ny vecka.

jaha mina vänner, lägerå?
med mig är det helt okej tycker jag. har precis varit ute och gått i en timme, glidit runt i psykområdet och försökt rensat tankarna lite samtidigt som jag hållit tummarna att man inte träffar på en seriemördare. tråkigt när det händer.
köpte en (liten, söt hehe) jacka idag också. tyckte den såg härligt seglande ut och kunde inte sluta tänka på enskär, så de var bara å klippa till. har ett gäng vita veckor framför mig så jag tänkte passa på att lägga pengarna på något annat än alkohol. i helgen blire lugna pucks, så efterlängtat så det finns inte. inga direkta planer än men ska väl försöka träffa lite familj och få lite viktiga saker gjorda. blir fett!
nu är det dags för en dusch och ikväll ska jag tvinga tönten att pyssla  med mig. hejpa!

fredag.

sitter i skolan, har slutat men väntar på bussen till norra. ikväll vankas det festligheter, både i repan(avslutningsceremoni) och hos basse, stefans gamla lya. blir nog fett, öl är köpt och jag är törstig. imorgon blir det tillbaks till uppsala och dubstep för hela slanten, lär ju bli fett! ses i dimman, hej!

är du en av tusen små?

hahahahhahah blir aldrig tråkigt!! jag vet precis vad jag kmr göra på studentmiddagen. alla tror julia ska hålla tal men icke! hon är en av tusen små...fan va fett!
så vad gör hon nurå? ingenting, halvsover fortfarande och har precis käkat frukost. försöker vakna med bra musik men de går sådääär, inge fel på musiken(såklart) utan mest på henne. för trött hela tiden. men duktig har hon varit på senaste tiden, jääävlar i min lilla låda!
snart dags för bussjäveln mot stan och lite skolan osv, ska försöka på tag på patman å dra en fika också, hör av dig!!
blir kvar på psyket ikväll också och kanske får vi sällskap inatt...hmm...adam knackar på dörrn med 10 pers redo för fest, skulle inte förvåna mig. äh tror de får vänta till helgen, ikväll ska vi se how to make it in america juuuu, ingen får störa!! haha vi somnade med datorn inatt, vårt lilla parn. synd att de inte va en liden hund....aja, nu vart det brått! tjoflöjt!
James Blake – Limit To Your Love
Albin Gromer – Så Månge Gånger
Bronski Beat – Smalltown Boy

onsdag.

Lars Demian – Alkohol

förvandlar guld till damm

jahaja, så här sitter jag igen. försöker plugga men slutar upp framför facebook och spotify istället. har ätit nudlar och känt mig som den fattiga, ensamma student som jag är. snart får jag sällskap av bomansystrarna dock å då blire kladdkaka å film förhoppningsvis. kvällen blir lugn som stilla havet(som jag såklart vet inte är helt stilla hela tiden) och det är väl lika bra de eftersom jag är så sinnessjukt trött hela jävla tiden. va äre för fel på mig? på oss? äsch vi är bra. det är fredag och jag tycker det känns som söndag eller någon annan tråkig dag mitt i veckan, typ torsdag eller tisdag kanske.. måndagen är i och för sig ganska tråkig den med.

höööööööörz sen vänner å ovänner. ska tydligen springa till ica nu. hejpa!

godnatt alla mina små kycklingar



min kväll har bestått utav nudelsoppa och film. läst igenom affärsplanen till företaget och försökt mig på någon form av uppstyrning av tryck. det är inte lätt när det är svårt. är så sinnessjukt trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. har haft monsterhuvudvärken i princip hela dagen och har väl egentligen bara velat ligga på psyket och kolla OC, gärna med sällskap. snubben är i edsbyn så ikväll får man sova själv. imorgon väntar filosofi förbjudet tidigt på morgonen, jobb med företag och förhoppningsvis en fika med patman. alltför längesen man såg den tösen nu! kvällen avslutas med den bästa tönten jag känner, även den tröttaste och mest pratglada (i sömnen)...

