maskerad

mjau. kul grej att klä ut sig till.verkligen. aja, här skall drickas öl!


HÖHÖ SKOJA.....

klart jag inte klippt mig, jag som inte gör något annat än att spara ut.. långt skare va!

så dansar vi till dansmusik igen och taggar inför johnossi för andra gången. denna gång skall jag dock knega och hjälpa bandet lite med elektroniken(höhö tekniska jullan) så ska va på plats redan vid 9-tiden. men så vad har vi för mål inför kvällen? få en av grabbarna i bandet att bjucka på en öl...? eller kanske få köra en duett med sångarn? (HAHA jag älskar att driva med mig själv..) eller rentav, "hej mamma, det här är min nya kille" och då menar jag såklart sångarn, den blonda versionen av markus krunegård. fan va fett det vore! aja, jag ska göra mitt bästa så olivia blir stolt över mig då jag vet att hon hejjar i smyg, varenda helg, att det ska bli min tur att kroka eller bli krokad.

tror kvällen kan bli riktigt bra. jag ska bli full, glad & uppraggad iaf. och nej pappa, jag skall ej gå hem med någon om den har motsatt könsorgan. dont worry.

hoppas er fredag blir fab höhöh, hejja!


jag har klippt mig....


wife-beater wednesday

igår dracks det öl nere på G med ett fint litet gäng. nöjd med kvällen? ja. blev presenterad som johnnys dam och kunde inte vara lyckligare. hur fint som helst. ojojoj...hahah...
idag är vi små bakis och degar som vi gör bäst. inga planer förutom att gå och gosa med kattungar kl. 4. bara två timmar kvar nu..
åker hem ikväll nångång och imorn är det skola. sen så, sen är det ledigt en vecka framåt. precis vad jag behöver.
hejjjjjjeeeee

och så vart det onsdag.

och vad gjorde jag i tisdags? inte mycket du. tog det lugnt hemma, hookade med både fröken garcia & the bomans. bjöd in mig själv på middag hos dom sistnämnda också, inga konstigheter. blir ju så när man inte kan laga mat och ens mamma har lämnat en åt ensamheten och svälten.... satt sedan i telefon sjuukt länge å pratade med emo't tobias om hur mycket livet suger, och jag vart ju inte direkt mindre bitter när vi kom fram till att jag missat die antwoord 2 ggr när jag kunde ha sett dom..., både när dom spelade på roskilde OCH way out west. kul jul. hade ju kunnat va fett.. men nä.

nu ligger jag och lyssnar på Everything Everything – MY KZ, UR BF och pratar med clara som styrt upp, kanske världens bästa, event. Wife-beater wednesday! detta äger rum imorgon(tekniskt sätt idag) såklart, då det är på onsdagar det gäller! detta går alltså ut på att vi ska dricka öl och fira att det är mitt i veckan och alltså bara hälften kvar innan helg. än så länge äre ba stefan som har nappat på den idén men det ska det snart bli ändring på mina vänner.....hoppas jag.

clara håller på och skriver en låt om mig för övrigt. julias egna kontaktannons. hon har ju ett band den där damen. kuttra 7, sörens änglar eller varför inte gummilasses konfektyrer? ni hör ju själva, dom gör succé! detta snuskiga band ska iaf köra järnet på lucia då jag såklart ska delta. man får ju inte missa sin kontaktannons när den körs live, tänk så många ragg jag kommer få efter detta! jag ser fram emot det med spänning. nu är de för övrigt två st som skrivit låtar om mig, jag gillart! men en liten fråga adam...när får jag höra den? blire premiär den 6e eller, då det är dags för tårta, keso och mjölkstuvade makaroner?

imorgon och torsdag är jag ledig och beger mig därför till norra, skola fredag och kanske även norra då. vi får se. lördagen blire iaf uppsala då det vankas maskerad. vad ska man klä ut sig till...? förslag någon? nej juste, mina läsare kommenterar ju inte..tråkmånsar.. funderar iaf på något fett, vore kul! dock ingen chipspåse, grädde eller hamburgare utan jag tänkte mer åt de coola hållet. dock vore de ju fett att va en McTasty....

nästa vecka är jag helt ledig och tänkte flytta ut till min far och även försöka hinna med lite sthlmsbesök. planer planer planer. snart kmr perioden då jag stänger av min mobil igen. känner att det börjar bli dags snart...

nu ska jag blunda länge tänkte jag. hörs säkert imorn! hejje.


tisdag

lagar lagar lagar mat... eller micrar micrar micrar mat kanske det heter? fan vad jag suger på allt som har med mat att göra, förutom äta den såklart. det är jag kung på! väntar på att emelie kmr hit å dricker te med mig och sen ska jag försöka plugga lite. ska försöka träffa paulina också om jag får tag på'na. återkommer!


