God jul!


Mina favoritkillar


Min pojkvän är hetare än din


Granen fixad! Klappat å klart!


Försöker ladda upp bilder...


Lika redo som barn på dagis!

Idag har Jossa lärt sig åka snowboard, Hejja henne! Felix putta ner henne i kohagen medan jag filmade och tillslut skapade vi den BÄSTA FILMEN NÅNSIN! (ni som har mig på facebook kan kika på min profil så förstår ni bättre).

Fortfarande sjuk för er som undrar, Apoteket imorn så jag förhoppningsvis kan knega på tisdag.

Tack till farsi också som räddar mig på fredag! Inte lätt å va fattig & fantastiskt!

G'natt!


Haha

Bilderna nedan hamnade i helt fel ordning. Blogg.se appen är inte riktigt att lita på med andra ord!

Blablabla, annars då?

Det här är kul.


Allmänt

1. Bor med dessa
2. Saknar honom
3. Vill ha


Rebecca & fiona @ bygget


Här jobbar jag!


Hejja!

Tjena gott folk! Första dagen på nya jobbet avklarad och jag är sjukt nöjd. Kan ha världens bästa chefer, softa arbetskamrater osv osv. Nu väntar vi bara på kylan å tillräckligt mycket snö för sen drar vi igång! Har dock gått och dragit på mig en oskön hosta som bestämt sig för att sätta käppar i hjulet men det är lugnt, jag rullar ändå! Känns som det mesta är soft i mitt liv nu och jag tror faktiskt att det bara kan bli softare. Har så mycket fint folk i mitt liv som jag verkligen kommer hålla hårt i. Ni förtjänar guld å gröna skogar, som man säger här i norr! Och på tal om norr, drömmer bara om björnar nuförtiden vilket resulterat i en ny fobi. Är så sjukt rädd helt plötsligt. Gick på Ica inne i Åre idag där de har en uppstoppat Björn vid fruktdisken. Mardrömmen att handla!!! Imorn blir det den fulgula heloverallen tror jag, godnatt!


Tisdag

Jag saknar Jesper och Jesper saknar mig. Jag kan vara världens lyckligaste tjej!


Nu flyttar jag till Åre!

Efter en helg med min fina och avsked från mina bästa vänner och familj beger jag mig mot kallare områden. Vi ses snart igen! Hejja mig!

Slänger upp en bild på jordens bästa kille.


RSS 2.0