Längtar till Way Out West 2011


söndag.

Idag har jag:
- Läst i min pirat handbok.
- Ätit hockeypulver.
- Blåst såpbubblor.
- Kollat lökiga tv-program.
- Ätit äpplen.
- Fikat med folk.
- Ätit soppa.
- Knegat.
- Solsidan.
- Diskat.
- Druckit(och dricker även nu) té.
Snart kommer mitt hjärta hem. Puss


bandyonsdag hehehehehe


Tack Sirius bandy!

Ska sluka denna ask till frukost är tanken, dricka lite té och slå på nån rulle. Livet som sjuk levererar! Jesper kom hem med choklad till mig igår från sirius, "till alla flickvänner och fruar som är ensamma när männen är borta så mycket". Hahah fan va fett! Han får vara borta så mycket han vill, bara chokladen är med när han kommer hem så är jag nöjd höhö..
Idag kommer Sara förbi en sväng för att ta hand om mig, Jesper ska laga hitte-på-soppa och jag ska bara göra ingenting. Som sagt, livet som sjuk levererar! Pusshejpa!

äntligen får jag dricka öl!


fredag.

är trött, snuvig och naken. försöker få upp värmen med jordens största täcke men inte ens det verkar funka. om någon skulle trampa mig på tårna nu skulle de antagligen krossas som porslin som slängs i väggen(har ingen som helst erfarenhet av det). tönten, förlåt pappa, jesper är påväg till sandviken och ska spela en match som egentligen inte spelar någon roll alls för dom är ändå klara för slutspel!!!!!!!! hahah sinnessjukt hur löjligt glad jag var i onsdags. har blivit bandynörd(hur hände detta?????) kul ändå ju. kommer även ha världens skäggigaste pojkvän en tid framöver, vankas slutspelsskägg...
ikväll ska jag träffa paulina vad jag vet iallafall, är otaggad nu men försöker tagga till med hjälp av låten som herr kron så vänligt och lägligt skickat. får se om det hjälper.
jaha, vad mer? är ledig en vecka nu framöver. känns oerhört skönt och jag ska för det mesta bara ta det lugnt. dock blir det brännfest nästa fredag då shotgun spelar på teatern och det är dags för mig att pallra mig till norra(LÖN WOOP!!). dagen efter det är det även något dubstep/soundsystem(?) spektakel som jespers rastaman tipsat om. och på tal om det, vi ska få två nya tröjor! hur bra som helst! (de andra tappades bort på förra dubstepkvällen)
nej nu ska diska och äta ett äpple. inte samtidigt dock. vore nått va! äckligt..
vi hörs och ses alla besatta fanz! ha en fet fredag!

word.

keso är inte gott när man tänker på kakor.

torsdag.


Nu funkar den!!

Jesper juditune
hahahahh jag kan inte sluta skratta....

onsdag.

sitter och lyssnar på empire of the sun och sjunger med i falsett. morgonrösten sviker men jag är inte bitter för det, för vet ni varför? JAG HAR NAMNSDAG IDAG!! oj, taggad brud kanske ni tänker nu.. men min namnsdag är inte vilken namnsdag som helst. nej för idag så ska jag och lilla mamma gå på kondis! när gick ni på kondis senast? juste! kondis kan vara det bästa som finns, speciellt med lilla mamma. haha får se om lilla pappa kommer ihåg min namnsdag...tveksamt... lilla pappas starka sida har nämligen aldrig varit namn. såklart kommer han ihåg vad jag heter men att det är min namnsdag idag, den 16 februari, tror jag att han ej lagt på minnet.
men vet du vad lilla pappa, det gör inget. du kan sätta in en hunka eller två så jag klarar mig tills nästa lön så är vi kvitt. höhöh skoja.....elller....haha jo men det gjorde jag. (JAG ÄR LUSPANK!!!!!)
hahhahahah jag och jesper såg sjukaste programmet igår. handlade om olika familjer och människor som gjorde saker under sommaren, så jääävla kul. ibland slutade man andas för en stund för det var så fruktansvärt pinsamt.
och på tal om att sluta andas, ikväll blir det bandy igen med familjen bergelin. hahha skön övergång jag gjorde där. familjen bergelin takes my breathe away haha, skoja nej men bandy är fan spännande har jag kommit fram till. så fort de är nära mål slutar jag andas och sen hoppar jag. antagligen ser det jävligt kul ut, men jag är ju jävligt kul också så det är väl därför...
och på tal om det, igår gjorde vi även en annan kul grej. eller jesper gjorde. han satt å gjorde sin egna juditune på comhem.se, hahahha kunde inte sluta skratta! lät så fruktansvärt roligt. tänkte lägga upp låten han juditunade åt mig men nu har den tydligen försvunnit, riktigt synd. råkul var det. (kyrkan!)
nej nu ska jag titta på något avsnitt av stylisterna(hahahahahahahahha) innan jag lämnar psyket för morsan istället. ha det bra alla fanz!
Empire Of The Sun – We Are The People
(man får bara sjunga med i falsett)