23/10

igår var hur kul som helst! jag vart full och glad och kom hem med ett gäng tepåsar. råbra! fick med mig hemsläp också och nej, hur trevligt och fantastiskt det en skulle ha varit om jag fått med mig jordens hunk, så var det i slutändan den rapande jossa som jag fick dela säng med. men jag är inte bitter, jossa är också trevlig! idag har vi mest lökat. jag har i princip gjort ingenting av allt det jag skulle göra men ska förhoppningsvis hinna jobba lite innan jag drar. och vart ska jag då? jo, jag ska till norrtälje, otippat, och svänga om uppe på kontrast där det är avskedsfest ikväll. nu lägger jag benen på ryggen, bokstavligen..jag är rå-vig, och drar ner på stan. cool. hejja!







nu drar jag på kalajs

ha en trevlig fredag mina vänner!



Dev – Like A G6
Chic – Le Freak
Rebecca & Fiona – Luminary Ones

måste plugga....




crazy thursday

kvällen gick enligt planerna. eller gjorde den det? moneybrother va grymt och även howlin pelle var där och hängde med mig och sara, inga konstigheter. hö hö. efteråt blev det en sväng till o'connors där det var trubadur och glada skåningar, trevligt! när det var dags för hemgång så mellanlandade vi på nått litet ställe som körde salsakväll, sweet tänkte vi och drog in och körde några moves, inga konstigheter där heller. (rosa, orange, rosa, orange) kvällen slutade upp hemma i carlstens ungkarlslya där det lagades pestopasta och spelades supertramp. återigen, inga konstigheter. upp med tuppen och dirr till jensen för att plugga, och PANG! där kom konstigheterna. vad gör jag här? pluggar jag? varför? frågorna är många och ack så oklara..

langar next level beatz och tackar för mig. för stunden. hejpa!

update inflytt in la casa the juliet

johanna är den första som anmält sig till min audition och jag kan säga att du ligger bra till! inte så konstigt eftersom du är den enda hittills som skulle vilja flytta in hos mig. grymt! haha poppis tjej...

jossa, du bor ju redan hemma hos mig så dig räknar jag inte som sökande till "flytta in hos julia". du har ju redan nyckel jöö...och diska kan du så det är ju bra! höhö

vart är alla andra fanz som vill bo i mitt crib? gör mig inte besviken nu!

nu ska jag ner på stan och rocka min poncho

gud så töntigt dedär lät....

hej hej hemskt mycket hej!

börjar dagen med att köra igenom hela shotgun crackers album, bra start!

torsdags planer.
- jobb med företaget.
- fika med patman?
- frisörn örn örn..
- moneybrother på katalin med carlsten.



musikalisk standup

halihalå! har varit med om bland de sjukaste i mitt liv på länge. hur kul är inte emelie?!? vart så oerhört stolt över denna människa ikväll då hon och emma körde järnet och briljerade med sexig franska och pubertetsvisor. hur kul som helst. gör en skiva och jag köper den dirr!

kom hem till finaste lägenheten och är rånöjd i allmänhet. eller inte helt rånöjd men iaf tillräckligt, intalar jag mig iaf. äntligen sovmorgon imorn och efter jobb med företaget så äre dags för frissan för att ta hand om skatboet jag har på huvudet. hur bra som helst med andra ord, redo för torsdag YES!

ngn som vill flytta hem till mig förresten? har en säng(madrass) ledig och skulle uppskatta att slippa vara själv i vinter då min mor har hittat ett nytt barn(häst...ja, jag har blivit dissad för en häst..) att ansvara för. du får gärna laga mat och va bra/ ha varit bra i skolan och om du har lagen på din sida(20) så är inte det något problem, tvärtom! ser fram emot tusentals kommentarer i fältet nedan då jag verkligen tror att min lägenhet + mig på köpet står på "enorm efterfrågan-listan". självklart kör jag audition och hela kittet då jag bara bor med galna människor, blir bäst så.

nej nu ska jag göra det jag gör bäst, sova. hejpa alla fanzzz!

jag kommer mig liksom inte för.....

att gå upp ur min säng, från mina två täcken jag är inlindad i, trots att jag snart måste springa till bussen. väd hände med att man gick sen vecka vilket innebar sovmorgon? nejnej, idag börjar vi halv 9. såklart.



