket mysigt där ute. och där kan ja friskna till å rehaba så ja är riktig pigg å kry till måndag. vore soft me lite sol å fågelkvitter osv i helgen, eller typ regn. kan inte bestämma mig....vill nog mest sol tror ja. ah de vill jag. men jisses så ja snicksnackar då... blablabla osv. de gör mig lite tröttare, tröttare på mig själv. bra. nu vill jaaa sooooova. har en fullspäckad dag imorn! höhöhö ellerhur julia ellerhur. nej natti natti som en vis man en gång sa..

WOHOOO!


im going to roskilde, biljetten är kirrad och klar! fan va spontant..

man kan sola när man är sjuk, dubbelfeber ba



Outstanding - Mr. Knightowl


drömfilmen

kikade precis på en film,  The imaginarium of Doctor Parnassus, och den va faktiskt bra. sådär sjuk och skev som filmer kan vara ibland. som typ kalle och chokladfabriken och den där filmen om syskonen Baudelaires olycksaliga liv..fattar ni då typ? iallafall, riktigt random var den iaf och jag tkr sånt är lite kul jag. sen att både jude law, johnny depp, colin farrell och heath ledger var med är ju baaaara ett plus. det var heath ledgers sista film, som inte hann bli klar innan han dog. därav hela idéändringen om att heaths karaktär numera spelas av tre snubbar till(dom jag nyss nämnde). lite sorgligt var det när det stod massa fint om honom i slutet å sådär.. men ja är ju rätt blödig. eller ah..ibland. jag kom på mig själv med att le hela filmen igenom typ, då allt var så magiskt och konstigt..nej en bra jag-är-sjuk-film helt enkelt. såhär mkt har jag aldrig skrivit om en film så nu ska jag sluta, ingen bryr sig säkert ändå. men titta påren iaf, göre ba.

nej gud så bråttom ja fick nu, här kan jag ju inte sitta å ödsla tid! jag har så sjukt mkt att stå i....typ göra té. vilket té ska man välja liksom? sånt där kan ta tid..

äh, ja kmr va vaken hela natten då min hosta inte kmr låta mig sova bl a. vi hörs sen!

Siiiiiituation sthlm

här ligger jag och tycker synd om mig själv. men det får jag. för det är synd om mig. jag har ont i halsen. hostar. kallsvettas. mår lite illa. gick upp sjukt tidigt och åkte till skolan. skulle skriva matte nationella.. jag trodde jag skulle svimma när jag satt där så jag åkte hem igen. inget gick som jag tänkt mig, alls. min serie tog slut nyss också. precis när jag behövde den som mest. ingen god mat har vi hemma heller. och så måste jag plugga. men jag orkar faktiskt inte...orkar ju knappt stå upp. ja ni hör ju..här ligger jag och tycker synd om mig själv.

grattis mamma!



en sommarkväll på trädgårn



fest hos farmor arne











bilderna är tagna av clara, jag tackar för lånet! helgen var utomordentligt trevlig och lördagskvällen började med att vi grillade hemma hos farmor arne. runt 10 snåret drog linn på sig sjöstövlarna och vi begav oss mot fejan där festen fortsatte. mkt dans vart de och det var väl tur att vi dök upp så inte stockholmarnas sittdans skulle ta över stället. kvällen slutade uppe hos farmor arne igen där vi åt upp resterna från grillkalaset och det smakade, tro det eller ej, mycket godare då än innan..undrar varför det jämt är så...hehe. idag har vi bara fnissat och vart konstiga, sådär som man är på söndagar. anlände till mor min vid 8 tiden och har inte gjort ngt vettigt förutom att dricka té. min hals är nu frisk och det beror såklart på att jag inte tog det lugnt i helgen. fest löser allt. jag har fått det bekräftat för många ggr för att tro motsatsen. justja! clara och jag har lagt till ännu ett projekt till på vår to-do-list. rigga upp massa jävla kameror i farmor arnes hus, filma allt ALLT vi gör en vanlig helg med folket, klippa ihop men såklart inte klippa bort ngt, och sen äre klart! BIG BROTHER - FARMOR ARNE EDITION. vi har många bollar i luften nu så man frågar sig nästan hur vi skall hinna med allt? men de är lugnt, knäcker en koff ba så löser sig allt. när jag orkar tänka och sammanfatta alla planer som finns inför sommaren då åker den listan självklart upp här. tills vidare får ni vara nyfikna mina vänner, lika bra de. nej nu ska jag nog börja tänka på refrängen tror jag.. göra lite mer té å kolla på nån serie. mysigt värre. vi hörs när vi ses och vi ses när vi hörs. ah bra vi säger så, hej!

komsi komsi

klockan är 08.50 och jag är så sinnessjukt trött. vet knappt vad jag heter. varför är jag uppe såhär tidigt? min kära far kmr snart och hämtar mig förstår ni. jag ska ut till enskär och ikväll är det baröppning på fejan. kmr bli smutt! lite middag och sådär med resten av gänget styrs på skäret först. ej dansa på tom mage!

igår hade jag hur trevligt som helst. gav alla paket till patman och jag tror hon blev glad. nu kan hon, jag citerar: "flytta hemifrån dirr!" oerhört bra och användabara saker, 18 stycken! vilken vän jag är! vädret var så sjukt igår, utomlandsvärme. satt ute på patis mysiga gård först innan vi drog vidare till lingon. sen hamnade jag hemma hos bomans när dom andra svirade vidare. åt kladdkaka å mackor, asbra! cyklade sedan hem i spöregnet. somnade runt 3. sweeeet. har ont i halsen och häller i mig té..usch. nej om tio kmr padre, måste kila. hadä!