nu ska jag äntligen sova trots det att jag känt mig redo för det hela dagen. redan när jag vaknade imorse kände jag att det egentligen var värdare att bara ligga kvar. men icke! skulle promt upp och låsa dörren och fick absolut inte lägga mig igen, var bara att lyda.

godernatter alla katter!

oj, jag är så jävla cool insåg jag nu!!!!!

repris

okej, kollar idrottsgalan och känner bara mer och mer att det här med idrott inte är min grej. det närmsta jag kommer någon form av sport nuförtiden är dom dödande trapporna på jensen, att jag numera är ägare till en rosa bandyboll, spring för att hinna med bussen och såklart bandytönten jag oftast sover med. får räcka så.

who's in the house? Jay Z! Jay Z!


(bild från roskilde 2010)

Ungefär såhär känner jag mig nu. minns när denna bild togs att jag var så enormt trött men kunde ändå inte sova. satt uppe med björn och mitt flottiga hår och tittade på människor som fortfarande höll ett hårt tag om flaskan, försökte hitta rätt tält eller hade däckat på plats. trots det att omgivningen kändes som ett zoo var jag lugn och tyckte allt var fint på ett konstigt sätt. så sjukt att man kan känna så på något så vidrigt ställe. nöjd var jag, mycket nöjd. och jääävligt trött.

Sitter nu hemma och ser en likhet mellan denna bild och nuet. mina ögon ser ungefär lika trötta ut och huvudet sprängs, vilket det verkligen gjorde på roskilde. men sånt fick man ju räkna med, det är iaf roligare att spränga huvudet på festival istället för hemma i tvsoffan framför idrottsgalan.

Nu blir det té och förhoppningsvis nudlar. jag ber till gud och alla hans låtsaskompisar att det finns i skafferiet. kan lika gärna be till alfons åberg.....

så nöjd



har tagit ner sockerlådan från vinden så att jag nu har en perfekt plats till alla skivor. det ända som fattas nu är att systern min springer ner i sin källare och rotar fram LPspelarn. hejja!

lördag.

jahaja, så då vart man bjuden på vinkväll hos bomans. slutar väl antagligen upp på psyket. hade!




haha jag har mittbena...känns skumt..

äntligen helg!


paulina drog bangen ikväll så det blir bara jag och tönten, såklart mysigt det med! jag är så jävla nöjd eftersom jag precis skickat in sista uppgiften i svenska C. har haft den där jävla klumpen i magen alltför länge nu och jag hoppas att iaf en liten del av den försvinner efter idag. sitter och dricker té ur koppen jag fick av kevin, saknar dig kompis! ska packa ihop lite grejer nu och börja röra mig ner mot stan. ut på vischan, till lugnet..jisses så skönt. stänger nog av mobilen. hörs i vårt nästa liv, hej!
Tori Amos – Winter

fredag.

ner på stan nu och ikväll drar jag med mig paulina och jesper på middag hos farsan. hejpa!

.


slussen 23.15

Fritjof & Pikanen – Slussen 23:15

åååh ja har så tråkigt så ja dör! har kört fast och önskar bara att jag blir klar med de här jävla repotaget.. gör allt dedär man inte ska göra som man egentligen inte behöver göra fast som man ändå gör för att slippa göra det man borde. hängde ni med? höhö. har läst alla bloggar jag kan komma på, uppdaterat min egen typ 4 ggr inom loppet av en eller två timmar. vet inte ens hur länge jag suttit här... har klickat runt på folks profiler, bytt profilbild själv, hittat massa ny musik på spotify och börjat styra upp en playlist till jesper. har ätit mat, vilket är det viktigaste jag ägnat mig åt ikväll, utan mat dör man och när man är död så kan man inte skriva något repotage inte. har druckit massa koppar té och nu börjar tepåsarna ta slut så inte ens det kan jag skylla på längre..

