snooooooooooooooooooooooooooooP

jisses jisses jisses. då var man inne på den 6 dagen av förtäring av alkohol och imorgon väntar roskilde. hur ska detta gå? orkar verkligen inte sammanfatta allt som hänt, mycket bra å lite dåligt. jag har dock haft sjukt kul och bott i en bastu med mina fina norrtäljegossar. igår, efter jag anlänt tillbaks till uppsalastad så knega man ju lite för att sen belöna sig med ett glas vin på framfickan med mina fina uppsalatjejer. på en söndag, såklart! idag mår jag som jag förtjänar och ska börjar packa till roskilde. drar till norrtälje lite senare för att kramas osv och även hämtning av bil kmr ske. sover sedan hos stefan för imornbitti drar vi! woop!  vi hörs ju absolut inte när jag är där nere å kalasar men jag önskar er alla(för jag har så sjuuukt många läsare höhöh) en trevlig vecka frammåt så hörs vi när jag kmr tillbaks hem, levande får vi hoppas. ta't lugnt och gör inget som inte jag hade gjort! pusshejje


hur sliten är jag på en skala?

oj så jag firade igår. sammanfattning kmr möjligtvis sen, eller nej det orkar jag nog ej. kvällen får stanna där, lika bra de. nu sitter jag hemma hos clara och har precis läst brevet från fina inez. senare ska jag ut till enskär där jag kmr befinna mig på midsommar å även midsommardagen. sjukt bra fest kmr det antagligen bli och jag ska firas ytterligare med skumpa å jordgubbstårta, wooop!
åh lille patman, jag saknar ju dig med! och jag hoppas din midsommar blir hur bra som helst!
det får va allt för nu, jag är trött trött trött och clara bakar. heppa!

nu kommer det folk och kalaset kan börja!



det bränns...

om en halvtimme fyller jag år.

sitter och lyssnar på prince MY MAN

och om cirkus 2 veckor så ser jag mannen live.

städa packa städa packa å sen diska på de

jag orkar inte göra mer nu känner jag. men jag måste. för det här är typ den ända lediga dagen som jag kan fixa iordning saker på.. sen drar jag och mellanlandar typ en dag innan jag drar igen. livet är stressigt! men kul ska det bli :) hade tänkt att va uppe i god tid imorse så jag skulle hinna med allt men såklart försov jag mig.. så jag håller på och tar fram kläder å tvättar fortfarande och kmr väl göra det ett bra tag till.

imorgon kommer det folk hem hit som vill fira mig i förskott, igen. vilka det blir är lite oklart, mamma har koll på dedär. och sen då, på tisdagen, ja då smäller det. jag blir äntligen 18 barre. känns nästan som man varit det hur länge som helst för det kmr inte direkt bli nån skillnad men ah, det är ju soft att man får bli lite laglig för engångsskull.

hejdå för nu, heppa!

när jag var ett vårtsvinsbaaaaarn

ser ut som stevie wonder...

 


hittade en gammal bild


tagen från andreas blogg.

söndag

har varit och jobbat och ligger nu och lyssnar på thin lizzy efter alla dessa tips, tipssöndag ni vet (clara vet). studenfirandet i fredags var riktigt bra! söta, glada å fulla va dom pojkarna. kom hem på lördagen efter extremt lite sömn och då var det kalas igen! för tidigt firande av min födelsedag. och hur fina saker fick jag? det finns ingen nöjdare just nu. massa presentkort på indiska, andreas egengjorda fölåd-kudde, tre tekannor(jag är så sjukt nördig jagvet) och sen dyker garcias upp med två korgar och en stor papperskasse full med massa bra, alla sorters glas - öl, vin, shot, champagne, grogg, jaa allt! drinktillbehör å parfym+lotion, smink och vi får inte glömma det bästa.. en tjock tjock bok, bildbok, med bara massa bilder på män. Nakna män. DRÖMMEN! det är ju hur kul som helst att få paket! mera mera mera hoho! nej nu ska jag dricka té å kika på stepford wives, tjo!