pungjohan...

godnatter



nej nu får det vara nog. sängen kallar på mig, den kallar på mig, ja den kallar på mig....VAR E DOO NOOO? nej skoja ba, inge sånt nu int. jag ska ba svara å sådär, så godnatt. gammal bild förresten. jag va väl runt 12.....neeeej klart jag inte va. 12 och ett halvt.

enter the ninja





har suttit och skrattat åt die antwoord hela kvällen. helt galna! youtuba och kolla själv, vart gick det snett?

och helt plötsligt vart det tisdag.



har suttit och pluggat hela kvällen då jag har ett förjävla jobbigt naturkunskapsprov imorgon. nu är jag så trött så jag dör, så nu blire slaggen trots att jag ej känner mig helt klar. men när gör man det egentligen? ska upp tidigt och dra dit och plugga några timmar innan är tanken och jag hoppas verkligen jag tar mig i kragen och följer planen, annars vet jag inte.. efter denna kväll har jag kommit fram till det självklara återigen. jag föddes utan noll disciplin och suger pungjohan på att göra saker man borde. hur kunde de bli så fel? vart gick det snett? jag tror att jag aldrig kommer få reda på det och kommer istället leva i ovisshet i resten av mitt, ibland rådryga, liv.

men jag är inte alltid såhär bitter, så jag tänkte slänga upp lite schysst musiq såhär på kvällskvisten innan bitterbruden går och lägger sig. vi börjar med denna;
Johnnie Taylor – You're The Best Girl In The World
då jag så snällt fick den skickad till mig ikväll av kanske en av de bästa killarna i världen. hör ni vilket orginal detta är peeps? hoppas det.
Miike Snow – Animal - Punks Jump Up Remix
detta fick bli låt numero dos, då jag vart lite partajig tidigare ikväll och kände mer för att dricka vin och snacka skit med nån trevlig prick, än att plugga stamceller och gud vet vad.
Ted Gärdestad – Så mycket bättre
låt no.3 slängde elias upp på fejan och gjorde så att mina fötter vickade under köksbordet. efter ett tag började jag märka att jag läst om samma skittråkiga mening 50 ggr utan att ens veta innebörden av den.
Shotgun Crackers – Blood Tears and Dreams
Shotgun Crackers – Different City
Shotgun Crackers – Miss Conspiracy
Shotgun Crackers – Trevor
har jag gjort reklam för shotgun tidigare? INTE?! då borde ni verkligen klicka in på detta då dom så fint hittat hem till spotify. fina norrtäljepojkar det där. dock tycker jag att dom borde stå på större scener än på rimbos pizzeria...(har dom ens en scen där..?)
Die Antwoord – Enter The Ninja
hahahhahahahahahahahahahahahaha vad är detta? finns även en video som är värld att se. herregud... http://www.youtube.com/watch?v=4_pS46YRMIQ
för att avsluta denna kväll och blogginlägg får ni denna, ej lugna, godnattvisa. godnatt!
Lo-Fi-Fnk – The End



iBand


fick besök av lill-skrutten




middag på svenssons + norra T

hejpa!


och hur bra var johnossi?

jotack, dom var fina och spelade alla låtar jag önskat. efter några öl å fin musik på katalin bjöd sara på rom & cola i sin nya lägenhet. bra kväll med andra ord. upp tidigt idag och har varit duktig och närvarande i jensens lokaler. nu sitter jag på svenska C och väntar på att det blir lunch så jag får äta dagens första måltid.

ikväll blire middag med klassen på svenssons och sen bär det av till norra där det vankas inez sista utekväll. är utmaningen på mobergs så dit ska jag tydligen.. hmm, mobergs.. inte min grej men klart man offrar sig. blir nog bra!

/pungjohan

pass på!

Nästa - Johnossi på katalin med fröken Carlsten.

men jag är inte bitter!

nej nej! trodde ni att det skulle förstöra min dag eller? aaaldrig (såklart det gör).
sitter och lyssnar på broken bells och försöker smälta min müsli.
Broken Bells – The High Road
Broken Bells – The Ghost Inside
Broken Bells – Vaporize

blir nog inge paris på höstlovet, kör nog skåne istället då anders börjat jobba på nå schysst uteställe där. måste ju dit och kolla om de håller samma mått som orgia, gbg. tar med mig mamma basse och den rödhåriga tror jag, råbra.

blev tydligen inget häng med pätmän igår, vart tog du vägen? aja får försöka igen idagrå..
dock fick jag oväntat besök av lilla beppi som det var trevligt att träffa igen, längesen nu ju.