hahhaahahha min framtida unge!

eftersom blogg.se verkar hata mig just nu, går det ej att bädda in videoklipp. så jag ber er nu kära fanzzz, tryck på länken så får ni se min underbara lilla knodd. asså verkligen, drömungen!
Lillpyret går i sin mors fotspår...
haha lugn mor & far, jag skojar bara. jag är varken gravid eller alkoholist. vem har varit (nästan) nykter i 3 veckor nu??? jag. WOOP WOOP!

åååååååh jag vill bli bruuuuun


kom hem nurå...

jag har:
- försökt klia mig på ryggen, utan framgång då det kliar fortfarande.
- jagat en myggjävel. den är nu död.
- ätit ett äpple och även fotat hela händelsen(nej nej, jag är inte alls uttråkad..)
- bytt tröja.
- tittat på disken. den är fin..
- tittat på den halvätna hamburgaren från igår. den, däremot, är inte lika fin..
- facebookat (såklart)
- frysit och gör det fortfarande.
- kryssat för ett hjärta på min & jespers 'att-göra-lista'.
- gått runt i cirklar.
- ätit choklad.
- gått in på min mors fbprofil minst 7 ggr(saknar lilla mamma)
- lyssnat på konstig men bra musik.
- spanat på grannarna.
- tittat på mig själv. jag är för jävla snygg alltså.

såhär kul har jag...........


forts. tisdag.

Nu - lunch med patman.
Sen - hem till tunabackar och fixa å träffa lilla mamma.
Efter det - handla och sedan tillbaks till psyket.
puss ba!

tisdag.

asså jag blir kär i mig själv, ser ni hur söta vi är eller???? å redan där håller jag hårt i kakan..
såå.. vad gör jag? dricker té, äter kakor och hjärtformad choklad från igår. jag och jesper var nämligen rebeller på alla <3 dag, för en gångs skull var vi nog inte dom töntigaste i världen. den romantiska middagen bestod utav hamburgare och cola och den romantiska filmen byttes ut av en läskig serie. sen behöver vi inte prata om att lägenheten var fylld av tulpaner när jag kom hem.... inga konstigheter, jag menar, när är lägenheten inte fylld utav tulpaner?
idag är det tisdag mina vänner, tiiiisdaaaag....(viskar för större effekt) så, vad ska ni hitta på? (leker storbloggare) själv ska man iväg på ett gympass och efter det blir det en trevlig brunch med vänninorna (julialjuger). nejdå, idag är det bara skola som står på schemat. tänkte ringa patmanizer också och kolla om hon är up for en fika, vore ju trevligt. (älska paranteser).
nej nu börjar det bli brådis! hahahhahhahaha fick upp en bild i huvudet av sanna bråding, varför?? aja kul bild iaf, önskar jag kunde lägga upp den...men den sitter ju fast i mitt huvud (tar skämtet för låångt....)...så jag kan ju inte....aah ni fattar...hehe
trött tjej, hej!
The Chemical Brothers – The Boxer

söndag.

ska ner och kika sirius-västerås med familjen bergelin, trevligt!
Hejpa!

fredag.

idag - skola och fika med paulina.
ikväll - middag och bio med farsan, frugan och fettot. skoja, min syster.... sedan hem till jesper som med största sannolikhet kommer att sova. ska hoppa i sängen tills han vaknar, payback time höhö. ha en bra fredag, hejpa!

torsdag.

james blake. fil & müsli. äpple. té.

känner mig helt okej utvilad och helt okej redo för den här dagen.

längtar tills ikväll. puss


9/2-11

Sitter och lyssnar på hjärtat(kanske jordens finaste playlist) och dricker chokladté. Tänker, för mycket, för ofta. Finns det en av och knapp för hjärnan? Om någon hittar den, var vänlig kontakta receptionen. En ung dam i sina bästa år håller på att gå sönder..