klockan tickar.. nej nu ska jag skriva! skriva skiten ur tangentbordet. om robyns liv som säkerligen knäcker(haha sara..) lite mer än mitt just nu. hejpa!


jj - let go


'

tryck vettja!

nöjd/trött

tja tja bloggen! idag har jag ätit en halv sallad och bild på den kommer såklart upp snart! måste kila till bobby, kändisfrisören, och fixa mina extensions innan premiären av den nya filmen "titta! en häst!". i know you love me bitches xoxo.






gud va kul om jag va seriös. kanske ska börja skriva sådär...skulle ni fortsätta läsa då alla faannzz? höhö, skojar bara, hela tiden. är råtrött efter en dag i skolan som var så sjukt ovärd så de finns inte. fast fick lite gjort iaf så nu ser det inte helt kört ut för min del. några grejer som ska fixas ba sen så är jag med i gamet igen!

sitter just nu med råmkt té och lyssnar på the xx. ska skriva klart ett repotage och fixa lite innan jag drar till jesper. känner mig duktig idag. längesen man hade den känslan.


The xx – Islands
The xx – Intro
The xx – Crystalised


snart helg!

hej hej hemskt mycket hej!
sov hemma inatt för första gången på bra länge. jag och kära mor kollade film och tog det allmänt lugnt. idag blir det en sväng till skolan och sen hem och plugga igen. har pluggat hela morgonen och känner mig lite duktig faktiskt. ikväll blir det hem till tönten så man slipper sova ensam. imorgon mina vänner, då är det helg! har inte varit lyckligare! eller jo självklart har jag det men fyfan va härligt de är å va ledig. jag är så jävla bra på det också! mästare på ledighet!

nu vart det bråttom! bussen går, hejpa!


Ladytron – Seventeen (Soulwax Remix)
Style of Eye – Grounded - Savage Skulls Remix
Mahala Raï Banda – Mahalageasca
King General – Money Done Dub

ge mig sommar.










igår var jag lycklig.

idag äter jag glass. tänker på farmor. saknar mamma. ler av mina bästa.

bilder från italien: mustaschefterfest och nyår



du är fin.


mms


från familjen garcia på juldagen.


från look och calle (på bild) på julafton.

okej, en liten bild från italien bjuckar vi på

efterfest hos emiliano. mustascher, glasögon och mini sneakers provades hejvilt samtidigt som beastie boys öste i bakgrunden. kan det bli bättre? tror inte det.

älskling jag är hemma nu

nästan hemma som en hemmafru.
italien va fett! kanske berättar mer om det senare.. fast när jag tänker efter så antagligen inte. det får stanna där, lika bra de kanske hohojaja. kul vare iaf och dom två långsammast(eller snabbaste, beroende på hur man ser de) veckorna i mitt liv. är som sagt hemma igen och det känns skönt. om man bortser ifrån jobb, plugg och måsten men annars så!
befinner mig just nu hemma hos herr bergelin och ska väl kanske städa lite. har kikat OC hela morgonen då man har en jävla massa att ta igen nu när man är på hemmaplan igen.
aaaah på tal om de, jossa!! jag och jesper har hittat världens bästa sida!! eller hittat och hittat..sara tipsa om den och du vet väl säkerligen vilken sida det är också eftersom du ligger lite längre fram än oss i utvecklingen av blablalbalbalbalballa, till saken! vi har börjat kolla på säsong 3 av sons of anarchy!!!!!!! de är sant!! ja vet att du dör där hemma(hos mig?) just nu! aah vem ligger först nuråå?! ha ha ha! så nöjd...
hmm...vad mer...ingenting för tillfället...vad händer ikväll...hmm...
blir kvar här iaf eftersom lilla julafton a la länna tydligen styrs imorgon istället. nu är jag hungrig, nudlar? hejje!
tryck på bildjäveln om du vill att mitt ansikte fyller ut hela din dataskärm. (patti, jag vet att du kmr trycka! dags att sluta förneka sanningen...+ vi sågs visst innan jag åkte. hoho)

RSS 2.0