Någon jag saknar!!!!!!!!!

(helt spontant inlägg)
neeeeeeej men faktiskt, helt seriöst jossa. jag saknar dig oerhört och du vet ju själv att jag i vanliga fall inte saknar människor. jag ringer imorn!!!!!!!

Mycket fint och allt sånt där som man blir glad av

Foster The People – Helena Beat
Foster The People – Pumped Up Kicks
Foster The People – Call It What You Want
Foster The People – Don't Stop (Color On The Walls)
Foster The People – Waste
Foster The People – I Would Do Anything For You
Foster The People – Houdini
Foster The People – Life on the Nickel
Foster The People – Miss You
Foster The People – Warrant

söndag.fredag.

jahaja, då ska man visa sig utanför längenheten för första gången på en vecka. jag och mor ska iväg på middag hos kocken med annat folk som jag tycker om. blir fint å lugnt för den delen, för helt friskt är jag inte. ha en bra fredag mina vänner!


så ta ditt jävla äppelmos!kika in mina kära vänner som gjort en nya låt och även en fin liten video till. hej hej

hos mor

sådärja, då har man vikarierat två dagar och bor för tillfället hos morsan. är fortfarande sjuk och det verkar inte bli bättre... knarkar té, halstabletter och piggelin och tänkte fortsätte med mitt missbruk tills denna dryga förkylning försvinner. är förhoppningsvis frisk till nästa vecka då det blir jobb på sthlm all star, vore synd å missa för de kmr bli fett!!

slänger upp en hejjig bild på mitt fina enskärslag tills vidare, godnatt gott folk!


patti är snygg


kom hem nurå!

pass på!

min enmannakräftskiva börjar..............NU!

lyssnar på

Aloe Blacc för övrigt, så jävla fet snubbe så ja dööööör!! för hans röst är så len å sådär bra som ja själv skulle vilja va om jag var dude osv osv. plus att han har fluga på senaste omslaget. finflugan. hejja!

ser ut som att jag ska äta kräftor hela helgen ja!!!

VÄRLDENS BÄSTA HELG!!! trots att jag är sjuk å jävlig så kommer kräftor alltid i första hand!

fredag.

fortfarande sjuk men idag lägger jag det åt sidan och är vikarie istället. får vila upp mig i helgen! lite ledsen inombords för att jag inte är i gbg för tillfället men vafan, jag tar igen det nästa år! jag och vampyrdjn får vila upp oss medan dj kron och dj röböb visar kanye hur man lirar! blir ju trots allt en festival till om någon vecka sådär. fan va fett allt är! aaaaja, ska bli nice å hänga med mor idag. saknar henne mer å mer för varje dag. blödig. jag har typ fått jobb!!!! hej hej hade brade!
Royksopp – Remind me (someone else's radio remix)
Royksopp – What Else Is There ? (Mark Stagg radio edit)

jag är alltid tuff när jag är full


bilder från någon härlig helg i norrtälje.


uppsala.

hemma igen ifrån världens bästa helg ute på ön/öarna! slutfesten var riktigt lyckad, då öturnérandet nådde en ny nivå och nya öar sådär mitt i natten. även fejan med gisslingö-gänget + italienare var fett! nu har jag dock ingen röst kvar utan bara världens jobbigaste förkylning. men men, vad gör man inte..
söndagen avslutades med världens bästa kräftskiva i tre olika städer med linnsan i norrtälje, hulda i sthlm och så jag då, här hemma i uppsala. kunde inte bli bättre!
Linn vann lätt finpriset!
Jag orkade inte riktigt vänta så det fick bli enkelt.
Hulda däremot, hon hann inte ens ta kort innan hon började äta!
Goda nyheter förresten! Enskär vann både gråtande pojken och fairplay bucklan(och fick även sin flagga tillbaka), kunde inte vart nöjdare! världens bästa människor har jag omkring mig, satan vilken tur jag har! hej på er alla fina!

öturné.

gisslingö, vätö, enskär, vätö, enskär, refsnäs. hejpa!

onsdag.

jag har ont i huvudet. känner mig stressad fast jag bara har legat i sängen hela morgonen/dagen. vill åka bort. långt. försov mig också. vill åka och bada men det går inte. jag flagnar i pannan så jag ser ut som en zebra i fejjan. tänker för mycket. har ingen alvedon, tror ändå inte på piller. vill ha massa god mat och pengar så jag kan köpa den goda maten men de existerar tyvärr inte. jag vill ha skorna och LPspelaren från Urban Outfitters men det verkar som om det är ödet att de ej ska bli mina, då min adress tydligen inte finns. jag vill vara ledig och någon annanstans och bara glida runt och må bra och inte ha några krav eller måsten. samtidigt vill jag jobba sönder mig själv så jag sen kan göra vad jag vill. jag vill hälsa på jossa i åre och ligga på en strand och dricka mojito. vill ha en lägenhet att inreda och pyssla med i evigheter. vill framkalla alla bilder så jag kan sätta igång med mitt fotoalbum, men återigen är pengarna hindret. jag vill vara på enskär i flera veckor, få besök och vara själv. vill ha picknick i solen med folk jag tycker om. åka ut till pappa och bo där en vecka. äta kräftor. jag måste sluta äta turkisk peppar.

fler bilder från skärgårn


bilder snodda utav hulda

hejja!

nu är första helgen av skärgårdscupen avklarad och som vanligt blev det inga vinster för enskär, men kul hade vi! poolparty och exklusivt framträdande av träban på lördagskvällen och mycket sol och trevliga efterlängtade människor på dagarna. fredagen spenderades i norrtälje och vi vart kvar längre än planerat vilket bara var kul. bluesfestival med movits! och även åskfödd och shotgun spelade. fin dag med sen båtresa hem.
denna vecka kmr gå ut på att sola, jobba och träffa alla vänner som snart ska åka bort och till och med flytta. avslutas sen med den sista cuphelgen och avslutningsfesten som kmr bli galen som vanligt. för braaaa
vikar in, vikar ut, enskär hitta hit till slut!

RSS 2.0