nyss hemkommen..del 2

..från toto i nyköping. åkt tåg i 2 timmar och är nu riktigt trött. trots detta sitter jag och pluggar, tro det eller ej. har massa skit som ska vara klart till imorn så vad gör man inte.. vistelsen hos toto var skitmysig på alla sätt och vis. gick lite på stan (inte mkt att hurra för men iaf) köpte en farfarströja, vit och väldigt basic, sen även två temuggar, två helt olika som kommer passa fint in i min samling, köpte sedan ett par tofflor som ja tittat på ett bra tag nu och som känns riktigt passande inför den kommande julen. jag tror det var allt. mamma hade även köpt en tidning där man fick med sex and the city filmen som present, så nu vet jag vad jag ska göra imorgon haha. iallafall, efter vi gjort staden så gick vi på bio - new moon igen, är helt frälst i dedär filmerna (nu även böckerna som jag håller på och tar mig igenom). och ja, jag har verkligen blivit den där twilight - nörden som ja brukade störa mig på..
söndagen, alltså idag, har varit väldigt lugn och vi har bara gått runt i nyköping och kollat adventsmarknaden och fixat lite saker, tittat på film och varit allmänt sega.
imorgon börjar jag sent, fast ändå tidigt, då jag ska till skolan lite innan och fixa med min grupp. vi har nämligen ett projektarbete som inte är klart på långa vägar. synd bara att de ska va klart imorn.. alltid bra att va ute i god tid..
efter skolan drar jag nog hem till paulina, har inte snackat med henne men ja tänkte glida dit iaf. har en liten present ja tänkte överlämna.
nej nu får de räcka.. måste plugga och snart orkar ja inte mer.. så hade bra gott folk!


nyss hemkommen..

..från jobbet. har jobbat ikväll istället då jag ska iväg till nyköping imorn för att bo hos toto till söndag. innan dess var jag hem hos patti och hängde medans hon fixa sig inför kvällen. är hemma själv för tillfället då mamma är på middag och det känns jävligt skönt måste jag säga. jag älskar att va själv, jag kan göra exakt va jag vill och har ingen där som pratar med mig. haha gud så deppigt de lät men de är faktiskt så. ikväll hade jag tänkt att fortsätta läsa min fina bok men först måste jag plugga lite. kom på att jag ska lämna in en engelska artikel innan tolvslaget så det är bäst att jag sätter igång. så nu blire té och plugg, känns faktiskt helt okej. mysigt vore att ta i, om man inte bortser från plugget.

ha en bra kväll, hej!

at pättis

ligger här i pattis säng och kollar datorn lite medans hon duschar. kom typ nyss hit och är helt slut efter boxningen vi körde idag på gympan. har typ inte träffat henne på hela veckan så jag kände att nu vare dags. vet itne vad vi hittar på, men vi är nog bara här, snackar och fixar.. har ingen ork till ngt annat plus att ja ser ut som ett jävla mirf efter gympan. jules håller på att baka en kaka som man säkert får smaka lite på senare hehe..

lånade första twilight boken igår och har redan kommit halvvägs, kör sista halvan iväll.

allt för nu, hej!

weekday


hos syster

är hos min syster just nu som ja inte träffat på länge, ska sova här inatt igen och hon ska hjälpa mig med allt plugg jag lyckats samla på mig. har prov imorn på tre st epoker och min magkänsla säger mig att jag är körd, men vem vet, jag kanske har dedär med antiken inom mig? eeeeller..

slutar vid 11 imorn och ska ringa patti senare och kolla om hon vill ses på hennes lunch. drar till stockholm sen troligtvis för att lämna det sista till anna innan hon drar.

nu ska vi kila och köpa middag, hej!

jaaaaa

kul att man ska börja betala skatt nästa månad, vilket innebär att jag kommer få 400 kr i lön såhär precis innan jul.. kul.

fredag

har precis pluggat klart. klockan är runt 9 och jag ska börja fixa mig lite.. ikväll, eller snarare inatt, blire nattbio - new moon. ska bli skit mysigt! men nu ska jag kila, hej!

jamen sedär..

här sitter jag, klockan 10 på morgonen, och ska plugga. måste försöka fixa kampanjskiten som vägrar samarbeta. ungefär vid halv 12 ska jag ner mot staden för att käka lunch innan jag börjar och sen skolan. jag är trött och vill egentligen bara gå och lägga mig igen men icke! slutar cikus  5 och då ska ja hem igen för att sätta mig och plugga ytterligare. har massa saker som ska va inlämnat idag så..

ikväll blire new moon och gud så jag har längtat! är helt frälst av dom där filmerna.
nej nu ska jag inte sitta här och häcka(inget blir gjort). hadä!

skönaste remixen av charlie


godnatt


klockan är kvart i torsdag

om man inte vet vad man håller på med, vad gör man då?
om man inte hänger med i sitt eget liv, vad gör man då?
om man inte vet vart pausknappen sitter, vad gör man då?
om man inte vet vad man känner, vad gör man då?
om man inte vet hur man ska fortsätta, vad gör man då?

