onsdag.

sjukt skönt att va iväg men samtidigt sjukt skönt att komma hem. hann träffa jesper igår också, fast bara en kvart. saknar honom så jag spricker. idag ska jag tvinga paulina att ses, typ hela dagen. behöver en rejäl dos av den kvinnan nu känner jag! har köpt massa nya LPskivor i åre så tänkte spela lite å käka lite frulle osv osv. dansa runt å må lite bra, låter toppen! ha det bra coolios, tills vi hörs igen! hej!


drog till åre en sväng!

sjukt dimmigt på toppen!en utekväll då åres puls testades, råkul!
å det var allt som fotades från den lilla trippen, hade för kul för att knäppa kort! kmr nog bli fett att jobba där uppe i vinter, ses snart josephine & felix! hejpa!

därför tar jag renen till närmsta fest

idag har det varit en blandad dag. hade massa planer när jag vaknade men valde att strunta i dem allihop. lika bra kände jag, är på bristningsgränsen hela jävla tiden och jag kan inte sätta fingret på vad det beror på. blir så irriterad och trött. vill åka iväg, vill träffa folk jag tycker om, vill ha tiden och pengarna framför allt.

blablabla idag har jag kommit fram till att det är roligare att gå ut och gå i gummistövlar än i träningsskor, skulle aldrig komma på tanken att köpa såna pjuck för flera hundra när de finns mkt softare skor att promenera i.

har känt mig som en brud från förr idag. ena stunden 70tal iklädd bruna manchester(inte fula, coola) och blommig storkofta, andra stunden 80tal iklädd gammal färgglad träningsjacka som jag fyndade i måndags.

skulle vilja gå på tshirt store och beyond retros dj-battle den 8e på debaser medis, ngn som vill haka?

nu sitter jag i soffan igen och har druckit världens största kopp té, så jag kmr antagligen vakna för kissnödig för tidigt imornbitti. lika bra de kanske så man inte försover sig! ska nämligen iväg till storstan imorn med morsan och inhandla den efterlängtade lpspelaren som jag slängde upp en bild på för inte så längesen. kommer bli så bra när den äntligen blir min, kan intala mig att jag är hel igen hehe... helt sjukt egentligen hur glad vissa saker gör mig, vissa av alla mina saker jag äger är jag så otroligt nöjd med så om mitt hus skulle börja brinna eller dylikt, då tror jag seriöst att jag skulle försöka rädda vissa prylar, iallafall tänka tanken "men alla mina sakeeerrrrr......"... skulle börja bära ut bord, å tänk vilket jobb att rädda alla mina tekoppar om det började brinna. jisses

folk festar på tv och jag blir bakis bara av att titta på det, dags att sova snart... själv.

hej hej


jag saknar dig


torsdag.

sitter hemma hos mor, i soffan, själv, å lyssnar på ane bruns nya album som är så fint så! blir alldeles lugn i hela kroppen! slog precis i tån!!!!! gjorde så bedrövligt ont så jag svor högt å slog i bordet så all sås på tallriken flög iväg. ååh hatar när det händer...

iaf, vad gör jag? vad gör ni?
jag ska fixa å trixa i mitt rum. har suttit å lagt in nummer i nya telefonen hela dagen, tittat på dålig tv och ätit i omgångar. funderar på om jag ska möblera om tills de att mor kommer hem, då skulle hon bli glad! antagligen kommer jag börja men sluta ungefär mitt i då det ser ut som kaos. då kanske hon inte blir lika glad... aja, vi får se vad som sker.. är ju faktiskt lite skadad nu så nu kan man ju vila utan dåligt samvete.

oh nu ska jag lista saker jag ser fram emot så jag blir glad!
ingen ordning!
- fira farmor som fyller 92 barre! jävla kvinna dedär!
- träffa alla mina underbara i norra och kalasa till åskfödd på stefans nya klubb, bourbon St!!
- träffa bra vänner nästa vecka å göra nytta å komma på nya saker!
- sthlm med mor, äntligen köpa den nya fina LPspelarn så den gamla kan kastas!
- åka till åre nästa helgggggg!!! träffa den tredje systern, kommer blir så bra!
- första gången jesper kommer hem så jag får pussas å kramas!
- när jag är rik!!!!!!!!badboys!


saknar er!i min framtida lägenhet

ska jag ha en egen fotoautomat.

mer saker jag vill äga


urbanoutfitters i mitt hjärta!

saker jag vill ha


tillägnad patti


måndag.

hemmmaaaaaaa. hela veckan lång! eller iaf till torsdag! alltid nått. sitter och lyssnar på aloe blacc å har smått ont i huvudet, råtrist. ner på stan snart och kirra ny telefon och får förhoppningsvis träffa pat också. slänger upp en bild på mig och kung carl, en bakis-pizza-häng-dag för längelängesen i norra tälje. hej hej

Anna Waldenström

kommer våldgästa denna donna ett bra tag framöver. jag hoppas hon är lika glad över det som jag!
västindien, guadeloupe - 07/08

livet börjar röra sig åt rätt håll

Lo-Fi-Fnk – Boom
M83 – Midnight City
Florence + The Machine – What The Water Gave Me
Yuksek – Always On The Run
Urban Cone – Urban Photograph
Sbtrkt – Wildfire (feat. Little Dragon)
Gorillaz – Empire Ants (feat. Little Dragon)

RSS 2.0