onsdag.

lökar och lyssnar på lars demian. eminem är en fjolla och kan inte sluta studsa. jag saknar mina såpbubblor som olyckligtvis är hos mor min. solen skiner, tror jag. skiner den? solfan. jag vill ha sommar och luftiga prinsessklänningar. eller en mojito.

lördags.


ensam på psyket.



20 mars



blir så jävla trött..

som ni vet har vi ju blivit med haj och nu börjar man verkligen märka hur jobbigt det kan vara. som nu tex, jag ska snart dra iväg till bussen och då börjar ju såklart hasse grina. vafaan....

all I know I learned from google.

tjeeeeenare mannen! det är sooool sol sol ute, så fint. allt bara glittrar och att blåsa såpbubblor har blivit mitt nya toppen intresse! jag ser ut som en sjöman och tänker inte ha på mig någon jacka idag, så det så. någon gång i mitt fjolliga lilla liv skulle jag vilja ligga på en råstor grön äng och sen ska det dyka upp en jättekul orkester å sedan från ingenstans kommer alla nära å kära å så blir det en stor jävla folkfest av det hela. hur fett vore inte det? en grill kan få va med också för nu vart jag sugen på kött. och påtal om kött, åt korv igår(med massaaa rostad lök) å fyhelvete va gott det är!!!! så underskattat. tänkte köra korvdieten inför studenten. HAHAH jisses vad jag är dålig på att träna inför den där jävla dagen, jag kmr va så sinnessjukt full och glad ändå ju så jag kmr nog inte tänka på hur kroppen min ser ut. men de är bara vad jag tror, vad vet jag. mat mat in my heart wooohoo så att säga..... idag fyller midjem år, blir väl nån öl eller två med resten ikväll. sugen på corona. mmmmm
fick syrrans gamla LP spelare igår också så hela morgonen har bestått utav fleetwood mac LIVE!! så fett! ganska nöjd med livet nu hörrni!

dags för bandyfinalen!

sådärja, nu kilar jag och hasse ner på stan för att möta upp johanna. öl skall drickas trots att det är söndag, rebelleeeerrrr! jävligt törstig helg, hur ska man klara morgondagen... den som lever får se. hejpa!

hassehaj och jag.

sitter och umgås lite med hasse, vår nya haj. jävligt trevlig typ dedär. har mycket bra värderingar och åsikter, smart haj. för tillfället pratar vi politik och om hur börsen ser ut, hasse funderar nämligen på att köpa aktier.
här kommer lite bilder från min och hasses photoshoot imorse.
hasse chillar. han är nästan lika morgontrött som jesper.
hasse ler så stort han kan.
hasse vart trött och ville inte fota mer. hasse blev tråkig, jag lipade.
ungefär såhär har morgonen sett ut hittills. bra morgon trots kriget i mitt huvud. snart äre väl nån som spränger hela skiten. hej!

igår..

kvällen började såhär:
och slutade såhär:
lever jag? tveksamt.

Aj aj, kapten!

Snart kommer pappa och hämtar upp mig och sen bär det av mot Norrtälje. Eken fyller år så ikväll blir det middag med enskärs-gänget! Stannar inte över natten dock utan åker hem senare ikväll för imorgonbitti är det företaget som står på schemat. IKEA får besök av 4 snygga damer och matta och tyg blablabla skall inhandlas. Lördagen ska även få vara med om jobb och sen kommer man väl antagligen vara slut. Snubben stannar hemma ikväll, iaf i uppsala. Det ryktades om en afterwork för hans del så vi får väl se vem som är slirigast in på småtimmarna. Troligtvis han. För övrigt så snöar det och jag kunde inte vara mer bitter, ha det bra era jävla idioter!

fredag.


sitter här och äter frukost, hela dagen lå-ång

 


är så fruktansvärt trött så jag skriver detta nästan sovandes.

you and your scribbled paper makes me shiver so.

sådärja, tisdagkväll, älskling kom precis innanför dörren och little dragon spelas i högtalarna. jag har kikat stylisterna och skrivit skolarbeten. satan så trist det är med skolan nu, det gör mig stressad att det är kort tid kvar samtidigt som det gör mig så enormt glad. vill bara att studenten ska vara över typ, låter kanske konstigt men jag vill nästan bara ha det överstökat. snart börjar 99 saker man måste göra innan man dör och sen blir det stockholmsnatt. hahaha tvn är mitt liv. tragiskt.. fick precis sms om att man ska på manlig strippklubb i helgen, du är galen kvinna! en sak som är säker är iaf att söndag är bandysöndag(hahahhaha jag är så töntig.........) och det skall drickas öl med den äldre bergelin. imorn fyller roger pappan år så då bär det av till norby, trevligt! nu kom mannen ut ur duschen, dags för té! hejpa!

tisdag.

sitter på engelska C lektion och det pratas om den viktigaste saken i ens liv. typ mobil, dator osv. funderar på vad min är och det är definitivt inte något av det tidigare nämnda. möjligtvis min skrivmaskin, den är fin tycker jag. och jag har lagat den clara så nu funkar den!!!

pass på, prov nästa lektion. ska nog gå bra. slutar sent idag, orkar inte. är så sinnessjukt trött. kan bero på big brother igårkväll...

åt måndagsmysmiddag igår också, oxfile osv. åt tills jag dog.

vad händer idag? ska plugga, sova och dansa tills jag ramlar ihop. hörs vettja!

måndag.

sitter i skolan och slutar om ca 2 timmar. råseg dag. längtar hem till min sjukling. puss



bild från helgen. Schwieler och Darth dricker öl.

Öl imorn! Fett!


torsdag.

Sitter och kikar på svensk maffia och snart är det dags för Debatt! Bra torsdagsTV! Mannen är ute på ståhej med bandylaget och fyllesmsar med jämna mellanrum haha! Mysigt att bli väckt utav ett sött litet fyllo inatt.. Imorgon är det dags för maskerad i Norra-T och jag funderar på att damma av Darth Vader dräkten, alltid ett säkert kort. Kan vara Emelies bästa köp någonsin tror jag.Och på tal om den pinglan, var på inflyttnings/20års - fest hos henne och maken igår, bjöds på gifflar och vin och avslutades med att mor och Jesper körde duett till denna i bilen på vägen hem. Saknar för övrigt Pappa och Carina och tycker att dom kan komma hem snart så jag och Patman kan åka och hälsa på. Nej nu skall jag fylla på tékoppen och invänta Debatt som börjar om cirkus en kvart. Ja ni hör ju, börjar bli gammal som gatan...

puss.


RSS 2.0