nu börjar det bli sådär ointressant igen..........hej!


råkul!

vaknar av att telefonen ringer. det är mamma. hon säger att klockan är halv 8.. VA?! jag hoppar upp ur sängen. JAG BÖRJAR JU OM EN HALVTIMME?! skriker jag. slänger på luren i örat på henne och drar på mig det kläder som ligger närmast. häller i mig müsli då jag nästan spyr av illamående och hunger. är påväg att kolla vilka böcker jag ska ha med mig till skolan då jag  hittar schemat. vänta nu... matte C.... kl 8...jag har inte matte C...

jag börjar halv 10. och nu sitter jag här. fortfarande andfådd och irriterad över hur dålig jag är, återigen.

13/10

onsdag.

vad har julia gjort idag då?
hållt tal, sovit på naturkunskapen och kört lasergame. helt okej, vann med 500 poäng. jarå!
planen idag var att hooka med paulina men eftersom donnan ej svarar i sin telefjong så blir det lite svårt..

sitter i soffan och lyssnar på brother ali, ska göra lite té och kanske slå på en film eller något snart. jag skulle kunna somna på 3 röda om jag så försökte.
Brother Ali – Self Taught
Brother Ali – Truth Is

mamma är i stallet då hon skaffat ett nytt barn(häst) som hon gillar mycket mer än mig. tråkigt när det händer... eftersom jag är så oerhört trött på att vara ensam hemma nuförtiden så tycker jag att hon kan komma hem snart.

hmm, så... vad händer i helgen då kanske ni undrar?

jo men det ska jag tala om för er!
fredag - middag med klassen och sen norra t för att kika på utmaningen och kalasa på inez sista kväll i sverige.
lördag - jobba, än så länge de enda planerna jag har.
söndag - fika med paulina och johanna är det enda som står på schemat. borde väl plugga också.

fan så lökigt inlägg..
vem bryr sig egentligen ett skit om hur min dag har varit eller hur planerna för helgen ser ut?
kan någon snälla rädda mig? jag vägrar ha en lika tråkig dag som den jag hade i fredags, då höjdpunkten på hela kvällen var när mina dräggfulla vänner ringde för att fråga frågor som tex "julia vart har jaaag stäällt miin cyyykeel?" eller "miin nyckel ööppnaar intee döörreen?!"....

nej, dags för de 3 t:na, Té, Tofflor och Täcke. Hejpa!




hej & hå!

sådärja, då var man på g efter mycket om och men. ska dra iväg till jobbet nu och sedan bär det av till norra. där väntar en välkommen-hem-jullan-fest som mina knasiga vänner har styrt ihop, trevligt! igår var tråkigaste kvällen i hela mitt liv hittills tror jag... fan pätmän, varför kom du inte och räddade mig från tristessen? aja, nu ska jag kila vidare. hörs ba!


barbra streisand.


försov mig.............kul.

nästa - prov. sen hem dirr för att lämna in jävulsk många uppgifter. älskar mitt liv just nu...



no one's gonna love you more than I do




Cee-Lo Green – No One's Gonna Love You

pungjohan!

jahaja, här sitter jag i morgonrock och dricker té och äter müsli en torsdagmorgon klockan halv 10. börjar halv 1 och tänkte gå upp tidigare för att plugga, duktig flicka. har jag pluggat? nej. men nu så, nu tar jag tag i det, kan inte sitta här och babbla mer...blablabla jag vet inte vart jag ska börja... jag har precis smörjt in mig så jag känner mig som en flottig köttbit färdig för att stekas. sen känner jag att jag börjar blekna, de är inte kul, seriöst, här åker man bort för att bli brun å fräsch och sen kommer man hem och pang, spöke igen. jag ska stämma thailand... skämt åsido, resan var sjukt kul och allt möjligt knasigt ägde rum. kanske berättar mer nån annan gång, men om jag känner mig rätt så kmr de väl antagligen aldrig bli av. förhoppningsvis kmr det väl upp lite bilder, kan ju va kul kanske.. eller ah. mitt té kallnar, måste kila med andra ord. det regnar..........



jag vet en vän, som är lika mörkrädd som jag

Ted Gärdestad – Come Give Me Love

gorillaz en onsdagmorgon



Gorillaz – Clint Eastwood
Gorillaz – Dirty Harry
Gorillaz – On Melancholy Hill
Gorillaz – Kids With Guns

hemma i svearike och tillbaks till verkligheten




RSS 2.0