Borde plugga men insåg att jag har typ 3 timmars håltimme imorgon då jag hellre passar på att läsa i världens tråkigaste bok. Ikväll har jag istället gått och handlat, ätit grillad kyckling, sallad och keso(så underskattat), gråtit ikapp, i soffan med mamma, till den sorgligaste filmen någonsin och haft den sjukaste debatten i mitt huvud. Soft att nån håller låda iallafall när jag själv sitter tyst och stirrar. Även soft att jag låter som en patient på psyket. Och påtal om psyket, varför är jag inte där...?

Imorgon ska jag till farmor eftersom det inte blev något idag. Ska även träffa systrarna boman som sen drar iväg till sri lanka.

Fredag kan kanske bli veckans höjdpunkt. Då blir det till att käka middag med pappa, carina och syster och efter det bio. Jättemysigt. Denna helg blir lugn den med, har varken pengar eller ork till alkoholförtäring. Vill mest pyssla.

Förresten, vårt UF-företag har äntligen börjat komma igång på riktigt, så kika in på vår, fortfarande oklara, blogg vettja! Och när du ändå är där - passa på att beställa en av våra tishor. Trycket är nu nämligen färdigt och tishorna kommer bara finnas i begränsat antal så det är först till kvarn som gäller! Klicka här.

Gammal bild. Sådär överdrivet glad är jag inte.



tisdag.

filosofilektion. vi pratar om rationalism och skeptisicm. jacob sjunger never ending story och jag har ett kuvert fullt med pengar. dagen slutar 5, ska bjuda in mig själv på té hos syster då och åker förhoppningsvis därifrån med en LPspelare. sen middag ikväll då tönten kommer hem vid 8. pusspusspuss på allt och alla, ge mig sol och skärgårdskupp eller regn och världens bästa film. haha mamma har skaffat facebook, råkul! nu har jag håltimme innan engelska, vill bara härifrån. ska väl spåra med jacob eller någonting, lika bra de! heeeepppa!!

här inne hos mig

fredag: jag och paulina drog iväg och kikade på ett event som michelle höll i. sedan hyrdes det skräckfilm och jag slaggade kvar hos familjen garcia.
lördag: jobb. sushi och raw comedy club på UKK med jesper.
söndag: tönten är och spelar match. jag funderar på att promenera till stan från psyket och hänga lite med systern min. fint väder ju. lyssnar på feist. dags för té.

Albin Gromer - Här inne hos mig

 Mina tankar är dina tankar fast det vet du knappast om.

ska träffa denna donna idag!


Limit to your love





onsdagsmyser

You and your scribbled paper makes me shiver so.

lyssnar på världens finaste playlist och grubblar ihjäl min hjärna.
JJ – Let Go
Black Sabbath – Planet Caravan
Fleetwood Mac – The Chain
Emil Jensen – Inte Vackrast I Världen
Bon Iver – Flume
Johnny Cash – Hurt
Katie Melua – Piece By Piece
Kultiration – Mörk Är Natten Innan Gryning
Little Dragon – Scribbled Paper
Robyn – Eclipse
PH3 – Seriemördaren
Shotgun Crackers – Different City
The xx – Intro
Tori Amos – Winter
Kings Of Convenience – The Build Up
James Blake – Limit To Your Love
disken kallar på mig - nya danska sommardängan á la rasmus seebach. hej!

assssssssååååå huuuuur feeeetttt?!?!!

jag tror jag slocknar! helt sinnes! ryser i hela kroppen! har kikat P3 guldgalan(parantes 1: jagvet, lite sent)(parantes 2: förlåt jesper, kunde inte hålla mig) och jag döööör! hur fet är inte denna gala?!

har haft så gripande tråkigt så P3 guld och fotoredigering är det jag har ägnat mig åt...............helt okej kul faktiskt, iaf P3 guuuuld. okej, övertaggad nu. hejpa, dags för kommunikation!


tisdag.

filosofi. kommunikation. hem. lunch. ledarskap. patti? psyket.



RSS 2.0