HEJ JULIAS BLOGG!

Tjenixen nu är jag här igen den efterlängtade Josephine den allsmäktige:

HÄR ÄR JAG!
Ser ni mig?! Jag rama in mitt ansikte,
HAHA med mina händer. Finurlig tjej den dära.
Något för julia att ha på väggen. En bild
på mig på väggen.


HAHA Jag spela julia ett spratt idag. Inte bara finurlig , jag är bra busig också!

Ringde till lill tjejen och snacka lite om mina roliga sms jag skicka som hon inte svara på. Hon sa att hon hade sett dom men hade bättre saker för sig och strunta i att svara. Då lät jag så sårad att till och med en elak diktator skulle bli snäll om han hörde min stackars röst. Julia sa förtvivlat "förlåt jossa, jag älskar dig. du är rolig. min idol."

då slängde jag luren i örat på na. HAHAHAHAHAHAHHA. Hon hatar ju när man gör så. bara lägger på.

Sen satt jag och fnissa jätte länge för mig själv. Med ynka pynka pytte litet dåligt samvete.



.................



sen har jag mensvärk för första gången i mitt liv också. HAH! Jag är så lycklig. Känns som jag äntligen får vara med i kvinnoklubben. Så jag har legat hela morgonen
"ajajaj min mage. aoooouch min livmoder. OH HERRE GU min äggnånting. ojojoj alla mina kvinnorgan smärtar. oufff en såndär jobbig värk till ryggen."

naw, kolla ynklingen. man vill ba pussah på mig och säga att allt ska ordna sig.


nej men nu tar jag och avslutar.
tack för mig & tack för maten.


p.s om någon undrar varför man ser mitt ena ben på varje bild är för att jag trycker på knappen med tån. jag har ju ingen jäkla mac som tar automatiskt. nepp här får man använda tån. finurlig tjej i farten igen!

norrtälje

sitter hemma hos stefan och ska snart över till krons och dricka öl. ikväll spelar james å co så kvällen lär ju bli mer än bra. taggad som få, nu kör vi! hejjee

dagen då jossa blev kär i darth vader.




ner på stan å fika, trevligt!



hejpa!

Idag är jag darth vader.



känner ni igen den här låten? haha


jag har fått brev!!

älskar brev. fick ett av inez, hon är i italien. lever livet och mer därtill. saknar na'. blir inget italien över jul och nyår, blev för meckigt och så med boende. om det är någon som är på att dra dit ändå och fixa typ vandrarhem så bangar jag inte, hör av sig ba! annars ska jag försöka dra dit på påsklovet. löser dedär, lika bra. nej just nu tror jag att drömjulen blir med paulina och familjen garcia, hyrfilm och chips. jag är ingen julmänniska som ni kanske förstått....

I'm out



snön är det ända som lyser upp just nu. och då menar jag inte tillvaron, utan min trädgård. mina skor har lufthål, så passande ellerhur? ett steg och jag är kall och jävlig hela dagen. ibland älskar man sverige.

Little Marbles – Jag hoppar & trampar på ditt hjärta

godnatt

om några timmar ringer alarmet och jag ska iväg till skolan och dricka té. runt 5 drar jag iväg till norrtälje som jag bangat i två veckor nu. ska hejja på simon så han går till final, det är fredagkvällens mål, förutom att bli snorfull såklart. hah skoja. jag dricker inte alkohol..........

idag då? var i skolan från tidigt till sent, närmare bestämt typ halv 9 ikväll. snackade om jensen i flera timmar då det var öppet hus och man var tvungen att hoppa in. kul som vanligt men nu är jag slut. slut som artist. det var längesen i och för sig.... hö hö hö

lördag blir nog lugn eftersom man ska upp tidigt på söndag och snacka företag på gränby centrum. ska hooka med patman är väl tanken så får vi se vad vi hitt på. blir nog bra!

nej nu måste jag knoppa, kmr bli jobbigt imorn bitti. tekniskt sett idag.

hejje!