om jag inte kan sluta tänka, vad gör jag då?

patti?

jag ringde dig idag efter skolan, sen skulle jag äta och ringa dig igen. vi skulle ses? du la på? aja, jag fattar att du kanske inte va på det bästa humöret så för mig är det lugnt, det vet du.. men jag försöker få tag på dig imorn igen iaf, lägg inte på då! jag våldgästar annars.. puss & godnatt

I see right through you any hour

har laddat ner massa twilight musik..usch, ja som inte ville bli den där nörden som älskar den där filmen sådär onormalt läskigt mycket.. men ja är rädd att ja kanske blivit det. jag väntade med att se den för jag tänkte att så märkvärdig är den väl inte. och sen såg jag den. jag vet inte vad det är som berör en.. är det den "förbjudna kärleken"? den där kärleken som man inte borde känna men som man inte kan sätta stopp för?

iaf, ligger alltså nuförtiden bara och lyssnar på musik från twilight, passar sig väl ganska bra eftersom new moon är på fredag. saken är den att varje låt väcker exakt samma känsla som filmen. man ser scenen framför sig och den där förbjudna kärleken bara tränger sig in bakom ögonen för att försöka pressa fram nån liten tår eller två.

ska få låna första boken imorn också, kommer ju inte göra saken bättre. hatar att säga det, men jag, jag har blivit kär. kär i en film (eller möjligtvis edward cullen, mycket möjligt). illa..

How quickly the glamour fades

jag är pank, oj vad jag är pank. och det är flera dagar kvar till löning, inge vidare alls.
och det är mkt plugg nu i veckan, oj vad de är mkt plugg nu i veckan. men helgen blir bra.
fredag - new moon med garcias och bonniviers. nattbio, 24 - 2.
lördag - lokalfest som evelina styr, öppet hus på dagen sen jobba.
söndag - kanske sthlm, måste lämna lite grejer till anna innan hon drar igen.

nej nu får det räcka för ikväll. hej!

måndag

har: varit och solat med paulina
gör: sitter och dricker té och försöker plugga
ska: fortsätta med ovan men försöka lägga mig tidigt ikväll
men: det kmr nog bli senare än planerat
vrf: för jag kan inte sova
kul: nej

jag är en vampyr



bild från halloween - jag va vampyr men tyvärr ser man inte tänderna på den här.

Florence + The Machine - Rabbit heart


too bad


lillen fyller år idag!

GRATTIS jules, nu är du 16 barre!

dyker upp efter 5 nångång, puss


spektakulär uppkastning

var hemma hos drean på inflyttningsmiddag igår och allt var väldigt trevligt. dock slutade min kväll kl 23.. sådär har ni aldrig sett mig va, tjejer? aja, idag mår man som man mår dagen efter kvällen före, men det är bara att bita ihop. vaknade 8 (varför vaknar man alltid tidigt när man druckit?) och gjorde iordning det ultimata - kött, pommes och bea! förflyttade mig sedan till soffan där jag nu har legat de senaste 7 timmarna. är snart klar med sex and the city, säsong 2, och om ett tag kommer mamma hem med twilight. systrarna garcia & bonnivier + jag själv har köpt biljetter till new moon den 20e, så jag tänkte friska upp minnet lite bara.

nej nu ska jag kila, har faktiskt fullt upp och har egentligen ingen tid över huvudtaget till att skriva på denna skitblogg. på schemat står bland annat: avsnitt 13, 14, 15, 16, 17 och 18.
I better get going, om twilight ska hinnas med också.

hej!

fredagmorgon

igår var en rätt jobbig dag. begravningen gick bra men såklart var det ju känslosamt. efter åkte jag med pappa och tog sprutan mot svininfluensan. biverkningar - ont i armen och kan bli hängig, kanske lite feber men som bara håller i ett dygn. och det där med hängig stämmer extremt, igår när jag kom hem låg jag på soffan utan att röra mig från kl. 3 typ tills ja gick och la mig. kollade klart på hela första säsongen av sex and the city så nu äre dags att börja på tvåan!

nu:
- skolan, göra klart projektarbete.
- utvecklingssamtal med mor och far.
- ringa pat och förmodligen träffa henne.
(vi har lite saker att fixa innan middagen imorn hehe..)
- hänga hos pat ett tag antagligen innan jag drar mig hemåt.

nej nu måste jag gå. hade bra hej!

oj oj oj vad längesen jag skrev..

men nu så! dock blir det ett kort inlägg där jag bara vill meddela att jag är ledig från skolan idag. ska på begravning. efter ska jag hem och sen ringer jag nog patti. ska lägga upp bilder från halloween också tänkte jag, men det gör jag sen. tills vi hörs igen så får ni hade så jätte bra. tack å hej!

RSS 2.0