uppe med tuppen

godmorgon mina vänner! vaknade upp av att fåglarna kvittrade, precis så somnade jag även då jag gick och la mig en gnutta försent. snart bär det av ner mot staden, sen hem för pyssel med paket och sen drar jag vidare hem mot patman. stackarn kan fortfarande inte käka så soppa får det bli, vilken middag! hörs sen då peeps, heppa!

something good can work - TDCC




dags för julia urbán att sova. det är en dag imorgon också och
damen ska upp tidigt. saker ska fixas, saker ska trixas. gonatt

här vare livat!!

idag har jag gjort ingenting, ingenting och typ ingenting. eller jo, jag har försovit mig, ätit frukost, suttit och kollat på regnet, druckit té, fixat med patmans present, ätit igen, druckit lite mer té, kollat serier....typ...fullspäckad dag! jag förstår inte hur jag hinner med allt...

NU äre iaf dags för att dra sig ner mot jobbet. man knegar ju..


aj aj kapten




nej nu drar jag ner till staden och fortsätter filma reklamfilmen för MÄN med fröken westin.
HAFFA MERA AB- vilket företag! kmr bli stort mina vänner, glöm inte vart ni hörde det först.
får bli nikkes hattifnatti då jag idag självfallet är kapten på denna skuta. tjenis va kompisar.

sjömanskväll



nej men vad gör durå? eh jag ba sjörövar..

PATMAN SCOOP FYLLER 18 BARRE IDAG, WOOP WOOP!

we must have been drunk when we said we'd stop drinkin'

sådärja...då har man fått en till facebookgrupp tillägnad sig. "Tystnaden som uppstår när Julia Urbán drar ett skämt..." känns ju soft....folk är bara avundsjuka. jag är askalaskul. enligt mig.
nog om det.
helgen va råbra. så lång får sammanfattningen bli för denna gång. mycket kul och galet hände men när är det någonsin tråkigt och lugnt i norra T å andra sidan?
snart fyller patman ååååååår, wowowo.
jag har äntligen fått nya spotify! också wowowo.
nej nu borde ja schlaaagga, see u on the otherside. weeppa!

familjen - det var jag

några sena bilder från valborg/andreas födelsedag








ja, vad ska det bli av mig?



drar till norrtälje. kmr hem sönd. hej!

gettin jiggy with it

nej men lite will smith såhär på morgonkvisten? hahah fan va random....

så de kan gå, så de kan gå

kom hem för inte alltför längesen. är hur trött som helst så nu ska jag sova. har hängt hos patman hela dagen som är hemma och tar det för lugnt för hennes tålamod. vi kan byta? ja tjillar så kan du göra allt mitt? bra. upp tidigt som fän och ja ryser bara av att tänka på det. första lektionen - matte. drömmen.........gnatt

waaaaaaa inte missa bussen!



riktigt braaaa bild såhär i hetsen, riktigt bra bild. och värd, riktigt värd.
jag är värd blablabla osv

Julia Urbán

har haft världens sämsta dag om man bortser från att solen sken och det luktade sommar. två prov. massa skitarbete osv. åkte dock till sjukan efter skolan för att hälsa på patman som numera är bosatt i det fulaste rummet någonsin. kom dit precis lagom till att missa henne, då hon åkt in på operation redan. när hon vaknade upp igen va hon så jävla groggy så ja kunde inte sluta garva, riktigt kul att se henne hög å galen. men de är ju synd om grabben, mat i dropp...oskönt. kom hem runt 9 snåret och har inte gjort ett dugg, slappnade av för första gången på länge. ligger just nu och lyssnar på bra musik och är lite bitter över att jag antagligen kommer få nyaste spotify sist av alla på denna jord. men ska snart stänga mina ögon för denna gång och drömma mig bort till bättre tider, soligare tider, helgen typ, eller kanske roskilde? wohoooo sommarn kmr bli fet, believe you me. gr8 m8 vi säger så tills vidare, Gnatt!

har en sjukt rolig uppföljare på fötter i face - historien men den kommer upp imorn, jag blundar för mkt för tillfället.

press play

Pursuit of happiness - Kid Cudi ft. MGMT & Ratatat

i'm the scatman

helgen har varit mycket bra och fin på alla sätt och vis. valborg i fredags som jag tidigare nämnt och sen 30års kalas på lördagen. söndag - pizza och häng i solen. mina helgföräldrar är allt bra dom.

sitter just nu hemma hos min mor och kom hit 8 imorse, trött och knasig. tänkte packa ihop lite böcker och kläder och så där men snart bär det av mot staden. har temadag idag, sex och samlevnad. den kmr en smula sent va? haha aja, det blir soft hur som haver.

slutar halv 2 och då ska jag hem till padre igen för att plugga satan och kanske gå ut och traska i det fina vädret. vi hörs i marschallens skugga, woooopa!


på't igen ba!

valborg igår var bra, vädret var på uppsalas sida och jag är allmänt nöjd. nog om det. ska snart ta bussen till norrtäljestad där det vaknas en till födelsedagsfest och då även dcp (stefans band) spelar. blir nog bra dedär. bor hos helgföräldrarna(inez och stefan) om man inte slutar upp nån annanstans. nu vart det bråttom! heppåre hej!

RSS 2.0