thailando thailandoo amigos adios

sådärja, nu var jag packad och klar och det ända jag skall göra nu är att jobba. sen mina vänner, sen drar jag till thailand! blir borta två veckor och kmr antagligen inte skriva på den här skitbloggen under tiden. så hej på ett bra tag och hade så kult i sverige! heeeejdåååå
grattis farmor!

nu kilar jag över till farmorn min som fyller 91 år idag, jävlar du så länge hon har levt hittills. stålkvinnan! såklart bjuds det på farmors köttbullar så kvällen kan ju bara bli hur trevlig som helst. hej så länge!


torsdag ba!

Armand Van Helden Featuring Common – Full Moon


I'll find you that French boy,

ikväll har jag mest skrattat åt idol, fixat med packningen, hängt med patman & midjem och nu ligger jag här. råhungrig å råtrött. ska fixa middag och sen blire slaggen! klockan har passerat 12 vilket innebär att det är torsdag idag, en dag kvar. möjligtvis två. sen är jag borta ett bra tag, gud så skönt. kul för mig! tack å hej.

whats up?

nu kilar jag och röstar och sen blire sushi! jabbadabbadooooo

provar klänningar......


(klicka för större)

alltid när jag ska till å packa så slutar det med att jag provar alla kläder jag äger.
det tar alltså sjukt mycket längre tid än om jag bara skulle lägga ner det nödvändigaste.
mitt rum är ett kaos, as we speak.

hmm..

sitter på balkongen och funderar på vad jag ska ta tag i först..
äh, tar en kopp té och funderar vidare...

julia urbán

var precis med om den sjukaste grejen någonsin. blir chockad och äcklad. drev nån precis med mig? jisses.. nu ska jag försöka sova. Gnatt på er kompisar

smulgubbe.devote.se gästbloggar

jag e hemma hos julia...

såhär ser jag ut när jag kliver innanför dörren och ser julias mamma therese:


såhär ser jag ut när jag ser julia:


såhär ser jag ut när julia berättar om något "intressant":

såhär ser jag ut när julia drar ett skämt:
(gäääääääääsp, ni vet vad jag menar... btw glöm inte att gå med i facebook gruppen "tystnaden som uppstår när julia urbán drar ett skämt" 35 medlemmar än så länge derru!)

såhär ser jag ut när julia berättar någon "rågrym" händelse:


såhär ser jag ut när julia säger att jag måste lyssna när hon pratar:Vi ses igen julias vänner, julias fiender, julias stalkers, julias perversa anonyma som aldrig kommenterat. Kommentarer är ju inte du efter när du besöker denna blogg perversa fan! och självklart ni som sitter där och undrar vem fan är den där julia?

ha det bra, jag ska stå ut ett tag till nu... hennes pappa langar ju timlönen och om en timme har jag jobbat en fyra timmar och tjänat cirkus 5000. Kommer sova gott inatt med andra ord.

hej på er! smulgubbe.devote.se

hejja hejja hejja!

sådärja, hemma från en riktigt regnig, men trevlig, vända på stan med sällskap av lill-kronan. nu äre dags för mig att koka den största koppen jag äger full med té (jag vet att det där säkert lät fel men det skiter jag i), och sen ska jag göra en massa bra saker. typ städa, typ plugga, typ rensa, typ packa, typ tvätta. tvätta först dock, sen packa. jobbigt å slänga in hela väskan i tvättmaskin...aja! på med black keys på högsta volym och sen kör jag igång! på återseende!ojojoj så blek man kan va då (inte blekare än clara dock), tur att det snart ändras!

hej & hå

NU: arbete med företaget. SEN: lill-kronan kommer till stan.natten till tisdag

här sitter jag. i min säng. natten till tisdag.
lyssnar på bra musik. pratar med clara. natten till tisdag.
jag och clara ska bli dj's. grymma dj's. råbra till och med.
och vi ska till paris och spela på höstlovet. ja det ska vi.
hon kommer hit imorn för övrigt. fikar. fyndar. umgås ba.
för sen drar ju jag. bort. till thailand. hur ska clara då klara sig?
när jag kommer hem kommer vi typ se ut som dolph lundgren & grace jones.
lika bra de.

idag har jag hängt med pätmän scoop, mysigt som vanligt. note to myself: ta med box till pat, då hon kör ett tisdagsmaraton.

nu skall jag dricka upp mitt té och sedan försöka slagga. det är ju en dag imorgon också. tro det eller ej. fjöl av!

Julia & Clara har RCK (robyn covers kväll)
måndagmorgon

jippikayey peeps! nu är jag vaken, påklädd och ready to go. har en lektion idag och sen blire lite jobb med företaget som det flyter på oerhört bra med. samarbete med t-shirt store fixat och nu ska vi bara fixa en planering till undertiden jag är i thailandet. drar för övrigt om 5 dagar. om 5 dagar ligger jag alltså på en strand och dricker paraplydrinkar, de ni! annars då? bilen går bra?

måste springa till bussen, hejpa!
så det kan gå

sitter och kikar igenom gamla bilder och insåg precis att just här var jag så oerhört full och glad så jag hade inte klagat om jag fick uppleva det igen. skärgårdscupens avslutningsfest, kan det bli bättre?


dansa fastän hjärtat bristersöndag

jag lever. sitter hemma hos min syster och vi har mest kikat på jersey shore hela dagen. snart ska jag kila hem och lägga mig i soffan och titta på nästa serie, sons of anarchy. råbra. snart somnar jag....

kulturnatten

Yo alla fänz! är packad å klar och beger mig nu hem till min syster där det skall föras innan utgång. min nyfyllda kusin kmr också haka på och det var ju en väldans tur eftersom det är honom vi skall fira! hur kvällen går och slutar är det ingen som vet och lika bra är väl det, vi hörs imorn om jag är levande. Mot sherwoodskogen!äntligen fredag!

Afasi – Fredag Hela Månan

hej hej hallå! nu kilar jag ner på stan, är duktig i några timmar och sen så är det ledighet som gäller. denna helg blir jag hemma och det vankas utgång med syster och kusin om allt går enligt planerna. söndag bjuder på 10-timmars roadtrip som ett soft avslut på denna helg. en vecka kvar till thailandet, woop!

hej & hå

sådärja, då var man redo för onsdag! skola och annat duktigt står på schemat och ikväll får vi se vart det bär av. någonting kul lär man ju kunna knopa ihop. solen lyser i uppsala och jag är på bra humör, hejpa gott folk!nyduschadnej nu ska jag dansa runt naken i min lägenhet till den här låten, hejpa!

LCD Soundsystem – Dance Yrself Clean

blalalababablabalkonghär sitter jag ikväll. dricker té och lyssnar fleetwood mac. råbra!

I'm so bored in this town, take me away from here.I'm out.

hhahahaha

hahahaa jag är stöööööörd

godmorgon
sitter här och äter frukost, hela dagen lå-ång

Imorn äre freda', sa flickan.

jag tycker om den här bilden.


RSS 2.0