blablabla

hej hej hallå! jag är trött efter 3 timmars sömn, kvällen igår va soft men vad hände med att jag skulle ta't lugnt och dra hem tidigt? nej juste, jag sket ju i det. lika bra de. NU blire skolavslutning, vår film kmr spelas upp och kmr va bäst som vanligt. efter denna sköna tillställning som ger mig ledigt i cirkus 10 veckor, så hoppar jag på bussen dirr till norra T. där vankas det babbens student och allt sånt där kul. hem imorn fort som attan då det är min tur att firas, för tidig 18års kalas. preseeeenter å jordgubbar, woop woop! nu måste jag verkligen gå, jag kmr väl antagligen komma försent som vanligt. nej jag skoja pappa. heppa!

kilar ner till parken



för emelie har tagit studenten, fy fan va hon är bra!

grattis fina fina du, nu är du arbetslös och fri, DRÖMMEN! höhö, vårt tal får vi ej glömma.. stämmer så sjukt bra in på dig!! eller... IAF, snygg är du och jag älskar dig.

blä

morgonen börjar dåligt. jag är dålig. solen skiner iaf, och jag hade tyckt om det om det inte var för att jag ska sitta i ett klassrum hela dagen. jag är så trött på det här nu så jag förstår knappt själv. jag klantar alltid till det.

svarta nycklar

The Black Keys – Too Afraid To Love
The Black Keys – I Got Mine
The Black Keys – Psychotic Girl

idag tar folk studenten.

det gör inte jag. men det är luuuuugnt, min tid kommer. grattis till dom som gört nu iaf, tex emelie som jag speciellt ska fira idag! har varit i skolan en timme och gjort matteprov, jag är fan smart.. förstår inte varför jag inte bara pluggar lite. men om en vecka slutar jag och kmr va ledig hur länge som helst, klingar fint i mina öron. ska säga tack å hej till aron också som tyvärr drar hem till gbg idag och sen bär det av hem till andrea tror jag där vi ska ha en bitterfest för att vi inte är dom som svirar runt i studentmössa. ja men jo, nu får de räcka med mig. vädret är fint och jag är nöjd. heppa!

jag sprang in i fröken hansson idag också. hon var snygg som vanligt. vi ska ses snart, gått lite för lång tid nu igen...inte så de är skandal men jag saknar henne och tycker det är dags. sara, det här gäller dig med!


men jag trodde det var maaaarcuuuus

idag och igår har varit trötta dagar. sega dagar. dagar som har känts långa fast de egentligen varit otroligt korta. har fikat med fina vänner båda dagarna, dock vart det en kortis i måndags då jag mådde så sjukt oklart. drog hem och kikade serier med min mor istället. vi körde morsdag på måndagen istället. hon fick ett fat, hon vart glad, jag vart nöjd. vilken bra dotter man kan va ibland alltså!

imorn har jag tusentals saker att fixa, dagen är fullspäckad och jag möter upp min mor efter 3 för att göra allt sånt där praktiskt som bankärenden, passärenden, studentpresentärenden osv. ska försöka hinna med en fika med patman innan tre där, beroende på när hon väljer att sluta höhö. sen lite senare får jag sällskap, mysigt värre.

nu ska jag försöka slockna då jag även ska försöka glida upp lite tidigare än tänkt imorgon för att spana igenom plugg och sådär, vi får se hur det går. ställer mina 100 alarm så kan man ju alltid hoppas att man lyssnar på nått av dem.

och fina moster, jag tänker på dig. jättemycket. vår familj, oss, som du har, det är vi som är något riktigt och som betyder mest. det är vi, varandra,  som vi ska ta hand om. för vi klarar oss bra utan dom, det är deras förlust.

tänker och tänker och tänker och tänker, aldrig tar det slut. galet det där...godnatt

RSS 2.0