Simian Mobile Disco – I Believe
The Bloody Beetroots – Warp 7.7 (feat. Steve Aoki)
Deadmau5 – Ghosts n Stuff - Nero Remix

jag ogillar den här bruden.

http://parliamentprincess.se/

sådärja!

nu är white lies nya singel ute, äntligen!


blablabla

jag älskar när man verkligen vill å försöker sova och framförallt behöööver sova....men så kan man inte. kul att man ska upp snart. verkligen kul. inte alls frustrerande.

så vad har jag gjort ikväll? kollat på typ allt som har med paradise hotel att göra, tragiskt jagvet. hann med några avsnitt av 24 timmar också, såg bland annat när pernilla wahlgren råraggade på marcus schenkenberg och när anna book och maria montezami hade gråtkalas. mycket underhållande!

asså vilken kväll jag har haft. har inte gjort nånting typ. suttit på exakt samma ställe heeeela kvällen. har typ ont i rumpan..fan asså, hatar såna här sega kvällar. varför gick ingen ut med mig?? och om jag ändå bara satt hemma varför pluggade jag inte? irriterande. jag kan ju va sämst. aa, jag tror fan det. sämst.

imorn blire skola vid halv 12 och jag tror fan att jag ska va kvar på jensen till 8 på kvällen...hur kul låter de på en skala? är man ambassadör så är man..

snaaart äre fredag, fina fantastiska fredag! då blir till å kika på simon som är i semifinal med bandet, hejja! lördag blir en uppsalakväll, lugn förhoppningsvis då jag ska upp tidigt som satan på söndag för att stå och marknadsföra företaget på gränby centrum. kom dit vettja! står där från klockan 11 tror jag.

visitkorten är äntligen beställda så nu är det iaf en sten som försvinner från mina axlar. gud så mycket det ska vara nu, orkar inte. snart är det slut och min nedräkningsklocka står på julafton. då drar jag.

tänk om man hade en liten lite apa /jullfan.

jossa fyllde moppe! (18)

blev förkaka hos bomans, utgång på orange och även efterkaka hos bomans. bra kväll!











vinterjacka på!



drar till pappa nu. ska lägga mig på soffan och aldrig mer resa mig. kolla gamla repriser av skitprogram och fundera på om det är värt att gå till skolan imorn. såklart det är värt pappa, skojar ju bara..........vore fett å åka bort nu, tror jag gör det snart. lika bra de! italien över jul och nyår? jaarrå! hejpa

uttråkad



sitter och tar bilder på mig själv eftersom jag är så fruktansvärt uttråkad och eftersom jag är så sinnesjukt snygg, såklart. lyssnar på dubstep och äter mig äckligt mätt på godis. hmm.. hej!

Måndagmorgon, när vi vaknar, är det säkert senare än vanligt

toddeloo alla fanz, lägerå?

det spöregnar här, jag är bitter, min mobil är död. har ätit smörgåstårta till frukost och ska snart börja röra mig till skolan. helgen har också varit blöt trots det att det ej har regnat. höööhö. nej men jag är nöjd. nej nu orkar jag inte mer, jag stör mig bara. hadädädä eller nått.

festfredag

Ratatat – Neckbrace

laddar till bra musik och dansar runt i lägenheten. snart bär det av mot bomans där det ska köras förkaka innan jossans första utgång. stora damen nu jö, kul jul. hörs imorn, om jag lever. hejpa!



ikväll skall det dansas för josephine boman


saknar dig


bild tagen från andrea

natti natti

Chris Isaak – Wicked Game - Remastered Album Version

bilder från lucas födelsedagsfest på flustret







Jump on it, Jump on it, Jump on it

The Sugarhill Gang – Apache

om mindre än två timmar fyller jossa år.....äntligen blir lillen stor(större iaf) och får följa med oss stora barn ut på krogen. kul för henne, mindre kul för oss. höh skoja ba tokfia, grattis ba! imorn ska hon firas så det blir till att kirra present och sådär innan det är dags för partaj. blir nog kul dedär!

igår var jag och sara på katalin och kikade på the game och fyfaaan vilken upplevelse haha! vi kunde inte sluta skratta, så sjukt att han var där och människor var som galna. den skummaste kvällen på katalin som man har varit på kan jag ju säga. men riktigt kul! höll på att hamna på efterfest med the game i egen hög person men vi glömde ju såklart bort att gå till deras hotell och drog därför på en liten barrunda istället. o'connors och bullit, festade med ägarna så det var inte mycket pengar som spenderades, hur nöjd som helst! väl hemma i saras ungkarlslya lagade jag mat, inget skämt! jag lagade rååågod mat och ja är råååstolt över mig själv. varken jag eller sara är matförgiftade idag så jag klassar gårdagens insats som succé.

sara<3mustasch!!!

fina små gossar


N

dricker öl. hos stefan. ensam. folk får skynda på, ölen kallnar!!! inte okej. eller jo, fast nej. ah ni fattar. eller? äh skitsamma...

äntligen får jag dricka öl!

snabb sammanfattning.

onsdag: flurran var abonnerad för lucas som fyllde år. alla gamla vänner var där och det ända jag gjorde under kvällen var att hejja. lika bra det, rå kul att se alla igen! petter kom och rev haket och jag hoppas och tror att lucas är nöjd med kvällen. det är jag iaf.

torsdag: åkte iväg till sigtuna där alla tjejer satt och väntade. tacos och skitsnack stod på kvällens schema och även sällskapsresan, men var det någon som kollade? njaa.. mycket mysigt iaf.

fredag: IDAG! öl öl öl! nej men jag är för tillfället hos pappa och ska försöka åka snålskjuts med susanbusan(niklas mamma) som är här på besök. ikväll ska här hejjas på bandet åskfödd då vi såklart vill att våra pojkar ska vinna utmaningen. förkepa, ut, efterrepa. ungefär så lär det ju bli, givet badboys.

lördag: imorgon. ska snicksnacka med tjocksteffe angående tishor och liknande och sen åker vi vidare till sthlm. dock splittrar vi på oss där då jag ska äta tårta eller iaf ta en bild på två som äter tårta. jag nöjer mig med mjölkstuvade makaroner! höhö.

söndag: knega.

nej nu ska jag titta på "i anneli", kan va de roligaste. vi hörs vettja, ha en bra helg!

vi ses på lördag!


så det så


miss conspiracy

nu drar jag in till stan och ska handla present och fixa innan ikväll. och vad händer ikväll? jo lucas fyller år och har hyrt hela flustret, petter kommer dit så haket lär ju rivas såklart! och alla gamla vänner man inte hängt med på flera år kmr va där. kan bli intressant och roligt! sitter och taggar till shotgun crackers, norrtäljepojkarna. funkar råbra! nej, nu går bussen snart, ha en trevligt kväll!



tisdag

sitter och väntar på tre brudar som försöker hitta sig ut på vischan. idag blire jobb med företaget och jag hoppas att allt som har med tishan att göra blir klart idag,  affärsplaner osv. vore så jävla fett om man kunde ta de lite lugnt sen..

ikväll kommer min kära syster ut hit också så då blir det riktigt familjemiddag, mysigt och längesen.

signar ut.

måndag

idag har jag gjort ingenting. legat i min säng och funderat på att kliva upp men sedan kommit fram till att nej, varför ska jag det? jag har ju ingenting att gå upp till. lät deppigt men vafan. mamma lyckades dra upp mig runt 4 tiden iaf för att jag skulle med å hälsa på min lillebror. och nej, mamma har inte varit smyggravid med en okänd man utan hon har skaffat häst. så nu har jag träffat honom, min rival. dock var han söt så nu är jag inte lika bitter längre..

håller på och slänger ner allt jag äger, kläder osv, i en ikea trunk då jag ej orkar vika å ha mig. ska iväg till far min. har inte träffat gubben sen typ i somras(??) är de så längesen...shit. aja, ska ut dit nu och blir där hela veckan med undantag då jag ska iväg till andra städer i helgen och troligtvis kör en kväll i stan på onsdag, då jag ska på flurran å kika på petter. berättar mer om det senare.

imorgon ska jag bara vara hemma. får besök av företaget en stund på dagen då vi har massvis att göra med företaget såsom göra färdigt affärsplaner etc.

fick precis reda på att det blir sushi ikväll, trevligt! hörs sen fanzzzz, hejje!

Simian Mobile Disco – Audacity Of Huge
Duck Sauce – Barbra Streisand - Radio Edit

RSS 2.0